Museli by sme kúpiť LO, DZ a minimálne dvoch útočníkov - jedno krídlo a jeden hrot...a ešte vyplatiť Cancela.
Príde mi to trocha too much na našu situáciu.
Raphinha áno, lebo suverénne nám zarobí najviac zo všetkých hráčov. Kúpiť dobré krídlo nie je problém. Ťažko špekulovať, ale je možné, že za podobnú cenu by bol Sane. Savio je lacnejší a LW, ale aj tak je podľa mňa aj on od Raphinhu posun vpred. Nechávať si Raphinhu je strata času a mrhanie financiami, ktoré z neho môžeme mať.
Povedzme si na rovinu pep hra so city v podsate tiež tiki taka ale v 100x väčšom nasadení , v dnešnej dobe by som to nazval nejaký fitness futbal 😀 hráči musia makat behať hore dole chodiť do súbojov to u Barcelony už dlhodo nieje vidno pri strate lopty sme malo agresívny a pri založení útoku je to veľmi onaké a hráči čo boli výbušný ako cancelo sa časom tomu prispôsobia a nič z neho nebude , povedzme si na rovinu tréningy fyzičky musia byt v Barcelone veľmi slabé oproti ostatným tímom , 70% držanie lopty z toho 90% vracanie dozadu je v dnešnej dobe neefektívne keď nevieme pohroziť pred 16kou. Lewandowski , Roberto , Romeu ,Alonso ,
pravda, že kus za kus, len či to potom nebude aj kvalitativne kus za kus...ale jasne, treba skusiť prebudovať pár hráčov, lebo nehrajú dobre..bodajby to vyšlo čo najlepšie
Včera som pozeral zápas Liverpool - Chelsea.
Tá rýchlosť, priamočiarosť, to nasadenie... Celá Barca v tomto porovnávaní vyzerala ako geriatrické mužstvo tesne pred smrťou. Ten pomalý výklus všetkých pri útoku, ten zmätok v obrannej činnosti, už ani neviem nájsť dôvod, prečo som fanúšik. A viete, čo je najhoršie, že väčšina hráčov Barci, ktorí boli včera na trávniku, zarába viac, ako hráči v PL.
To ma fakt serie....
prave preto by sem mal prist Kloop. podla mna on by tu vedel urobit poriadok. uz tu nemame ani take superstars ako predtym, ze by sme sa museli obavat, ze neprijmu tvrdu drinu na treningoch a tvrdy pristup od trenera. jedine superstars su tu snad Frankie a Araujo a ti mi nepripadaju, ze by nevedeli zamakat
a dalej by som poslal prec Roberta, lebo ten je podla mojho nazoru parodiou na kapitana.
Je to jednoduché len sa k tomu niekto musí odhodlať... Hráč ako Cubarsi potrebuje hrávať. Preto by som predal Jedného z dvojice Kounde/Christensen aby mal chalan priestor v rotácii. Garciu asi dobre nepredáme tak by som ho nechal ako 4. stopéra. Dalej potrebujeme fakt že kvalitné lavé krídlo. Aby nebol až taký velký tlak na pravom krídle na yamala. No a zbaviť sa lewu ved ten chlap včera roguemu len zavadzal. A modlime sa aby sa vrátil Gavi 100% fit. Jeho bojovnosť nám chýba.
Anglicka liga neskutecne rychla, primocara, Klopp jedina a spravna volba jako trener, ktery se zbavi otresneho baga a nauci Barcu modernimu pojeti fotbalu… Xavi ma tak maximalne na pralesni a veteranskou saudskou radoby ligu v cutany…
Proboha,kde pořád žijete borci? Myslíte, že Xavi chce hrát pomalu? Přijde Klopp a budeme hrát jako Liverpool? Tak to jsou dost naivní představy. Kloppa bych tu rád někdy viděl, ale až budou peníze a bude si moct ten kádr přizpůsobit, kdyby přišel v létě,tak budeme hrát možná tak,jak vloni pod Xavim, ale určitě ne jako Liverpool!!! Pořád žijete v domnění, že Barca je nejvíc a za všechno může jen trenér, ale tak jednoduchý to prostě neni
Pena/Romeu/roberto/Christensen/Ferran/Fati/Lewa/Lenglet OUT!. Vyplatit Cancela..Prodloužit Felixovo hostování.. Podepsat opravdu kvalitní DM!. Vyřešit čistokrevné levé křídlo. Pořešit utočníka k Roquemu s kým by se točil! Ne 35+!!!!. Maximálně vyřešit RB, jestli tam nebude teda hrát Cancelo. Nebo doufat že Balde chytí sezonu a tím by se Cancelo přesunul na pravo. Kounde ho tam muže sem tam zasuplovat v rámci rotace.
Nedá mi zareagovať na názor, že Xavi vlatne nič nezmôže, lebo na vine su vlastne hráči a aby sme hrali štýl "Liverpool" musíme nakúpiť hviezdy. Ale veď sj ten Burlney a Everton, ktorí sú na samom spodku tabuľky PL hrajú o triedu dynamickejší a krajší futbal. A Tí hráči sú úplne neznámi s patmi do 1,5 - 2 mil ročne!
Takže keď príde konečne tréner, ktorý zruší to dinosavrovské bago, dokáže hrať aj bez hviezd (viď napr Girona). Takže, pri všetkej úcte k Xavimu, za tento stav je v prvom rade zodpovedný on..
Ano zodpovědnost trenéra to je,to máš pravdu, tady jde spíš o to, že žádný trenér není všemocný a i přes tu zodpovědnost,to nemusí být čistě jenom jeho chyba. Vloni jsme pod Xavim hráli dobrý fotbal v rámci možností,letos bohužel ne. Liverpool hrál vloni taky úplně hrozně a byla to jen Kloppova chyba? Proč s tím nic nedokázal udělat ani on? Jsou tam souvislosti do kterých nevidíme, např pár hráčů může mít problémy v soukromí, někdy jsou hráči z formy i když tréninky jsou kvalitní, ale prostě jim to nejde atd atd. Takže mi přijde ubohý to házet pouze na Xaviho, když do toho nevidíme a dokázal, že trénovat umí a teď ho tu lynčovat za všechno a zapomenout co dokázal
Jen dodám, že například včera jsme pozičně hráli dobře,to je Xaviho zodpovědnost, problém byl v tom, že i když ti hráči měli 2 - 3 možnosti kam přihrát,tak většinou zvolili tu horší nebo ten správný moment provahaly,s tím už Xavi nic udělat nemůže
Souhlas xdiko, to je další z těch věcí o kterých jsem psal,těch zranění bylo dost,na některé hráče se tlačilo,aby se dali dohromady co nejdřív např na Pedriho a na Frenkieho protože adekvátní náhrada za ně není a většinu sezóny se někdo vrací po zranění a hned se zraní někdo jiný, většinou po zranění hrají pod své možnosti, narůstá tlak a je to čím dál horší, těch okolností tam je spousta proto mi ty hejty na Xaviho přijdou hodně přes čáru, netvrdím že je nejlepší na světě, ale určitě není ani špatnej
Mats, Peňa
Cancelo, Kounde, Araujo, Christensen, Martinez, Baldé
De Jong, Pedri, Gavi, Gundogan, Fermín
Yamal, Roque, Ferran
Museli by sme kúpiť LO, DZ a minimálne dvoch útočníkov - jedno krídlo a jeden hrot...a ešte vyplatiť Cancela.
Príde mi to trocha too much na našu situáciu.
Tá rýchlosť, priamočiarosť, to nasadenie... Celá Barca v tomto porovnávaní vyzerala ako geriatrické mužstvo tesne pred smrťou. Ten pomalý výklus všetkých pri útoku, ten zmätok v obrannej činnosti, už ani neviem nájsť dôvod, prečo som fanúšik. A viete, čo je najhoršie, že väčšina hráčov Barci, ktorí boli včera na trávniku, zarába viac, ako hráči v PL.
To ma fakt serie....
a dalej by som poslal prec Roberta, lebo ten je podla mojho nazoru parodiou na kapitana.
Takže keď príde konečne tréner, ktorý zruší to dinosavrovské bago, dokáže hrať aj bez hviezd (viď napr Girona). Takže, pri všetkej úcte k Xavimu, za tento stav je v prvom rade zodpovedný on..