Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-01-28 20:26:56
👏👏👏👌👍
2024-01-29 07:41:45
Osobne si myslím, že žiadny pravý fanúšik nedychtil konkrétne po Xaviho odchode. No po všetkom tom zúfalstve a sklamaní nie je iná možnosť. Žiaľ, vyšlo najavo, že Xavi nedokáže veci zmeniť k lepšiemu, resp. ich on sám zhoršuje. A je jedno, ktorá z týchto dvoch možností je tá správna. Potrebujeme proste vývoj dopredu, novú krv z hľadiska vnímania futbalu a herného systému či štýlu, a Xavi určite nie je na to vhodný. Včera mi (smerom k nemu) ušlo slovo "priemerný", čo možno nebolo fér či presné. Xavi je, podľa mňa, neskúsený a zaseknutý v minulosti, posadnutý herným systémom, ktorý je už zastaraný a chudobný na taktiky. Fungoval síce pri MSN a našej (vtedy ešte) elitnej obrane, ale pri dnešnom rýchlom a veľmi taktickom futbale už nemôže fungovať. Môj názor je momentálne taký, že by Xavi mal v pravom rade riešiť našu obranu a nie sa snažiť dosiahnuť niečo (trofej), čo tento rok nedokážeme. Budem radšej, ak skončíme druhí, tretí, či štvrtí, a prestaneme toľko inkasovať, ako keby sme sa mali naďalej tváriť, že takýmto futbalom niečo dosiahneme. Xavim prajem len to najlepšie, ale nie je to elitný tréner, a to je presne to, čo Barça potrebuje.
2024-01-29 08:21:08
Možno som naivný ale píšem to stále. Nie je to len xaviho chyba. Individuálne chyby + zranenia. Najviac chýba Stegen! S ním by sme mali o polovicu menej obdržaných golov!!!!!