prečo vždy???..lebo si všetci pamatáme, že minimálne 2 ročníky mali od skupiny až po semifinále, vždy najľahších možných súperov z možných. Preto to máme tak zafixované...a preto píšeme že "vždy"
Tak PSG boli už aj v lepšej forme. Bude to zaujímavé. Budeme musieť zahrať extra dobrý zápas, ale verím, že pri najlepšom možnom výkone by sme s "odretými ušami" mohli prejsť. Stále sme mohli dostať takých súperov.
Teraz rozmýšľam aký význam vo futbale má pojem najkrajší súper. Pochopil by som hrateľný súper, najľahší či najťažší atď. Ale najkrajší? To je dobre či zle?
Administrator ako potopil chelsea proti Barce to nemas zafixovane? S Psg pady suareza neymara najpamätnejsi zapas to tiez nie? Netreba mat len tunelove videnie lebo fandis barcelone.
S chelsea 😂😂 v prvom zapase zarezal rozhodca barcu, v druhom sa drogba 80 minut valal po zemi, keby to spravil teraz tak sa nadstavuje aj 30 minut a abidal dostal nepravom cervenu kartu ale na to vseeetci zabudaju... Hold rozhodca to nezvladol chyby spravil na oboch stranach
Pre Barcu super zreb, vyzera to ako iskricka nadeje k dobrej sezone. Nechcel som City, Real, Bayern a ani Atletico. Ostal uz len Arsenal, PSG a mozno "najlahsia" bola Borussia.
Hosi , mame najlahsi možný los ctjb, my mozme ist vklude do finale, psg bude tazsie ako hocikto v semi ale psg je najhlahsie z top tímov ja si myslim ze do finale mozme pohode ak budeme hrat velmi dobre, a finale je uz viac o nahodne a dni
Suarez9100 máš pravdu, ale musíme veriť že konečne zahráme celý dvojzápas tak ako proti Neapolu prvých 20-30 minút a že budeme mať na to kondíciu, lebo mne sa zdá, že v zápasoch, ktoré sme začali skvele sme postupne odchádzali hlavne fyzicky. Potrebujeme tiež aby sa hráči, ktorí sú dlhodobo zranení konečne dali do poriadku, lebo nemôžeme čakať, že nás tenegeri budú ťahať až do finále!!!
Paci sa mi ten optimizmus a aj los mame v podstate ľahký v porovnaní s druhou vetvou, ale finále je ešte ďaleko. Ale aspoň sa to rýchlo na fóre preklopilo s toho, že vyletime s neapolom na to, že ideme do finále
jj, otvorit si popcorn a sledovat ako sa vacsina nasich hracov, ktori nikdy neboli ani len vo stvrtfinale LM, polahky predieraju sampionatom az do finale:D
Ved ano suhlas, ani u nich sa neda predpokladat lahky postup do finale, toboz u nas, neviem z coho leonidas 129 vychadzal, ked tvrdi, ze teraz uz len to najlahsie postupit do finale.
My predovšetkým mávame probIém s konzistentnými dobrými výkonmi. Ak zahráme všetky zápasy, tak ako druhý zápas proti NeapoIu, tak máme šancu postúpiť, aj ako cez PSG, tak aj cez nasIedujúceho súpera, aIe bude to sakra probIém.
Väčšina z vás sa teší z PSG, že ako skryje Araujo DembeIého do vrecka, avšak ja by som to až tak rúžovo nevideI. Zopár zápasov PSG, čo som videI, tak Dembouš je neskutočný 1na1 a Ioptu okamžite čapuje na Mbappeho, ktorý bravúrne zvIáda zakončenia, a predovšetkým v doIežitých zápasoch.
Za mňa náš cieI sme v Im už spIniIi, teraz si už Ien užijme nasIedujúce zápasy bez nejakých prehnaných očakávaní a doprajme mIadíkom skúsenosti, z ktorých budú mocť ťažiť v daIších ročníkoch.
Ja som si prial Dortmund alebo Atletico a keď nie tak ďalší Psg,takze v poho.Papierovo môžeme postúpiť max do semifinále,ale videli sme už vo finále Milan či Tottenham atd,čo tam reálne nemali čo robiť.Výhru vidím naozaj max na 10%
Taktiez som v ankete oznacil PSG. PSG je urcite hratelny super. Proti Sociedadu v osemfinale nepredviedli ziaden extra vykon a to hrali v case, kedy bol Sociedad mimo formy {z 8 zapasov 1 vyhra). Zapas 50/50.
Bez šance nie sme, je čomu fandiť.
Väčšina z vás sa teší z PSG, že ako skryje Araujo DembeIého do vrecka, avšak ja by som to až tak rúžovo nevideI. Zopár zápasov PSG, čo som videI, tak Dembouš je neskutočný 1na1 a Ioptu okamžite čapuje na Mbappeho, ktorý bravúrne zvIáda zakončenia, a predovšetkým v doIežitých zápasoch.
Za mňa náš cieI sme v Im už spIniIi, teraz si už Ien užijme nasIedujúce zápasy bez nejakých prehnaných očakávaní a doprajme mIadíkom skúsenosti, z ktorých budú mocť ťažiť v daIších ročníkoch.