Absolútne nesúhlasím s vykopnutim Xaviho...my nemáme tím a tu môže byť hocikto a s prestupmi sme v prdeli, myslíte že tých cca 5m pred sezónou je len tak? Musíme vydržať zopár sezón v biede, toto je dôsledok Barta 🤷 a veci typu že ony tréner ich inak bude motivovať neberiem ale že vôbec, hráči sú slabí, lavička biedna, z tých 25 hráčov čo máme (rátam celu súpisku), má na Barcelonu možno 8....a keby xavi sám skončil - vďaka maestro, 2 tituly sú tam ✌️
Počkaj, to Barto za toto môže? To si tak traumatizovaný z nášho futbalu a neochotný vidieť Xaviho nedostatky, že hľadáš obetného baránka? Uvedomuješ si, že sme dostali 5 gólov doma? Naši hráči nie sú takí slabí, ako si zrejme myslíš.
Ty si uvedom, že sme vo finančnej sračke kvôli bartovi, preto nemáme kvalitu....či ako xavi môže za to, že cancelo nevie spracovať/odkopnúť loptu? Tam si hľadaj tie tvoje traumy, peace ✌️
Jamal - kde tvrdím, že v kríze nie sme? Reagujem na súčasnú situáciu, že s týmto momentálnym jadrom treba vydržať (snáď nie tak dlho ako AC, ktorí sa hľadali 10 rokov), treba zmenu kádra a najmä, zmení štýlu hry
Chcete mi vážně říct,že nemáme tým,ale kluby s X menším rozpočtem ho mají ? Tak kde je teda chyba ? Když naši hráči jak cenou tak platy převyšují soupeře,nemluvě o tom jak hrají než přijdou.
Na ty hráče ale není tlak nikde se o nich nepíše. Nic se od takových hráčů nečeká, můžou jen překvapit. Do zápasu jdou jako outsideři a mají motivaci se ukázat. A žerou trávu. Tím neříkám že mi máme špatný tým. Nemáme, ale rozhodně ani ne nějak kvalitní jak se všude prezentuje.
Naši hráči,většina nic moc nevyhrála jsou mladí a také se chtějí ukázat a vyhrávat,Gavi doslova lítá hlavou po zemi,ale buďme fér na naší hru se nedá koukat,je moc pomalá a nemoderní.Souhlasim s tebou že nemáme hráče první řady,ale i tak by jsme 15 týmu v lize měli přejet úplně s přehledem.
Odkedy sme predali Chillesena, nemáme silnú brankársku dvojku, to sa nám teraz vypomstilo. David, píšeš, že kluby s menším rozpočtom..., my ale nie sme na konci tabuľky, ako tie tvoje kluby s menším rozpočtom. Pred nami je Girona (Bčko City) a Real a tesne za nami je Atletico, čo už je tradične klub top3 v LL a Bilbao, ktoré tiež býva vysoko. To, že je celá LL ďaleko za PL, za to môže hlavne Tebas a jeho FFP, ktoré zadupali kluby do zeme.
Xdiko to nejsme ale hrajeme proti nim hrozně alibisticky,1:0 není výsledek hodný Barcelony,kdyby tomu aspoň odpovídala hra tak budiš.Mi to 1:0 pak jdeme bránit.Nejdeme o to kolikátý jsme to je mi tak nějak jedno,když si vezmu situaci klubu klidně ať letos skončíme 3,ale jde o to že chci vidět kvalitní hru,nebo nějaký progres,že ten klub někam směřuje.S poslední částí souhlasím.
Len tak zo zvedavosti, kedy sme naposledy dostali 5 gólov doma? Čo to prezrádza o Xavim ako trénerovi? Alebo za to môžu naši hráči, ktorí sú príliš slabí a neriadia sa tým, čo Xavi od nich očakáva? Odpoveď je jasná, no nech si každý urobí vlastný názor.
Cancelo spravil osobnú chybu, áno, ale takticky sme viackrát zlyhali dnes. Ak to nevidíš, nemá zmysel debatovať. Peña je slabý, no on samého seba do základu nedal.
Tak jak každý vyhadzoval Busquetsa a keď odišiel je vidno ako chýba tak to bude aj so Xavim a bodaj by som sa mýlil... pre mňa ideálny nový tréner Rafa Marquez jeden asi z mála čo by to bol ochotný zobrať a musel by hrať s tým co ma bez prestupov ktoré potrebujeme a tým myslím fakt prestup nie na rýchlo zaplatat diery s Ferranom Raphinhom a im podobným
lebo minulý rok hráči pri rovnakom hernom systéme, ak ho teda Xavi celý neprebudoval, nerobili takéto hrubice a ten slimák Busquets riešil v defenzíve veci, ktoré sme považovali za samozrejmé a dnes, hold, samozrejmé nie sú...a mali sme brankára, ktorý aj niečo chytí navyše, dnes tam je chalan, u ktorého sa bojíme nie že strely, ale aj centra do 16ky...
Minulú sezónu to išlo túto nie čo je na tom také nepochopiteľné? Nemáme mužstvo ktoré vie dlhodobo konkurovať proste nemáme je to proces ktorý trvá a bude trvať veľmi dlho kým budeme mať opäť mužstvo schopné každý rok konkurovať v Európe a doma v lige... prečo Liverpool bol minulý rok mimo top 4 a teraz bojuje o titul?! Tiež sa na to môžme pozerať aj takto...
to uz zbytocne otacas temu inde. ked prehrame je jedno akym rozdielom, ten gol navyse v nadstaveni nehra rolu ked mas 9 hracov v utoku. Pravda je ze by si Kloppa vyhadzoval po prvej menej uspesnej sezone. Vlastne uz po porvej, ked ich city predbehli v zavere v tabulke
ale to je trenerova zodpovednost ake vykony podava tim, ktory sa sklada z individualit. prva sezona bola super, ale tato je zla a miesto toho, aby sa to zlepsovalo sa to zhorsuje. tak je cas na zmenu.
Zopakuju to znova. Co říká RoAd na Artetu? První roky byl pro smich jako babyPep, kterému dělal asistenta a byl na vyhazov. A dnes je někde jinde, přitom PL nevyhrál. Dostal ČAS
Arteta nebol ani chvíľu na smiech. Postupne budoval tím a stále sa posúval v tabuľke vyššie. Keby sme hrali taký futbal ako Arsenal ani by som nešomral, že sme tretí.
takže Busquetsa, ktorý bol najväčším problémom sme sa zbavili...nepomohlo...teraz sa zbavíme Xaviho a určite príde spasiteľ, ktorý úplne zmení štýl hry a bude to všetko super bomba špica...ach jaj
Tak mi teda vysvetlíš jednoduchú vec. Prečo iný tréneri dokážu vyhrávať alebo hrať lepší a pozerateľnejší futbal aj keď nemajú Busquetsa? Klopp nedostal túto sezónu jediné DM ktoré si žiadal, lepí ten post Endom ktorý prišiel zo zostupujúceho Stuttgartu a MacAlisterom ktorý DM nie je a momentálne sú prví v lige a hrajú pekný, rýchly, útočný futbal.
Aj minulú sezónu sa dal na Liverpool pozerať že? Na Bayern čo ho sledujem sa tak isto nedá pozerať a to majú mužstvo o 2 triedy lepšie... my po jednej nevydarenej sezóne ideme vyhadzovať trénera... myslím fanúšikov keďže Xavi odchádza sam za čo mu dávam klobúk dolu
V EL postúpili z prvého miesta, sú vo finále Carabao Cupu a stále v FA Cupe. Minulú sezónu mali v zálohe troch 30+ hráčov a zraneného Thiaga pri ktorých sa už druhú sezónu riešilo že ich treba obmeniť, akurát LP nemá politiku ako City alebo Chelsea, že kúpia na koho sa prstom ukáže. Čiže im trvalo jednu sezónu "prestavba" zálohy na čo sa mi už vyhovárame koľko? A aj tak Klopp nedostal ani Laviu, ani Caiceda. Sezónu predtým dali finále LM a ligu prehrali o 1 bod. Chceš mi povedať že záloha Pedri, Gavi, Gundo, FdJ a na lavičke Roberto, Romeu je horšia než 33r Henderson, 30r Fabinho, 37r Milner a Jones s Elliottom na lavičke áno? A to nejdem ani porovnávať akých má LP súperov v PL a akých máme my v lige.
Klasika. Vyhraje titul a pohár je to protože měl štěstí a ostatní kluby byli napíču. Nevyhraje nic tak samozřejmě je to proto že tým hraje napiču a on muže za to že hráči robí totální infantilní individuální chyby a v bráně že je brnakář co pouští každou druhou střelu. Za to samozřejmě muže :D . Klasika tohle forum :D
Ty jsi tu sezónu když jsme vyhráli ligu a pohár nesledoval? Vždy jsme to jen tak tak ten zápas utloukli,útok byl nic moc zachraňovalo to naše nízký skóre,bavili jsme se o tom furt jaká je to tragédie,ale vyhrávalo se pak vždy přišla sprcha v lize mistrů,nebo jinde,ale pak zas lehký soupeři zápas se nějak utlouk a bylo ticho...Prostě koukni na náš styl hry.Za to jediné Xavi může a za připravenost týmu.
Cizinkx sam Xavi viackrat povedal, ze ak nebudu trofeje nebude ani on trenerom. trofeje su pase. v superpohari sme dostali hanebnu nakladacku od najvacsieho rivala, v pohari sme vypadli s prvym realnym superom, liga je pravdepodobne stratena a pri nasej forme je otazne, ci nebude lepsie vypadnut s Neapolom, nez by nas mal rozdrvit nejaky silnejsi super. sam musis uznat, ze to nieje len vysledkova mizeria, ale aj herna a to je Xaviho zodpovednost ako trenera.
Ja Leverkusen sledujem, on ich minulú sezónu vytiahol doslova z riti, boli 17. v tabuľke. Dám ale iný príklad- ancelotti. V evertone nič moc, v Neapole nič moc. V bayerne tragédia. Návrat do realu- bum, kráľ. Ono niekedy stačí, aby si tréner sadol s prostredím a hráčmi a ide to samé. To ci je alonso tento prípad alebo urobi podohny stroj z kazdeho klubu sa uvidí v ďalších sezónach. Pravdou je však to, ze ten bayer je extrémne silný v tom, že je jedno kto hra, vždy hrajú rovnako skvele. Maju preč tapsobu, kossonoua, boniface...tak hra stanisic, dnes nastúpil prvý krát v tejto sezóne v základe amiri a vôbec to nevadilo. Hrali opat skvele, systém fungoval. Len nedokázali premeniť množstvo šancí- co už je možno problém Togo, že chyba boniface, ale s tým, že frimpong nedá 2 nájazdy na brankára neurobí tréner nič.
Priemerny tréner co prebral mužstvo v strede tabuľky a skončil 2 a nasledujúcu sezónu vyhral ligu a superpohar... ale áno nadpriemerný je podľa teba taký Arteta čo nevyhral zatiaľ nič... asi toľko k tvojmu merítku odbornosti...
Xavi_Iniesta a prečo sa nepozrieme na výsledky v Európe? LM a EL. Už keď nastupoval som tvrdil že vyhrať LL nie je žiadny zázrak s aktuálnou kvalitou ligy.
A co si pamatovat spíš hráče pod Xavim jako líné močky bez špetky bojovnosti na hřišti, hm? Tady není vina jen u Xaviho, ale hráči jsou naprosto bez zájmu, nebojují o míče a neběhají.
Jackpoz pozri si výsledky v LM posledných 10 rokov a aké mužstvo mal taký Valverde a aké Xavi? Tak ze si myslím ze to dotiahol asi najviac jak sa dalo s kvalitou ktorú mal navyše minulú sezónu mal skupinu smrti v LM s Bayernom a Interom ktorý to dotiahol až do finále...
Tak Valverde to bez debaty zahodil v odvete s LP, tam sme mali na titul. Na druhú stranu, chceš mi povedať že aspoň na výhru alebo finále v EL sme nemali káder? United určite nemali lepší tím ako my, Frankfurt nás v odvete bil 3-0.
Proti United sme neboli v plnej sile a United mali formu akú nebudú mať asi 10rokov, Frankfurt beriem i tam keby Ferran nie je Ferran to mohlo byt inak inak súhlasim s tebou len boli tu tréneri ktorí mali ďaleko lepšie mužstvo a skončili tak isto tak neviem ci je to vyslovene chyba Xaviho... Lucho vypadol dva krát po sebe už v štvrťfinále s MSN... hodnotiť Xaviho na základe toho mi nepríde fér
V odvete hral proti nám Fred, Bruno a Weghorst v zálohe, ktorého striedal McTominay. My sme mali Busiho, FdJ a Kessieho. Kessie u nás totálne zabitý hráč a to si ho Xavi osobne vyžiadal len na to aby potom od neho chcel presný opak čo hral v AC. Keby sme ho aspoň predali za dobrý peniaz a kúpili za to schopné DM. Ja nehovorím že 100% toho čo sa deje je Xaviho chyba ale s tým kádrom sa dá hrať podstatne lepšie.
To sa dá hrať lepšie to bez debaty ale stále si myslím ze nás nezabijaju jeho rozhodnutia ale hrozne fakt katastrofálne branenie a nedoraz v obidvoch 16tkach
Preto hovorím ze by mal pokračovať aj tu ďalšiu sezónu ak by to pokračovalo aj vtedy fajn beriem ze bude chyba na jeho strane ale nemyslím si ze toto je riešenie a ja hlavne nevidím cenovo dostupnu náhradu ochotný to zobrať vediac ze nedostane toho na koho prstom ukáže... toto môže vážne zobrať jedine taky culé ako je Xavi a ďalší takýto ako on ma nenapadá jedine Pep ale ten ma zmluvu so City a jasne hovoril ze neodíde a možno este predĺži o jeden rok. Tak ze ja sa pozerám na toto aj z tohto hladiska Xavi odchádza a teraz kto?!
Súhlasím s tým že ak to má byť náhrada ako to bolo s Busim, že za neho prišiel Romeu tak radšej nech ostane. Ale pokiaľ sa dokáže dotiahnuť niekto ako Flick, Tuchel, de Zerbi, Klopp, tak neprotestujem. Mňa by potešil aj Hag.
Tu musím suhIásiť s Cizinkxom, na TucheIov futbaI sa nedá pozerať ešte viac ako na Xaviho. Team v Bayerne má ako Iusk a výkony absoIútne nepresvedčivé.
Ešte jednu vec spomeniem. Čo sa týka Xaviho prvej sezóny, skončili sme druhý hlavne vďaka Luukovi, ktorý nám zachránil x bodov. A asi nemusím hovoriť, že Luuk prišiel len vďaka Koemanovi. Xaviho zásluhu by som tam veľmi nevidel. No nato, aby si toto niektorí uvedomili, bude treba vytiahnuť hlavu z piesku.
Rakovina ktorá 2x dala finále LM, z toho raz vyškolil Guardiolu. Bayern je najofenzivnejsi tím v lige, sledujem ich a nehrajú vobec taky shit jak opisuješ alebo to čo hrali pod Nagelsmannom. Za to že sa nebojí robiť poriadok s hráčmi a Mullerom neznamená že je rakovina, v Chelsea doteraz placu za ním.
Do tej doby pri tom ako hráme a nezlepšíme sa, tak budúcu sezónu nebudeme hrať LM ale EL. Hráči by sa mali konečne zobudiť ale okamžite lebo také chyby ako robia predovšetkým v obrane to ide na ich triko. Odsere si to samozrejme najviac Xavi.
Do polovice februára sa všetko zmení . Xavi bude ďalej trénovať FCB a nikam neodíde po sezóne .
Alebo ho dať za asistenta trénera nech sa priučí od niekoho skúsenejšieho . Zidan a mnoho ďalších tak začínali , nie hneď skočiť z ťavy do barci.
Já se celkem bavím nad tou radostí, že Xavi končí. Od doby co nás trénoval Enrique, tak ta hra nestojí za nic a jen měníme jednoho trenéra za druhým. Valverde byl kritizovaný, všichni ho chtěli pryč a v poháru nás poslal do sraček s papírově horším týmem. Dokud bude vedení trvat na tom, že se budeme držet Cruyffovy filozofie, tak se nezmění vůbec nic. Je potřeba začít hrát jako pod Rijkaardem, rychlou a dynamickou hru.
A ja zas s vami všetkými. Keď si kúpime hráča, ktorý vyniká na svojej pozícii a za určitých podmienok, nemôžeme ho začať dávať inde alebo od neho čakať, že zmení spôsob hry len preto, aby sme sa držali nejakého systému. Podľa mňa by každý inteligentný a rozumný tréner mal vždy vedieť meniť systém a taktiku tak, aby využíval nielen silné stránky vlastných hráčov, ale aj slabiny súpera. A to nehovorím o rýchlej hre na jeden dotyk. Preto musí Xavi preč.
RoAd: Ale ty nechápeš jednu základní věc. Když nový trenér nastupuje, tak se vedení zaváže k tomu, že bude hrát nějakým stylem, který oni požadují. Volnou ruku mu dají v opravdu malých případech, jako to bylo u Pepa. Pokud se X dalších trenéru po Enriquem zavázalo, že budou hrát Cruyffovou filozofii, tak to taky musí dodržet. První impuls by měl jít ze strany vedení a dát trenérovi volnou ruku co se týče nějakého stylu fotbalu a nestát si tvrdošíjně za tím, že budeme hrát tak, jak to fungovalo před 15 lety. Nesouhlasím s tím, že hráč by měl vždy a za každých okolností hrát na své pozici. Když je dobrý trenér a dokáže vycítit, že by hráč byl dobrý i jinde, proč ne? Viz Lahm, Kimmich, Henry, Mascherano, Yaya, Messi...
Chocolate, ak to naozaj tak je, tak potrebujeme nielen zmenu trénera, ale aj zmenu vedenia. Čo sa týka zmeny pozícii, tak vycítiť niečo také dokáže len výnimočný tréner. Xavi šliapol každý raz vedľa a terč minul. Ak sa mýlim, poprosím o príklad, kedy sa Xavi trafil.
Škoda, ale hráči pod ním šli totálne dole, takže asi správny krok. Len problém je v tom, že naša bezradnosť už trvá roky, a to bez ohľadu na hráčov a trénerov. Prvý krát to bolo vidno pri tej porážke v Ríme, odvtedy sa to nejak s nami nesie. Tím sa proste často počas zápasu úplne rozsype.
Vyhodit okamzite a nie cakat do juna.Iba novy trener moze dat muzstvu novy impulz.Xavi uz nema co dat muzstvu.A v druhom rade treba prestat snivat o tiki taka.Mame skvelych hracov ale nie na taky futbal.
Já neviem klucí no taky je fotbal raz sa darí raz ne no. Teraz sa dari inym klubom inym hracom. Však Keby sa furt dařilo iba jednomu klubu ani by sa nemuselo hrát . Mali sme fest stastie že sa nám dařilo tak dlho Bolo to vynimocne a tu sa to začalo brát ako samozřejmost a tam je problém . Barca je Barca a Xavi bude navždy zlatým písmem zapisany do dějin našeho klubu a koli takymto ludom jej budem fandit aj Keby bola v druhej lige.
Ono velmi lahko sa fandí Ked sa vyhrává .
Já si myslím že za výsledky z posledněj doby moze tak na 79% Peña
..""Barca je Barca a Xavi bude navždy zlatým písmom zapísaný do dejín nášho klubu""to je fakt,ako napísal Milan 87,,ale ako tréner ak sa do leta nezlepšíme tak bude najhorší tréner v histórii,, BARCELONY,,,.....🤔⚽
Tvrdenie, že nemáme hráčov neobstojí. V prvej polovici zápasu sme hrali hádzanú ako v*dy a prehrávali sme 0:2. Po prestávke zrazu išli prihrávky takmer na jede dotyk a zrazu sme sa vedeli dostať do prečíslenia. Nakoniec dokázali otočiť na na 3:2 a zrazu nastala eufória a snaha dať ďalšie góly. Stiahnúť Pedriho bola chyba. Tam mal zasiahnúť Xavi , dať pokyn na stiahnutie sa, držať loptu v strede ihriska a nehnať sa bezhlavo do útoku. Výsledok sa dal v pohode udržať. Z môjho pohľadu tréner úplne prepadol. Nakoniec tú bezradnosť na ňom v zápasoch často vidieť.
Problém je, že neverím, že sa niečo zmení výrazne k lepšiemu. Útlm bude ešte na dlho.
Nemáme peniaze..
Zranenia.. káder nato ešte nemá..
Len čas a podpora, bohužiaľ..
Preto hovorím ze by mal pokračovať aj tu ďalšiu sezónu ak by to pokračovalo aj vtedy fajn beriem ze bude chyba na jeho strane ale nemyslím si ze toto je riešenie a ja hlavne nevidím cenovo dostupnu náhradu ochotný to zobrať vediac ze nedostane toho na koho prstom ukáže... toto môže vážne zobrať jedine taky culé ako je Xavi a ďalší takýto ako on ma nenapadá jedine Pep ale ten ma zmluvu so City a jasne hovoril ze neodíde a možno este predĺži o jeden rok. Tak ze ja sa pozerám na toto aj z tohto hladiska Xavi odchádza a teraz kto?!
Alebo ho dať za asistenta trénera nech sa priučí od niekoho skúsenejšieho . Zidan a mnoho ďalších tak začínali , nie hneď skočiť z ťavy do barci.
Ono velmi lahko sa fandí Ked sa vyhrává .
Já si myslím že za výsledky z posledněj doby moze tak na 79% Peña