Tak neviem kde som to videl ale tie tovje hodnotenia si nehaj pre seba. Mimo si tu ty. Ja som nehovoril ze tomu verim len ze sa to zacina objavovat. A na konci som dal smajl. Takze tvoje urazky si rozpravaj sebe pred spanim.
Neboj zo spodu na chrbát sa pozerať dá (tabuľka) . Ber iba ako reakciu na hlúpe reči . Akcia->reakcia ,nič v zlom. eboj zo spodu na chrbát sa pozerať dá (tabuľka) . Ber iba ako reakciu na hlúpe reči . Akcia->reakcia ,nič v zlom.
Jestli si si tak jistý dominací v lize tak OK.
Už tady bylo "galacticos"
A všichni víme jak to neslavně dopadlo..
Rád ti tyhle povýšené řečičky připomenu
Kludne pripomen , istotu nemám ale dosť veci tomu nasvedčuje . Určite nevyhrajú 5,6 rokov ligu po sebe ale ak by som si mal vsadit svoj majetok na najbližšie 3 roky kto vyhra najviac krat ligu tak asi favorita mas ,ak by išlo o tvoj majetok nemyslím že by si stavil inak. Istota neni nikdy vidíme Bayern v tejto sezóne
Áno mám prečo ? Lebo reagujem na hlúpe reči? Po pravde občas keď sa nudim , tak na to zareagujem keď to tak čítam 🤷🏻♂️ 😉 či stavil by si svoj majetok na to že tie ďalšie sezóny bude dominovať Barca? To si nemyslím ak na to narážaš.
preto, lebo reaguješ tak detinsky asi ako nikto na tejto stránke, tipoval som ťa na nejakeho 16 ročného fagana, ale keď som videl 35, tak som nechcel veriť, čo v tvojom podaní čítam
tominno9- po tých skúsenostiach a čítaní občas tých komentov už asi inak ani nejde reagovať .Ak to čítaš denne,tak už proste nevieš normal reagovať a občas reaguješ ozaj či už ironicky alebo aj hlupo -lebo aka akcia -taká reakcia . Kopu krat sa snazi človek aj normálne ,ale keď to je dokola tak inak už asi ani nejde .Napriek tomu sa snažím reagovať slusne napriek tomu keď tu vidím fans čo dokazu ľuďom priať zranenia ,nestastie ci smrť len na základe toho že sú ich konkurent ,alebo čo dokazu nazvať ľudí opicou či podobne len za to že sa im nepaci ich chovanie. Fakt občas nejde inak. A česť výnimkám ktoré to až tak nepretivaju a chovajú sa slusne,ľudsky a normálne.
PUDING nemusel zvolit zrovna taková slova, ale musíš uznat že Mbappe Belinghem jsou svým chováním známí i třeba vůči spoluhráčům,Vinicius zas k protihráčům.Všichni mají velká ega jedna dvě sezóny se třeba dají,ale jak si rozdělí slávu,kdo bude brát nejvíc?kdo bude přebírat ocenění?kdo bude hlavní hvězda?jak chceš hrát s třemi hráči co chtějí hrát hlavně pro sebe ? Rádi jsou na míči ? MSN fungovalo protože neymar má ego ale vzor jeho byl messi a hrál na druhé straně,suarez je hrot netouží po slávě a s míčem si nehraje.Nikdo by si asi moc nevadil že Barca vyhraje třikrát po sobě ani v nejlepších letech.Je to skvělé jaké hráče má real,ale myslím že důvod je stejný jako u prvních galacticos,sláva peníze,vzory pro budoucí talenty.Kdyby každý byl typově trochu jiný tak asi dobře,ale takhle nevím,uvidíme bude to zajímavé :)
Cas ukaze, ale keby som sa mal priklonit k niektorej z moznosti, tak k tomu, ze Ancelotti si to pekne pohlida. Dalsiu sezonu by mal zostat aj Kroos, myslim, ze obaja maju dost skusenosti na to, aby si vedeli poriesit u hracov ambicie a velke ega. Vsetci ti hraci uz maju dost velke skusenosti.
David24- ak to napíšeš takto tak je to v poriadku,mas slušnosť ,vysvetlenie a určite argumenty . Môže to byt pravda a aj nemusí ,dosť podľa mna záleží od toho čo im dovoľuje vedenie a tréner . Bola tiež Éra Neymar,Messi,Suarez a vyhrali mnoho,Tak isto Bale,Ronaldo,Benzema a tiež tam nebolo malé ego. S Egom Mbappeho súhlasím no nemyslím si že práve Bellingham má tak veľké ego,netreba zabudnut že práve jeho naj kamarát v Dortmunde bol Haaland a údajne ho lákal aj do Realu napriek tomu že je obrovská hviezda. ✌️ čas ukáže,každopádne kvalita tam je veľká ešte keď údajne pracujú na Davies,Yoro. Každopádne bude musieť niekto prec lebo hráčov bude veľa ,výhoda Carla ale je že vie dobre viest kabínu aj plnú hviezd.ako som už hovoril uvidí sa
Myslim, ze kazdy tim na svete by chcel byt v pozicii, ze si bude vyberat utok z hracov Vinicius, Rodrygo, Bellingham, Mbappe, Endrick, Guler...len novinari to vedia prekrutit na nevyhodu:) Nemam najmensie pochybnosti, ze Ancelotti to zvladne, ti hraci tam prichadzaju postupne, nie narazovo, maju aj starsich skusenych hracov a co je najdolezitejsie su schopni kazdy rok vyhravat trofeje...Mna osobne skor zaujima zo sportovej stranky ako bude ten utok s Mbappem na hrote fungovat. Ale mnohi si tam nedokazali predstavit ani Bellinghama resp. si mysleli, ze nedokaze byt plnohodnotnou nahradou za Benzemu a Ancelotti predsalen nasiel sposob. Suhlasim s Gavim, ktory povedal, ze Real moze podpisat koho len chce, my sa musime divat hlavne na seba.
Cule90- pekne a rozumne slova klobúk dole. To iste hovorim furt ,každý by sa mal starať o seba a bude o každého postarané . Dopraj a bude ti dopriate. Síce je tu rivalita na ihrisku ale toto neni vojina ,nezreba to až tak prežívať že prajem ľuďom niečo zle.Sport má spájať a nie rozdeľovať . Kopu krat hráči sú kamaráti aj z konkurenčných klubov a vyjadrujú sa pekne o sebe ale práve fans či média sú tie čo rozduchavaju nenávisť a vojnu.Este raz klobúk dole za objektívny nazor. 👍
jen nevím jestli zvládnu 2 krysy v příští sezoně sledovat Mbappe + Vinicious
Už tady bylo "galacticos"
A všichni víme jak to neslavně dopadlo..
Rád ti tyhle povýšené řečičky připomenu