Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-02-22 21:31:32
Osobne si myslím, že predaj by bol najlepšou možnosťou. Jedna vec sú góly, ktoré Lewa produkuje/neprodukuje, druhá vec je jeho aktivita, resp. podpora v zápasoch a tam je nutné uznať, že Lewa sa vytráca. Niekoľko mesiacov je nastavený tak, že za celý zápas má 2-3 minútky, kde je ho trochu vidno a ak v tomto priestore nepremení svoju šancu, tak už gól nedá a pre tým je to len hráč do počtu bez pridanej hodnoty. Verím tomu, že ani na morálku týmu to nemá dobrý vplyv, keď si to porovnám s takým Gundom, Yamalom, alebo niektorými ďalšími, čo makajú celý zápas a snažia sa niečo dosiahnúť a potom Lewa s jeho monštróznym platom, čo sa tam väčšinou zašíva alebo váľa... Mňa by to ako jeho spoluhráča sralo. Máme tam 2 mladíkov, ktorý sú draví a potrebujú priestor, ktorý im práve Lewa berie.
2024-02-22 22:07:18
Aka ze altetnativa ? Vitorko zatial vydrzi tak patnast minut a Guyu ? No tak z tychto sa zatial superom kolena neroztrasu. A aky je marketingovy prinos ?
2024-02-22 23:44:27
Medzi Barcou a Realom je jeden velky rozdiel ktory bohuzial Madrid zvlada podstatne lepsie - predaj hracov v spravny moment. Vytrieskali peniaze z Ronalda, Benzemu, Varaneho, Casemira a tak dalej… Barcelona naopak nevie alebo nechce roznat moment kedy ma hrac najlepsie za sebou a verime ze ma na viac az kym nezistime, ze nema a tak odide zadarmo a sme radi ze sa zbavime jeho platu… david Villa, Suarez, Fabregas, Mascherano, Rakitic, Alba, Pedro, alves, coutinho - kolko vygenerovali pre klub? Menej jak Ronaldo pri odchode do Juve.

Potom sa divime ze nemame cash, dokedy? Lewa lepsi nebude, bud teraz zarobime alebo zas prepime miliony eur