Osobne si myslím, že žiadny pravý fanúšik nedychtil konkrétne po Xaviho odchode. No po všetkom tom zúfalstve a sklamaní nie je iná možnosť. Žiaľ, vyšlo najavo, že Xavi nedokáže veci zmeniť k lepšiemu, resp. ich on sám zhoršuje. A je jedno, ktorá z týchto dvoch možností je tá správna. Potrebujeme proste vývoj dopredu, novú krv z hľadiska vnímania futbalu a herného systému či štýlu, a Xavi určite nie je na to vhodný. Včera mi (smerom k nemu) ušlo slovo "priemerný", čo možno nebolo fér či presné. Xavi je, podľa mňa, neskúsený a zaseknutý v minulosti, posadnutý herným systémom, ktorý je už zastaraný a chudobný na taktiky. Fungoval síce pri MSN a našej (vtedy ešte) elitnej obrane, ale pri dnešnom rýchlom a veľmi taktickom futbale už nemôže fungovať. Môj názor je momentálne taký, že by Xavi mal v pravom rade riešiť našu obranu a nie sa snažiť dosiahnuť niečo (trofej), čo tento rok nedokážeme. Budem radšej, ak skončíme druhí, tretí, či štvrtí, a prestaneme toľko inkasovať, ako keby sme sa mali naďalej tváriť, že takýmto futbalom niečo dosiahneme. Xavim prajem len to najlepšie, ale nie je to elitný tréner, a to je presne to, čo Barça potrebuje.
Herný systém nie je zastaraný, len ho musí tím reálne používať a byť v ňom dobrý.
Ťažko tak môžeme hrať, keď schopnosti na našu DNA má snáď len Pedri a ten je často zranený.
Herný štýl je zastaraný každé aj dedinské mužstvo sa vie na to pripraviť dovolím si tvrdiť že mužstvám sa hrá proti nášmu stylu ešte ľahšie ako normálne lebo nemusia nič tvoriť stačí im zavrieť a čakať na protiútoky do našej deravej obrany a ak náhodou Barcelona dá gól prvá super proste začne behať tempo fotbal a Barcelona s tým nedokáže nič spravil lebo jej hráči nie si schopný behať
Možno som naivný ale píšem to stále. Nie je to len xaviho chyba. Individuálne chyby + zranenia. Najviac chýba Stegen! S ním by sme mali o polovicu menej obdržaných golov!!!!!
*Xavimu
Ťažko tak môžeme hrať, keď schopnosti na našu DNA má snáď len Pedri a ten je často zranený.