Guido nič zlé nepovedal, normálne konstruktivne kritizoval chyby.
Aj keď zase je asi pravda, že prijateľné sú u nas len tie tie frázy typu: "musíme zlepšiť svoj prístup a vrátime sa silnejší."
To budeme počúvať ešte v roku 2060 po nejakom ďalšom fiasku. Kľudne by namiesto hráčov mohol odpovedať nejaký primitívny četbot, ktorý naprogramujú 5 ročné deti v škôlke programovania.
On snad něco před tím rozhovorem fetoval ne? Jaké furt MY, MUSIME APD? To jako vážně řekl na tu situaci že je to 50 na 50? Co takhle "Rozhodoval jsem se ve zlomku sekundy jestli zasáhnout, bohužel jsem nezastihl pohyb hráče, a vyhodnotil to špatně stalo se.a dostal jsem červenou. Mrzí mě to vůči klukům a klubu že jsem takto oslabil tým v nejdůležitějším zápasu sezony. NE RONALDE? Aspoň trochu sebereflexe? DOufám že je to jen špatný překlad nebo řekl něco jiného. Protože to je jinak totální hlupák. A je mi jedno srdcař nesrdcař.
uplne suhlasim. tiez som myslel, ze ked sa uz vyjadri nasype si popol na hlavu a ospravelni sa spoluhracom a fanusikom, za to, ako to pohnojil. toto co povedal sa mi absolutne nepaci a fakt som nieco take od neho necakal
V zápase ešte do vylúčenia mal tri dosť ostré zákroky kedy som si vravel, že je nejaký premotivovaný, len aby to neprehnal.
Trúfam si povedať, že to bol kľúčový moment zápasu a zarezal nám postup do ďalšieho kola LM. Akože stane sa to hocikomu bohužiaľ ale čakal by som trochu sebakritickejšiu reakciu a pokoru od niekoho, kto toto spôsobil.
Doteraz bol náš najlepší obranca,urobil jednu chybu a- lynč.....
Možno nám nejaké zápasy vyhral práve on,ale určite nám mnohé vyhrá,mohol byť aj premotivovaný ako často Gavi,tiež ho koľkí podielali na lavičku,mal veľa žltých,červenú .....teraz je na tribúne,nechýba fakt nikomu z jeho hejterov?,nebude chýbať Araujo,keby odišiel,vážne?
Predá sa Jules,možno Andreas a Cubarsi bude hrať do aleluja a skončí ako Pedri...
Toto fakt chcete?" fanúšikovia" Barcy/ alebo ste fandovia Realu?/
Aj keď zase je asi pravda, že prijateľné sú u nas len tie tie frázy typu: "musíme zlepšiť svoj prístup a vrátime sa silnejší."
To budeme počúvať ešte v roku 2060 po nejakom ďalšom fiasku. Kľudne by namiesto hráčov mohol odpovedať nejaký primitívny četbot, ktorý naprogramujú 5 ročné deti v škôlke programovania.
Trúfam si povedať, že to bol kľúčový moment zápasu a zarezal nám postup do ďalšieho kola LM. Akože stane sa to hocikomu bohužiaľ ale čakal by som trochu sebakritickejšiu reakciu a pokoru od niekoho, kto toto spôsobil.
Možno nám nejaké zápasy vyhral práve on,ale určite nám mnohé vyhrá,mohol byť aj premotivovaný ako často Gavi,tiež ho koľkí podielali na lavičku,mal veľa žltých,červenú .....teraz je na tribúne,nechýba fakt nikomu z jeho hejterov?,nebude chýbať Araujo,keby odišiel,vážne?
Predá sa Jules,možno Andreas a Cubarsi bude hrať do aleluja a skončí ako Pedri...
Toto fakt chcete?" fanúšikovia" Barcy/ alebo ste fandovia Realu?/