Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-02-01 11:30:22
Lenglet, Dest, Raphinha, Félix, Roberto, Romeu, Alonso, Lewandowski
2024-02-01 13:07:36
Včera som pozeral zápas Liverpool - Chelsea.
Tá rýchlosť, priamočiarosť, to nasadenie... Celá Barca v tomto porovnávaní vyzerala ako geriatrické mužstvo tesne pred smrťou. Ten pomalý výklus všetkých pri útoku, ten zmätok v obrannej činnosti, už ani neviem nájsť dôvod, prečo som fanúšik. A viete, čo je najhoršie, že väčšina hráčov Barci, ktorí boli včera na trávniku, zarába viac, ako hráči v PL.
To ma fakt serie....
2024-02-01 13:34:08
Je to jednoduché len sa k tomu niekto musí odhodlať... Hráč ako Cubarsi potrebuje hrávať. Preto by som predal Jedného z dvojice Kounde/Christensen aby mal chalan priestor v rotácii. Garciu asi dobre nepredáme tak by som ho nechal ako 4. stopéra. Dalej potrebujeme fakt že kvalitné lavé krídlo. Aby nebol až taký velký tlak na pravom krídle na yamala. No a zbaviť sa lewu ved ten chlap včera roguemu len zavadzal. A modlime sa aby sa vrátil Gavi 100% fit. Jeho bojovnosť nám chýba.
2024-02-01 13:48:17
Jednoduchšie bude riešiť, koho si treba nechať.
2024-02-01 13:54:56
Anglicka liga neskutecne rychla, primocara, Klopp jedina a spravna volba jako trener, ktery se zbavi otresneho baga a nauci Barcu modernimu pojeti fotbalu… Xavi ma tak maximalne na pralesni a veteranskou saudskou radoby ligu v cutany…
2024-02-01 15:20:31
Pena/Romeu/roberto/Christensen/Ferran/Fati/Lewa/Lenglet OUT!. Vyplatit Cancela..Prodloužit Felixovo hostování.. Podepsat opravdu kvalitní DM!. Vyřešit čistokrevné levé křídlo. Pořešit utočníka k Roquemu s kým by se točil! Ne 35+!!!!. Maximálně vyřešit RB, jestli tam nebude teda hrát Cancelo. Nebo doufat že Balde chytí sezonu a tím by se Cancelo přesunul na pravo. Kounde ho tam muže sem tam zasuplovat v rámci rotace.
2024-02-01 15:37:00
Za mňa by mali odísť Lewa, Raphina, Pena, Romeu, Fati, Christensen, Lenglet, Alonso, Martinez
2024-02-02 07:26:56
Myslim, ze by hlavne mal odist Deco.