No tak teda ani jedna varianta by nebyla moc šťastná. První 3 zmínění už mají svoje nejlepší zabsebou a pochybuju, že by nám k něčemu byli a Rodriguet by byl druhej Romeu. Na tuhle pozici to prostě bude chtít velký přestup, nebo nechat hrát mladíky, jako je Casado
Myslím že až teraz všetci pochopili,kto bol busquets, najlepšieho defenzivneho zaloznika sveta nenahradis ničím a môžu hľadať kolko chcu,hlavne zadarmo uz vobec nie,fotka busquetsa je lepsia ako tito styria dokopy
Ano lebo Xavi ma carovny prutik aby spravil kvalitnu zalohu z akejkolvek trojicky/stvorice hracov. Vymysli, da na papier a bude to fungovat, presne ako to robil Koeman.
Netreba mu čarovný prútik, stačí mu robiť si svoju prácu...ci všade kam príde trénovať bude hľadať busquetsa lebo inak nevie? To potom nemá na to trénovať žiadny velkoklub
Co on nevie? To ta zaloha nevie, nie on. Uz pri precitani mien nasich zaloznikov mozno predpokladat, ze im to spolu nebude fungovat. Kvalitne zalohy sa zvyknu skladat z hracov, ktori sa typologicky doplnaju.
U Koemana co? Ved on mal k dispozicii trojicu buskec fdj pedri, aj na to prisiel az v decembri, ze taku kvalitnu zalohu ma a preto sme prisli v uvode sezony o mnozstvo bodov. Navyse este aj tu zalohu dokazal limitovat, ked daval Frenkiemu smiesne pokyny casto suplovat poziciu 9tky.
Ved ty hovoríš ze hráči nevedia 🤣 Pedri nehral prvú ligu kým prišiel Koeman ale ty si to videl ze je hviezda 🤣 jednou srackou za druhou si protirecis...bud radšej ticho keď nemáš čo múdre napísať
Ano, z hracov ktorych mame v zalohe sa neda vyskladat kvalitna zaloha, pretoze sa uz na pohlad typologicky nedoplna, co potvrdzuju zapasy.
Nemusim pripominat, ze davno predtym ako Koeman konecne "zrusil" 4231 som tvrdil, ze sa mame vratit ku nasej klasickej zalohe a ze to pomoze aj Pedrimu. Ja som Pedriho hodnotil vysoko uz pred prichodom Koemana.
Ty si no, dal si si to na papier a fungovalo, kiežby vtedy teba angažovali...nič to nemení na tom ze Busquetsa nemame a ani nebudeme mať a Barcelona bola aj pred Busquetsom tak neviem co trepes... Xavi keď nenájde spôsob ako hrať bez Busquetsa a Rodriho a Zubimendyho (teoreticky) tak nema čo v Barcelone robiť a tak to je...
Predpokladal som, ze taka zaloha bude fungovat co sa potvrdilo v praxi hned prvy zapas. I bez Pedriho bola volba klasickej zalohy logickym riesenim, ked 4231 absolutne nefungovalo.
Xavi nielenze nema tych troch co si spomenul, on doslova nema DMko ani nejakej strednej kvality, a aj vo vseobecnosti trojica fdj gundo pedri/fermin nema defenzivne kvality. V skutocnosti budeme radi, ak po nakupe kvalitneho DM dokazeme hrat v zalohe aspon na 80% tak ako to bolo s Busquetsom.
Minula sezona Busquetsom proti top timom: Real 2:1 a 1:3 (liga), 1:0 a 0:4 (CdR), Bayern 0:2 a 0:3, Inter 0:1 a 3:3(Busquets namoceny v 2 goloch), MU 2:2 a 1:2.
21 inkasovanych golov za 10 zapasov.
K prvej časti sa nebudem vyjadrovať, dobre viem ze keď nemáš čo tak začneš hento vyťahovať, hlavne ze aj Puiga si videl a prd z neho...
A k druhej časti, a bez Busquetsa sme to ako zvládli? Či vlastne sme 110 rokov hrali len na 80% 🤣 obhajujes toho Xaviho ale zatiaľ si nedal rozumny argument prečo by nemal odísť, ale budis čakajme na zázrak a keď príde iný tréner tak mu budeš vytykat tie veci ktoré na Xavim obhajujes (ako s Koemanom) ...😉
Zabudol si vitazstvo 4:0 v Superpohari a 2 vitazstva s atleticom.
Jediny velky zapas, v ktorom bol vyslovene slaby bol ten zapas s Realom 3:1, co bol zapas bezprostredne po vypadnuti z LM a kde zaha zle kazdy. S Bayernom a Interom sme si zasluzili 5 bodov a ziskali len 1. Proti Manutd 2:2 nehral, pri prehre 2:1 hral a spolocne s FDJ boli nasi najlepsi hraci. Pri vyprasku od Realu 4:0 nam chybala polovica zakladnej zostavy. Podobne prehra s Bayernom 3:0 absolutne nerelevantna a tam odohrala slaby zapas obrana a utok nie zaloha. Staci si porovnat herny prejav, tabulkove postavenie, strelene a inkasovane goly v lige a nie je co riesit. Upadok je sposobeny jeho odchodom.
Tvoj problem kluc je, ze ti nefunguje logika😀. Samozrejme, ze na uspech nestaci 1 hrac, poslednych X sezon sme mali mnozstvo problemov v kadri a zaroven mnozstvo zraneni, takze sme nedokazali dosiahnut na najvyssie ciele, je vsak neodskriepitelne ze Busquets bol obrovskou oporou, cast z nas to videla vzdy, casti to doplo tuto sezonu a k tej dalsej casti fanusikov sa radsej nevyjadrujem.
Každý z týchto štyroch hráčov má svoju kvalitu a každý má svoje pre a proti. Jorginho je výborný vo výstavbe hry, no nevie brániť. Thiago by bol asi najlepšia možnosť, no bohužiaľ je neustále zranený. Guido je len taká kvalitnejšia verzia Oriola. Rabiot je skôr stredný ako defenzívny záložník.
Nemusim pripominat, ze davno predtym ako Koeman konecne "zrusil" 4231 som tvrdil, ze sa mame vratit ku nasej klasickej zalohe a ze to pomoze aj Pedrimu. Ja som Pedriho hodnotil vysoko uz pred prichodom Koemana.
Xavi nielenze nema tych troch co si spomenul, on doslova nema DMko ani nejakej strednej kvality, a aj vo vseobecnosti trojica fdj gundo pedri/fermin nema defenzivne kvality. V skutocnosti budeme radi, ak po nakupe kvalitneho DM dokazeme hrat v zalohe aspon na 80% tak ako to bolo s Busquetsom.
21 inkasovanych golov za 10 zapasov.
A k druhej časti, a bez Busquetsa sme to ako zvládli? Či vlastne sme 110 rokov hrali len na 80% 🤣 obhajujes toho Xaviho ale zatiaľ si nedal rozumny argument prečo by nemal odísť, ale budis čakajme na zázrak a keď príde iný tréner tak mu budeš vytykat tie veci ktoré na Xavim obhajujes (ako s Koemanom) ...😉
Jediny velky zapas, v ktorom bol vyslovene slaby bol ten zapas s Realom 3:1, co bol zapas bezprostredne po vypadnuti z LM a kde zaha zle kazdy. S Bayernom a Interom sme si zasluzili 5 bodov a ziskali len 1. Proti Manutd 2:2 nehral, pri prehre 2:1 hral a spolocne s FDJ boli nasi najlepsi hraci. Pri vyprasku od Realu 4:0 nam chybala polovica zakladnej zostavy. Podobne prehra s Bayernom 3:0 absolutne nerelevantna a tam odohrala slaby zapas obrana a utok nie zaloha. Staci si porovnat herny prejav, tabulkove postavenie, strelene a inkasovane goly v lige a nie je co riesit. Upadok je sposobeny jeho odchodom.
Skusil by som zo Spurs Hojbjerga. Hra malo a chce ist inde...