Ťažko povedať, či by bol vhodným trénerom, kvôli očakávaniam fanúšikov. Keď prišiel do Liverpoolu tak mu jednu, dve sezóny trvalo vypracovať mužstvo na perfektnú úroveň. Boli by fanúšikovia v Barcelone spokojný a vydržali by to?
A nam je v podstate jedno ako sa na to cele divas Ty. O pol roka moze byt situacia uplne ina a obzvlast moze dat aj Puma Kloppovi dostatocnu injekciu inspiracie
MarianH, ked by chcel trenovat Barcu alebo rozmyslal nad inym angazma, nedaval by verejne vyjadrenia, ktore vysielaju uplne opacny signal. Klopp tvrdi, ze nema energiu a konci, ty tvrdis, ze o pol roka sa to moze zlomit alebo ho niekto prehovori. S dovolenim, priklonim sa k tomu, co hovori samotny Klopp. Navyse, bol by to asi jediny trener v Spanielsku, ktory nehovori spanielsky. Na trenovanie sice energiu nema, ale urcite najde silu aspon na duo lingo a v lete dorazi.
Na to je jedina odpoved. Dockaj casu ako hus klasu. Budeme vudiet ako sa veci vyvinu. A je jedno, kto ma pravdu, ved o to tu nejde. Je to iba moj nazor a tajny tip. BAIMATO ...Mozes to na 100% vyvratit? Nie. A nebolo by to po prvy krat, ked si sponzor urcuje podmienky takehoto typu..
Nejde o to, kto ma pravdu, stat sa moze cokolvek a nikto z nas to nevie. Ide o to, ze spekulujes. Scenar, ktory si nacrtol je najmenej pravdepodobny a rozvijas ho tu bez rozumnych argumentov, ako keby bol najpravdepodobnejsi.
MarianH ja som napísal iba to čo je uvedené v článku. Ale nakoľko tebe je to očividne jedno a máš tú tvoju teóriu tak je moje konštatovanie očividne chybné. Ešte si zabudol dodať, že Klopp sem príde lebo sú tu jeho bývalý hráči Lewandowski a Gundogan a nemecký brankár ter Stegen.
No comment. Tomino uz Tvoj nick hovori o tom, ze s Tebou nieje vsetko s kostolnym poriadkom...no comment..Sety nekonstruuj tu báchorky prosím Ta, naduvas sa tu pre nic ako taky puchor a neosocuj. To ci niekto cital clanok alebo nie je zas Tvoja teoria...no na to asi neprides, lebo sa divas iba priamo pred nos bez hlbsich MOZNYCH (nevyvratitelnych) spojitostí..
Marianko nie si ty ten ktory tu vypisoval o velkej sile RuSSkeho Naroda prednedavnom? 🤣🤣 tvoje prispevky snad nikto racionalne zmyslajuci nemoze brat vazne a len myslienka na to ze klopp skonci v Barcelone po tom co sa vyjadri ze nemieni nikoho trenovat je minimalne komicka 🤣
Uz len to ze sa navazate na taketo absolutne nedolezite "sprostosti", co sa tu pisu z dlhej chvili pri velkej potrebe na toalete hovori o vasom IQ na urovni takeho nejakeho futbalistu...
Klopp má rád výzvy, rád robí z trápiacich sa klubov top tímy. Viem si predstaviť, že by Barca pre neho bola dosť veľkou výzvou. Skôr sa obávam toho, či by vôbec Laporta mal záujem ho angažovať, keďže jeho futbal je presný opak Barcelonskej DNA. Ďalšia vec je plat, ktorý dostane u nás a ktorý si môže vypýtať v iných tímoch.
Bohužiaľ si myslím, že v priebehu dvoch rokov odíde z Realu Ancelotti a pocitovo mi Klopp viac sedí práve k nim. Nerád to hovorím, ale tipujem ho práve na Real, že tam skončí.
Klopp by musel mať v zmluve klauzulu, že hráči nebudú príliš útočiť a budú si prihrávať hlavne do strán a dozadu. Inak by mohol ohroziť identitu klubu, resp. jeho filozofiu.
To, že by v Barcelone nemal hráčsky materiál nie je ten najväčší problém, lebo nejakí hráči v klube už sú a dobrý tréner by s týmto kádrom mohol dokázať zázraky. Oveľa väčší problém je, že tento tréner by nútil hráčov jazdiť po ihrisku hore dole a zmenil by hádzanársku identitu Barcelony. Táto identita, nazývaná aj barcelonské dna, síce neumožňuje nič zásadné, ako napr. LM, vyhrať, ale je to identita klubu.
Klopp odíde až na konci sezóny. A ak Xavi odíde tak v lete. To by sme potom mali zobrať nového trénera v lete a o pár mesiacov sa ho zbaviť ak by mal Klopp záujem nás trénovať ? Či ako ?
Vzhľadom na finančnú, psychickú ako aj kvalitu hráčov na jednotlivých postoch je príchod Kloppa nerealistický. Pod jeho vedením by museli začať všetci hráči naozaj behať v zápase a nie produkovať hádzanú a to by sa hneď ukázalo na ešte väčšom počte zranení, pretože hráči Barce nie sú naučený behať 90 minút tak ako je to v PL!!!
Bol by dobrý,ale ešte je to daleko,stať sa može všetko
Bohužiaľ si myslím, že v priebehu dvoch rokov odíde z Realu Ancelotti a pocitovo mi Klopp viac sedí práve k nim. Nerád to hovorím, ale tipujem ho práve na Real, že tam skončí.
:(