Roberto na pravé straně obrany ,to jako vážně vážně? roque opět lavička , začíná mi ho být líto 🤦🤦🤦 aspoň že ten Guiu je tam konečně místo lewy . Ke středu pole se nemá cenu vyjadřovat 😏
Tam bol rozdiel v Tom že štýl fotbalu fungoval to čo hrá Barcelona pod xavimu nefunguje ani na mužstva z nižších súťaží to je problém trápenie a dookola nezmyselné tukanie
V tom spociva bohuzel debilita fanousku co si myslej ze jsou mistri sveta a koukaj z gauce od maminky v pokojicku. Pak si vylesti konzoli a umejou a spat , rano do fachy , mamka udela svacu a supky. Tak si aspon na verejnosti stouchnu do nekoho kdo neco dokazal kdyz ja jsem looser a udelam ze sebe kokota.......
Roberto na RB ?! Prečo ?! Xavi sa ešte stále nepoučil? Ak chceme efektívne a zmysluplne využiť Roberta, tak by už nikdy nemal hrať na RB, ale jedine v zálohe. Tam dokáže byť prínosom. Nie na RB sakra. On v živote nebol, nie je a nebude RB.
Ak by neprisiel Roque, zacal by som si pomalicky priat, aby tato sezona uz skoncila:D Zatial najlepsi futbal v tejto sezone sme hrali na predsezonnom turne v USA.
Baldeho gól to bol jeho hráč. Pozerá sa ako puk na tú loptu čo letí za jeho chrbát. Nevšíma si okolo seba nikoho len na lopte má oči , periférne videnie nikde. Šprint mu je zbytočný
Inak toto pani je hra a nasadenie hráčov po Tom fiasku d realom Madrid nemajú kúsok hanby v sebe tyto hráči ani tréner fakt že s nami dokáže behať dedinský tím krásne ukazuje že toto nie sú atléti ale tukaci a pocupkavaci ktorých vytrepe každé európske mužstvo v lige majstrov a ešte nech si tu skúsi niekto otvoriť papuľu na gaviho odkedy sa zranil a prišiel ten úžasný Pedri celá Barcelona šla do sraciek radšej sa budem pozerať na gaviho ktorý bude zbierať žlté a červené karty ako na týchto dementov čo prídu po fiasku s madridom a nemajú ani dosť chrbtovej kosti nieco navyše ukázať a odčiniť nieco
My potrebujeme proste svetového treners ktorý vie dostat s hracov maximum , ma moderný útočný styl a dobre vie nakupovať kvalitných hracov , a takych je len zopar no tsk to je toto je Barcelona, podla mna nagelsmann by bol super ak by uz nebol v reprezentacii
Nagelsmann vie spanielsky? Z Bayernu ho vyhodili, preco predpokladas, ze v nasom klube s financnymi problemami, kde nebude moct nakupovat hracov si povedie lepsie?
Nemyslim ze po spanielsky vie co je trochu zle, ale po anglicky vie urcite, a z bayernu ho vyhodili lebo sú jebnuti to bola chyba co si myslim ze mysli vacsina ludi a ma dobry styl co ja viem podla mna ideal, ale sú aj iny ako ten z brightonu no len ti nemaju skusenosti s veľkými klubmi ale tak jebat vsetko je lepsie ako xavi momentalne
Nasi (a nie len nasi ale aj madridski) spanielski hraci nevedia anglicky to je vseobecne zname. Prva vec pre expatov, ktori prichadzaju do Spanielska je naucit sa jazyk, je to klucove pre adaptaciu. Neviem si predstavit Naglesmanna vysvetlovat kabine pokyny v anglictine. Uz tu sme sa zasekli. Klub nepozna. Novych hracov si nekupi. Bol by to experiment. Roberto de Zerbi by bol dokonaly, ale nie su prachy. Za mna aj Marcelo Bielsa. Ale netvarme sa, ze si mozeme vyberat trener, otazka znie tak, kto by k nam chcel prist. Myslim, ze volba c.1 je Rafa Marquez.
Mohol by to byt nejaky latentny mechanizmus, akym sa nasi hraci pokusaju bojovat proti nabitemu harmonogramu. Vyradit sa zo sutazi co najskor a hrat max. 1 zapas tyzdenne.
Poďme prosím obhajovať Xaviho nasIedujúcimi dovodmi:
1, nemá široký káder
2, mIadý káder
3, nemože si doviesť posiIy
4, z hráčov určite dostáva maximum, avšak majú hernú krízu
5, dopIňte vy
A potom sa prebuďme do reaIity, že my neviem dominovať proti NIKOMU, opäť taktika tá istá, pohyb hráčov nuIový, rotácia hráčov na ihrisku nuIová, rýchIe prihrávky nuIové.
Toto nevedia naši hráči . Vypáliť spoza 16ky na bránu . Kounde im to ukázal . Naši chcú ísť s loptou až do brány na kávu , stačí strieľať a niečo padne do brány
Hraci slabi
Trener tiez
Kde je nasadenie, aktivita, rychlost, my sme v p.ci
1, nemá široký káder
2, mIadý káder
3, nemože si doviesť posiIy
4, z hráčov určite dostáva maximum, avšak majú hernú krízu
5, dopIňte vy
A potom sa prebuďme do reaIity, že my neviem dominovať proti NIKOMU, opäť taktika tá istá, pohyb hráčov nuIový, rotácia hráčov na ihrisku nuIová, rýchIe prihrávky nuIové.