To bol presne ten moment kedy mal ísť hore Vitor, a doteraz mi je záhadou prečo to tak aj nebolo. Lewandowskemu došla para, strelil gol, čiže sebavedomie išlo hore snad trochu, mohol ešte aj oddychnuť pred Clasicom, a tak isto ideálny čas pre Vitora tam trochu na brejk pobehať a ponapadať obranu súpera, ktora bola v tom čase trochu viac otvorenejšia. Ale nie, držali sme tam toho Roberta do konca a držali a držali..
zdalo sa mi, že bol celý vytratený aj pred gólom -- nijaké prihrávky, premrhaná tutovka, zlá hlavička -- aj keď z neľahkej situácie, jedna lastovička leto ešte nerobí -- aj keď by mohla
Co to je za blbost stále názvy článkov- bod zlomu a čakanie na zlom a ...možno uzol povolí a podobne...ako stále hovoriť, že jedným gólom bude všetko geniálne....to snáď neverí ani ten najjasnejsi optimista s ružovými okuliarmi. Budovanie manschaftu je cyklus. Proces pomaličky....skladačka kariet, mozaika...A je to aj dobre, že je to postupný proces...Aspoň môže byť nejaký manschaft viac rokov na výslní...a nie zas jednou prehrou a jedným inkasovaných gólom sa všetko rozsype...
boze tato detska naivita, po jednom zapase mat zaslepene oci a vypisovat o bode zlomu ..to je rovnake ako ked sa tu v lete po 2-3 vydarenych zapasov Joao Felix prezentoval ako skvely nakup a vidime kde je teraz....ani nemusim pozerat kto je autor clanku, dopredu je jasne kto tu robi zavery po jednom zapase
Jo no jen to bylo pomalu naše nejlepší křídlo ten půl rok i z toho hovna :D . Takže tam ta hostovačka vychází jako zatím jako povedená. Ale jo no měl 2-3 nevydařený zápasy. Tak je to jinak :D Musím se smát.
Tesne pred gôlom som si hovoril,je načase ho vystriedať!