To ma byť ako kritérium, že je bývalý "MADRIDISTA". Koemana to skoro všetci vyhadzovali a ako jediný spasiteľ pre klub mal byť Xavi a zrazu už aj Xavi má byť vyhodený. Ja som tu nikdy nebol nadšený z jeho príchodu ale ani ho nevyhadzujem. Odísť by mal, ale až po sezóne,lebo mužstvo potrebuje nový impulz a nie stále omieľané DNA. A s tých mien čo sa tu spomínajú je u mňa na prvom mieste práve Xabi,ale je to asi iba sen. Keďže ma na výber Liverpool a ak sa mu bude dariť tak v budúcnosti aj Real.
Cafu -ak pojde trénovať tak tam kde ho miluju a pozná klub(ak je ta možnosť ) a práve ta možnosť je Liverpool a následne keď skoci Carlo tak Real. Ďalej Bayern bude asi tiež meniť trénera . Ist do Barci pod ten tlak ,hlavnému konkurentovi Realu a ešte k tomu asi nie za lukratívnu zmluvu tak tomu dávam tak 5% (iba moj názor)
Xabi by si v Barcelone akurát tak poškodil dobré meno. Zatiaľ je to one season wonder. Ak má aspoň trocha rozumu, ostane pri svojom tíme ešte rok, nech získa prax. Nemá sa kam ponáhľať.
A čo že hral za Real? To je také malomeštianstvo. Taký Ancelotti hral za Parmu, AS Rím a AC Miláno. Ako tréner trénoval Parmu, Juventus, AC, Neapol. Myslíš, že by s tým mali napríklad v Interi teraz problém, keby sa rozhodol Inzaghi skončiť a Ancelotti by bol voľný a mal záujem trénovať, že by ho kopli do zadku, lebo bol v AC, Juve a Neapole? Asi ťažko.
Prečo? Futbalista či tréner je zamestnanie ako každé iné. Prečo by som mal odmietnuť špičkového zamestnanca len preto, že predtým pracoval u konkurencie?
Barca versus Real je niečo úplne iné a to 70 rokov