Neprajem nikomu také problémy ako ma Barcelona.Pretoze tým trpí len futbal a hlavne fanúšik. Stačilo by len nastaviť celoeurópske pravidlá pre všetky ligy a nie v jednej lige tak a v druhej inak.
To by nebolo zle ako píšeš keby UEFA resp FIFA zaviedla také pravidlá lebo tým padom kluby LL sú limitované oveľa viac ako kluby z PL napríklad kde také pravidlá nemá resp nemá až tak prísne alebo Tebasa za šéfa PL 🤣
Nikdy sa do srac.ek nedostanu Perez je riaditelom Grupo ACS (je jednou z popredných stavebných spoločností na svete s projektmi v mnohých krajinách sveta) je clenom bilderbergu, chodi do Davosu na ekonomicke forum atd.
Jako co si budeme to co se stalo nám je v celku umění dostat klub co dosáhne rekordních příjmu jedné miliardy,jednu z největších značek na světě,co každý rok něco vyhrává,s nejlepším hráčem všech dob v týmu,s prodaním hráče přes 200 milionů,dostat takový klub do extrémních dluhu to už musíš bejt jinačí machr 😀
David24 - ono to trvá dlho ,klub bol zadlžený dlhšie tak ako veľa klubov ,došla ale doba keď sa dlh musel znižovať ,vedenie Barci to proste nevedelo urobiť ,už za prvého vedenia Laportu údajne financie boli v zlom stave a následne ich Barto zakopal úplne .Laporta je len lepší recickar tváril sa že sa nič nedeje v tej dobe.Proste dlhodobo zle vedenie. Ale Barca je znacka ,pojde hore len to chvíľku potrvá
Puding souhlasím s tebou máš pravdu,jen Barcelona tak od roku 2009 začala být více a hodně komerční 2014-2019 byly úplně úžasné příjmy a vše, no a barto to dost přehnal hlavně s platy a podobně.Doufam že máš pravdu,ale už musíme jít hlavně jen správným směrem.
David keby hospodarili ako tak normalne, tak z toho zlateho veku mohli vytazit aspon polovicu z platby za espai barca, namiesto toho je klub vo financnych srackach a fanusikovia su nauceni na trofeje, co pred Messim nebolo take bezne
tak to teda hej. najkrajsi futbal, najlepsi tim, najlepsi hrac, trofeje, vitazstva fakt skvele.
podobnu eru mozme zazit, musime byt trpezlivi. este potrva par rokov, kym nase mlade pusky budu v najlepsom veku. ale pochybujem, ze budeme az taki dominantni. pred par rokmi bola nasa zakladna zostava takmer vyberom planety
Posilní to Real, ale taký hráč pozdvihne aj úroveň celej ligy. Nielen po športovej stránke, ale aj po komerčnej: zvýšenie sledovanosti a viac peňazí od sponzorov.
No Mbappe je dobrý hráč ale je to rozvracac kabíny by som povedal tiež čiže uvidíme, ale neviem prečo si myslím, že Real s ním nemá celkom vyhrané, keď by nastúpila taká Chelsea ktorá má peňazí a dá mu poriadny plat plus ho zlanari na bonusy atď aby prekusil, že nebude v LM rok hrať tak by nemala márne šance
Nie každý klub si môže dovoliť taky plat.Chelsea možno áno, ale tie aktuálne musia pozerať na platových strop. Minimálne aby im nehrozilo vyšetrovanie. Ak by mu išlo len o peniaze tak zostane v PSG a bude tam boh.
No ak tam ozaj prestúpi, a ešte nedaj bože sa zohrajú, tak to bude ozaj sila. Ale čosi mi vraví že sa tak nestane. Každý z nich (vmb) bude chcieť hrať prvé husle a byt primou a práve mbappe je zvyknutý byt #1, ten sa nebude chcieť deliť o slávu, plus je toxický v šatni.. ale kto vie, možno že zarapuju spolu a budú z nich kamosi ako msn. Dúfam že nie
O tu šatňu súhlasím no je aj na trénerovi aby si to ustrážil uvidíme neviem nejako nemám pocit že pôjde práve do Realu nemyslím si to neviem prečo, aj Klopp vie pracovať s takými hráčmi tiež
Ja som skor zvedavy na ich formaciu. Mbappe sice vie zahrat na kazdom poste, ale najlepsie hra na lavom kridle kde uz hra Vinicius...na hrote nie je az taky nebecpezny. Ale bohvie, po odvchode Benzemu si tiez vsetci mysleli, ze ich utok bude mat problem...
Formácia bude taká akú si vyberie mbappe, podľa mňa to bola časť dohody s perezom..
každopádne si myslím, že to bola veľká chyba od mbappeho prestúpiť do reálu, zbytočne sa budú naťahovať a zrat sa medzi sebou. A aj keď budú úspešní, bude len súčasťou silného mužstva. Mal prestúpiť k nám, u nás by bol jasnou #1 a ťahúňom.. lebo podľa mňa už o prachy mu neide.. ale to sú len také moje vlhké sny 😀
Achhh keď si predstavím že kedysi sme ho mohli zobrať, ale vybrali sme komára..🤦🏻♂️
MIO10 - klub sa neriadil normálne 10rokov a to je veľa , Barca pojde opäť hore ale potrvá to ešte 2,3,4 sezóny (moj názor) A další názor je že Laporta neni ten čo to zvláda ,len kričí a zavádza svojich fans tak ako aj s Messim. Ak by ho Perez neupozornil na CVC tak aj to chcel podpísať ,na poslednú chvíľku odstúpil keď ho na to Perez upozornil (aby spolu bojovali proti tomu) ,Nemyslím si že Laporta má silu a ľudí okolo seba aby ľahko z toho vyšiel . Na začiatku po jeho silných rečiach to vyzeralo inak ,ale je vidiet že sa utápa .
Podle mě jim to nemusí prospět MSN mělo výhodu že suarez věděl že Neymar a Messi jsou hrou jinde i marketingem a že jeho hlavní úkol jsou góly,Neymar měl za vzor Messiho a Messi je pokorný a hodný, takže tak,ale Vinicius přes to že už od ,17 má můj obdiv jak hraje,ale je prostě namyšlený a trochu úplně vymletý pardon,Bellingham ten je prý také extrémně namyšlený a je jen otázkou času kdy jim bude vadit kdo je větší hvězda,no a mbappe toho ani nemusím snad popisovat když měl problém jak s messim tak neymarem.
David24 - práve Vinicius ťahal Bellinghama do Realu keď mu dlho pred prestupom písal denne nech sa k Madridu pripojí . Ani je tam veľa hráčov s Egom ,je tam ale Ancelotti či ich zatiaľ dobre kočiruju. Za jeho čias tam bol aj Benzema,Ronaldo,Bale a išlo to . Veľa záleží na vedení a tréneroch jak im pristrihnu kridielka .
Áno máš pravdu Vini je arogantný, Jude ten je tiež taký lebo to z neho urobili v BvB bol naj hviezda a ešte keď sa ozval Real tak to ešte pridá k tomu a Mbappe je lvl extrém už v týchto veciach nemám pocit že ta chémia medzi nimi by bola dobrá
Vím že vinímu psal ale jsou si až moc podobní chováním Neymar a mbappe byly první roky taky mega kamarádi,ale potom to šlo z kopce jak rostla chuť po slávě a zásluhách, a když přišel Messi už to bylo moc,a tihle jsou všichni tři úplně stejní a nevěřím moc,že by si vycházeli vstříc až přijde o to kdo dotáhl tým tam tam,Zlatý míč a podobně,až teď belingam veme vinckovy slávu za letošní rok asi šťastný nebude.
Mbappe, Vinicis, Bellingham? No to by byla pro nás asi hotovka. Lewa to má skoro za sebou a nemáme na náhradu. Taháme tam samý 17 letý hráče z akademie a doufáme že se chytí.... Yamal to je jiná liga, ale jako každej kluk potřebuje hodné času a hlavně pozornost na zdravý.
Naviac je Madridista a má to v hlave v poriadku ,jeho vystupovanie je na úrovni - “nešteká ,iba kúše “
podobnu eru mozme zazit, musime byt trpezlivi. este potrva par rokov, kym nase mlade pusky budu v najlepsom veku. ale pochybujem, ze budeme az taki dominantni. pred par rokmi bola nasa zakladna zostava takmer vyberom planety
V pripade prestupu do PL bude pokracovat upadok LL.
každopádne si myslím, že to bola veľká chyba od mbappeho prestúpiť do reálu, zbytočne sa budú naťahovať a zrat sa medzi sebou. A aj keď budú úspešní, bude len súčasťou silného mužstva. Mal prestúpiť k nám, u nás by bol jasnou #1 a ťahúňom.. lebo podľa mňa už o prachy mu neide.. ale to sú len také moje vlhké sny 😀
Achhh keď si predstavím že kedysi sme ho mohli zobrať, ale vybrali sme komára..🤦🏻♂️