ziadny hviezdny vykon, ale hrali sme dobre. dominovali sme, vytvarali sme si nejake sance, Osasunu sme nepustili k sanciam ani k tlaku na konci. Frankie opat skvely. najlepsi zapas za posledne obdobie
múdro píšeš, konečne sa na to dalo pozerať, lenže poniektorí debatéri akosi zabúdajú, že na ihrisku je aj súper, a že ten si nechce dať nadiktovať našu pesničku -- problém je aj naďalej útok, ferran behá odušu, ale ani včera netrafil bránku, lewa sa motá a zavadzia, ale dal gól, je slávny a môže hrať do deväťdesiatky, a ešte čosi -- pena bol včera vynikajúci, a aj tak tu na neho ktosi brýzga
To je všetko výsledok slabého trénera ktorý na nich nevie naziapat tak zy by sa rozplakali keby videl toto čo naši robia na ihrisku taký Ferguson tak ten co by nasledovalo potom v šatni by nechceli vidieť ani nasratý fanúšikovia čo by tam s nimi porobil a ty naši labilny jedinci čo sú v tomto klube tak tých by tu polku odpalilo na psychiatriu
Nejaké pekné momenty tam boli, Lewa dal konečne dôležitý gól (to ho zachránilo, inak hral dosť zle) a dokonca sme videli aj priamy kop na bránu.
Ale oproti včerajšiemu semifinále o dve úrovne horší futbal.
Dnes to nebolo uplne zufalstvo ako v pohary. Ale aj tak trapenie v ofenzive sme stale slaby jak caj. Raphina im dnes bral lopty jak skolkarom uz som myslel ze da dnes gol ale klasicky sa musi zranit aby vystriedal uzdraveneho pedriho na lozku. Strasna smola 😭. Tesil som sa na tigrinha ale aspon ze Yamal dal gol to som sa potesil ako uz dlho nie. 🙂
AIe pekný góI ceIkom na naše pomery :D
Ale oproti včerajšiemu semifinále o dve úrovne horší futbal.