Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
marko31 Admin
2024-01-25 06:45:33
dal gol, nedal gol... utocnikom sa v tomto ohlade bude vzdy nieco vycitat. na zamyslenie skor je ze chalanisko ma 16 rokov a v porovnani so starsimi kolegami vyzera ze aj nieco dokaze.
2024-01-25 08:09:33
Da sa to jednoducho zhrnut. Pustili sme vyhraty zapas. Dve najvacsie rozdielove sance mal Lamine ktory potrebuje este chvilku na dozretie. Nikto tu nehovori o tom, ze Pena v tej branke spi. V patke by mal byt on kralom a nie bat sa subojov. Zaujal ma ten mlady Hektor lavy obranca, fantasticky vykon a potom komentator - vynikajuci komentar
2024-01-25 08:27:21
Snáď nebudeme kritizovať Yamala. Veď dal gól, to že nedal ďaľší je normálne.
Skôr je problém v tom, že sme pekne otočili zápas a hneď po získaní vedenia sme prestali poriadne hrať.
senior47 Premium
2024-01-25 09:15:17
Je veľmi ťažko uveriť, že klub ako Barca má tak slabučkého náhradného brankára. Každý brankár by mal vedieť upratať priestor aspoň v päťke. On sa bojí vysokých lôpt, ide boxovať pri hlavičkovaní napr. Arauja, samého bez útočiaceho hráča a pod. S takým brankárom robiť ťažké zápasy v dnešnom vyrovnanom svete sa nedá. Nesie veľké percentá na množstve zbytočných gólov. Do uzdravenia Terstegena to bude ešte smutné. Aj obrana je neistá, lebo vie koho má za chrbtom
Pravdo Premium
2024-01-25 09:19:39
lol sak Yamalovi nikto nic nevycita jediny tam nieco hral a to ma 16. Za mna paradny vykon iba vdaka nemu som si uzil vcerajsi zapas
2024-01-25 09:50:44
Nebyt Yamala tak ten zapas nevyzera Ani vyrovnane 😃 A ano sancu na cisty gol tam mal, ale tu sancu si uplne sam AJ vytvoril. Byt tam iny hrac tak ani ta sanca neni. A v buducnosti ked bude skusenejsi bude take urcite premienat.