Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-02-20 14:28:16
Ako z toho nekonečného kolotoča s platovým stropom von? Vie mi niekto povedať? Príjmy máme takmer porovnateľne s Realom, trochu nižšie, ale aj tak ten rozdiel v platovom strope medzi nami a Realom 727m a 204m je oveľa väčší ... 523m. Rovnako aj v platoch dávame trochu viac ... 640 miliónov ako Real ... 454 miliónov, ale aj tak ten rozdiel je inde. Neviem ako sa to počíta, ale ten pocit, že je to voči nám až príliš drastické u mňa nemizne.

Ja neviem, to máme predať takmer všetkých hráčov a rok hrávať len s hráčmi, ktorých platy vyjdú do tých 204m, aby už to išlo správnym smerom? Zo všetkých finančných ťažkostí nás ten platový strop brzdi najviac. Stále nechápem ako môžeme dávať na platy najviac široko ďaleko, keď sme toľkých hráčov popredávali s vysokými platmi. V tom tíme je max. už len Lenglet, de Jong, Lewa a ako tak aj Gundo s vysokými platmi.
Neviem ako, ale ten platový strop treba dať čím skôr do poriadku a žiaľ akokoľvek, lebo mám pocit, že toto je ako ručná brzda. Celý čas si myslíme, že ideme z tých finančných problémov von, ale nie je to tak.