Za mna na tu poziciu cisto krvneho laveho kridelnika potrebujeme niekoho kto tu hru vie roztahovat a je silny v hre 1on1 + dokaze z nicoho spravit nieco a mne by sa najviac pozdaval Mitoma. Proste skromny pracovity hrac, technicky vyborny a vie hru vyborne roztahovat plus dobra streala aj prihravka. Z toho zoznamu co tam je by sa dal este martinelli ale ten bude sakra drahy
Praveze na pravo uz mame hraca co dribluje po ciare a roztahuje hru. Na lavo by som chcel radsej nejakeho goloveho hraca co mysli na goly (typologicky ako Salah, Mbappe,....). Uz len kvoli tomu ze mame ofenzivne ladene LB (Cancelo, Balde) ktore podrzi sirku sa nam hodi niekto golovejsi na tu stranu. Nemoze zas vsetko ostat len na utocnikovi ktoreho ked si pokryju tak sme vybaveni lebo kridla budu schovate pri ciarach a zaloznici si pojdu tukesy. Aspon dvaja hraci tam musia byt hladni po goloch. Hrot a jedno kridlo.
Úprimne ak by sa aspoň trošku začalo dariť Fatimu, tak by mohol mať aj lepšie čísla ako Mitoma. Mitoma je najreálnejší, ale za mňa nedostatočný, môže mať dribling, ale nemá moc čísla. Ja už som dnes svoj názor vyjadril na fóre. Mojou voľbou je Estevao Willian. Ak ma Yamal 5g+5a za 6 mesiacov, tak to dokáže najskôr aj Estevao. Spolu s Roquem a Yamalom to môže byť náš trojzáprah na ďalšie desaťročie aj viac.
Estevao je veľký talent a chcel by som ho u nás vidieť. Menší problém je to, že ako on tak aj Yamal sú PK. Takže je otázka ako by sme ich oboch napasovali do zostavy.
Yamal často hrával v akadémii na každej pozícii v útoku vrátane LW. Vedel by si znova zvyknúť aj na ľavé krídlo. Prípadne možno aj Estevao.
Rodrygo keď prišiel do RM bol kedysi tiež LW, ale musel si zvyknúť na RW kvôli Viniciusovi. Vždy sa to dá nejako.
Mikimi jednoznačně bych si přál také Estevao Willian,navíc i sám hráč k nám chce, odmítá jiné kluby za lepší peníze co jsem četl a čeká právě na Barcu.
Aké je úbohé kde sme sa dostali, že hráčov musíme dobre že nie prosiť aby k nám prestúpili. Kde sú tie časy keď hráči prosili Barcu aby ich podpísala. Vid ten švéd ktorý prestúpil radšej do Totenhamu.
Rodrygo keď prišiel do RM bol kedysi tiež LW, ale musel si zvyknúť na RW kvôli Viniciusovi. Vždy sa to dá nejako.