Najlepšie,že s toľkými zranenými sme to dokázali a videl som bojovnosť týmu,ktorý makal.Cubarsi ? to je zázrak chlapec,bez stresu,bez emócii,akoby o nič nešlo.
Cancelo,Raphinha,Kounde hrali na iných postoch ako sú zvyknutí.úžasné víťazstvo s týmto kádrom s B-čkovou zálohou.
Ako dobre,že Roberto nastúpil...../a teraz všetci Robertovio hejteri-spojte sa!/
Inak Yamal posledných cca 20 minút mal fyzicky dosť. Xavi by ho podľa mňa striedal keby mal za koho.
Jedna vec by ma zaujímala - načo sme kúpili za bundžu peňazí Roqueho? Nejako nie a nie aby sa dostal na trávnik.
Roque je prospekt do buducna, prisiel v rozbehnutej sezone. Myslim, ze kader momentalne dostava dost zabrat koli zraneniam je tam viacero "experimentov" Cubasi, Fermin.. hraci na inych poziciach a pod. Preto skusanie Roqueho v rozhodujucej faze sezony je velka neznama. Navyse Lewa dava goly a ma vyrazne lepsiu cast sezony ako tomu bolo na jesen.
nabehal za lewu? niektory ludia v tejto diskusii su extremne mimo neviem ci ste videli stats po zapase ale lewa bol nas druh hrac v pocte nabehanych km. Mozno nema az taku formu ako minuly rok ale zas netreba vytahovat reci typu ja si myslim treba si najprv overit statistiky nez vypustim hnoj z huby. a lamine vcera prvych 20m extratrieda ale v druhom polcase spalil vsetko co mu vypracovali lewa aj gundo... a roqueho tam ohol kludne poslat na poslednych 5-10m
Trochu na ospravedlnenie Lewu - on toho vpredu ozaj veľa nabehá, veľa energie spáli robotou, ktorú nevidno. Má strašne veľa zbytočných štartov kedy sťahuje na seba pozornosť obrancov ale loptu k nemu spoluhráč buď vôbec nepošle ale k nemu nedôjde pričom je takmer neustále v až fyzickom kontakte s obrancom. Na toto treba mať ozaj hrošiu kožu, neskutočne to uberá energiu to akoby zbytočné behanie - a to sa bavíme o prudkom zrýchľovaní zo stoja s obrancom "na chrbte". Toto mentálne a fyzicky dokázať ustáť chce mať hodne dobre zrovnané v hlave aj telesne.
suhlasim lewa hral super vsetky situacie co mu boli ponuknute vyriesil dobre ci uz prepustenie na fermina alebo pri 3.gole bol na spravnom mieste a pekne zbehom zobral hracov aby otvoril priestor pre roberta.. ak si myslite ze lewa bude chodit pre loptu do stredu a potom urobi 3-4hracov ako messi tak sa zobudte je to uplne iny typ hraca...
Vau, za 20 mega na sezonu prepustit raz loptu a raz dotuknut do prazdnej brany a povedat ze to bolo super... a inac bol ten hrac absolutne neviditelny. Keby roznasa na tribune pifo, tak by bol platnejsi.
Strasidelne statistiky, umrel som z nich. Staci si ich porovnat s tymi, co mal v bayerne. A bral tam plus minus co tu. Za ten plat su jeho statistiky ma smiech.
A v poslednych 6 zapasov dal 4 goly. A tiez ti dam cisla, napr prvych 14 zapasov v sezone 4 goly. Mozes si tie cisla otacat ako chces, je to uboha bilancia. Lebo on tu nehra za gastrace, ale je druhy najlepsie plateni hrac.
A vcerajsi gol. Take daval aj penaldo a ludia mu tu nakladali, ze je doklepavac do prazdnej brany.... ale u nas je to skvely utocnik.
Poliak je omyl a jeho zmluva je skandal na urovni barta. Este tu bude 2 sezony a bude len horsi.
VtakGabo :D snazim sa pochopit o co ti ide. porovnavas bayern s nami ked tam slapal cely kader neskutocne a hrali to nanho. Tu teraz stabilizujeme klub po srackach a prichadza mlada generacia. Trosku triezveho pohladu minuly rok hral super lebo skoro zo vsetkeho co dostal dal gol.. Tato sezona je prva poslabsia a ty uz ho tu ides pomaly ukrizovat. Ved treba mat trosku triezvy pohlad na veci. A v bayerne si chodil pre lopty do stredu? vam to drb* chalani a a akym stylom chodil? :D podla mna si narazil a bezal naspat na poziciu. Vy to prezentujete jak keby prisiel do stredu a odtial sa rozbehol porobil 3-4 hracov a ujebal solo gol :D :D
Najväčšou katastrófou u nás je v každom zápase do ktorého zasiahne Romeou. Ten človek ma privádza do zúfalstva a neistoty akonáhle stojí pri čiare pred striedaním!!!
Semifinals - 30 April/1 May and 7/8 May
Final - 1 June
Cancelo,Raphinha,Kounde hrali na iných postoch ako sú zvyknutí.úžasné víťazstvo s týmto kádrom s B-čkovou zálohou.
Ako dobre,že Roberto nastúpil...../a teraz všetci Robertovio hejteri-spojte sa!/
Jedna vec by ma zaujímala - načo sme kúpili za bundžu peňazí Roqueho? Nejako nie a nie aby sa dostal na trávnik.
A v poslednych 6 zapasov dal 4 goly. A tiez ti dam cisla, napr prvych 14 zapasov v sezone 4 goly. Mozes si tie cisla otacat ako chces, je to uboha bilancia. Lebo on tu nehra za gastrace, ale je druhy najlepsie plateni hrac.
A vcerajsi gol. Take daval aj penaldo a ludia mu tu nakladali, ze je doklepavac do prazdnej brany.... ale u nas je to skvely utocnik.
Poliak je omyl a jeho zmluva je skandal na urovni barta. Este tu bude 2 sezony a bude len horsi.