Myslím, že jeho predaj prioritou nie je a chcú len k nemu niekoho priviesť, ale pri dobrej ponuke ho možno aj predajú ak to bude dosť na takého Daviesa.
Neviem, no, Davies je už dlhodobo spájaný s prestupom do RM, nemyslím si, že ho v boji s Realom budeme vedieť preplatiť. A taktiež mám celkom veľké pochybnosti o ňom, nie o jeho kvalitách, ale o jeho zdravi.. pokiaľ viem, tak často maroduje, a ďalšieho takého hráča asi nepotrebujeme. Ak sa mýlim s marodkami, tak pardón, avšak skoro vkuse, keď pozerám zostavy Bazernu, tak ho vidím len na listine zranených hráčov 😂
Tak jasné, že RM by mal navrch, ale kto vie čo by bolo keby sme sa do toho vložili a so zarobenými peniazmi za sebou a kde chcel radšej Davies. Bol fanúšik Messiho, tak možno by preferoval Barcu a možno nie. Ďalšou voľbou by mohol byť ešte Theo Hernandez, ale okrem tých dvoch ma moc iných mien pre ktoré by sa to oplatilo nenapadá.
alebo za tie peniaze kupime 28 rocneho hraca, ktory ani nevieme ci sadne po sezone ho predame za polovicu a potom 5 rokov budeme hladat hraca na ten post
Zalezi koho by bolo možne doniesť ako nahradu. Balde je mlady, má stabilné miesto v základe a síce my jeho slabšie stránky poznáme, stále je to dosť kvalitný hráč. Ak Chelsea platila za Gusta z Lyonu 40 mil eur, myslím, že aj Balde by mohol mať aspoň takú cenu, ak nie vyššiu.
mohli sme mat pred sezonou Grimalda, ktory by bol viac nez dostojnym superom Baldeho na lavom bekovi, oboch by ten suboj motivoval k lepsim vykonom a obaja by boli predajny za velke miliony, ale uprednostnili sme Marcosa Alonsa. byt fanusikom barcelony je poslednu dobu frustrujuce
Baldeho poznáme, a na jeho miesto aj napriek výhodnej ponuke, príde neznámy, starší obranca.........to sa fakt nepoučíme z podobných, pre Barcu nevýhodných riešení?
Každý nie.. ale v našej situácii predať odchovanca za 50 mela, ktorý momentálne okrem rýchlosti nevyniká skoro v ničom, ktorý vie odcentrovat (to je jeho jedna z primárnych úloh) raz z 15 pokusov tak aby to malo zmysel, je ako dar z nebies! V Levante máme Valleho, ktorý túto sezónu hra veľmi dobre + fort.. neboj nový Alba z neho 100% nebude
Snap, ty si vykáš? Kde je napísané že vinný je Balde?! Ja som nevravel, zbaviť sa ho (ak si to tak pochopil), ale výhodne predať a tým pomôcť klubu v ťažkej situácii. Čo je také ťažké na tom pochopiť?
Možno ju ma a možno nie. Koľko mladých hráčov, jednosezonakov už bolo? Predávať či chceme či nechceme musíme!
Balde 50, Raphinha tiaž asi tak (70 nikto nedá..) Fati 25+-, FDJ 100 plus plat, plus pijavice romeu, alonso, robero.
A máme konečne financie, aspoň dúfam pod kontrolou.
Viem že teraz vybehnú na mňa členovia kultu svätého FDJ, ale podľa mňa je to nevyhnutne. Už som to tu 100x rozpisoval prečo.
Tá stabilita nám blokuje príchod 2-3 kvalitných hráčov ktorých potrebujeme viac než FDJ. Balde je perspektívny, ale top z neho nikdy nebude, smerom dopredu je slabý ako čaj. Ak príde solídna ponuka, nech ide.
"Barça sa o mňa uchádzala a chcela ma, ale prezident Bartomeu ma nechcel, pretože som Kanaďan," priznal Alphonso Davies. "Nebudem klamať, vtedy ma to ranilo a nemohol som sa pripojiť k Barçe," priznal hráč. 12.6.2023 forcabarca.sk Cena vtedy mohla byt dobra..
Celemu timu nejde sezona ale vinny je balde. Skvele
Balde 50, Raphinha tiaž asi tak (70 nikto nedá..) Fati 25+-, FDJ 100 plus plat, plus pijavice romeu, alonso, robero.
A máme konečne financie, aspoň dúfam pod kontrolou.
Viem že teraz vybehnú na mňa členovia kultu svätého FDJ, ale podľa mňa je to nevyhnutne. Už som to tu 100x rozpisoval prečo.