My máme tak křehkou mentalitu, že to už hranici s normálností.. Nebudu Xaviho hrotit a snad se povede přestupak a new sezóna začne dobre a věřím, ze jako trenér může být v pohodě a má co předat, ale nemůžu se zbavit dojmu, že zrovna mentální nastavení týmu a jednotlivců, je na této úrovni do velké míry práce trenera, protože teď máš dojem, že nás sejme i píchnutí jednoho hráče od komára(toho hmyzu, bo ten z PSG no vlastně efekt byl podobny)..
trener mentalne nastavenie ovplyvnuje snad naviac. dalej sa stara o vysledky a hru. pod Xavim sa trapime. celu sezonu od zaciatku. posrali sme skupinu, prehrali sme dva zapasy ktore sme mali vyhrat a nebudeme na MS klubov, posrali sme vyradovacku kde sme mali psg na lopatkach, a teraz sa mozeme modlit, aby Girona zakopla a my sme nejak ukopali body a hrali superpohar buducu sezonu. el clasica obidva prehrane. teda tri.
obavam sa aby sme sa dalsiu sezonu rovnako netrapili, lebo malokedy vidno, ze ked sa nejakemu timu dlhodobo nedari, ze sa mu zrazu zacne s rovnakym trenerom
Ale tohle tady je proboha už 6-7 let! Tohle není jev 1 sezony ale jev který už tady byl za Amigos a Valverdeho!!!. Když dorazil Xavi, tak se ten jev celkem eliminoval. Ten tým i přes štěstí a někdy 1:0 výsledky fungoval. Jenže tuhle sezonu se pro nás posralo naprosto všechno, ale naprosto....A já si teda myslím že nejenom trenér na mentálním nastavení ovlivňuje nejvíc. Ale i další aspekty v klubu. V tom klubu je za mě nastaveno všechno zle. Od vedení, po sportovní vedení a hlavně SKAUTING!!!!!!. Přicházejí sem slabý a labilní jedinci...Viz Couts,Dembele,Ferran a další. Skautují se tady hráči typu OLMO. týpek co se složil v nejednom LM zápase. Ale má Barca DNA. Mně přijde že tohle je jediný požadavek na hráče Barcelony. Ale na jiné aspekty se vůbec nehledí.
Podle mého to vždy tak nějak začíná nahoře. A postupně to hovno padá dolu a dolu až to dojde na hráče. Tím samozřejmě nechci hájit Xaviho, ale tady tohle je tu už X let. A prošel tím nejeden trenér.
Nechápem, čo robí Lewa stále v základe, ešte aj teraz, keď už nehráme o trofeje, 80 min bez vplyvu na zápas, prvý krát som jeho prítomnosť zaznamenal, až keď sa váľal po zemi. Toto tu máme trpieť ďalšiu sezónu... Od Roberta to bola tuším prvá zásadnejšia chyba túto sezónu a od Koudeho ďalší zárez na pažbe 😂. Keď to zhrniem, tak tým ťahajú hlavne odchovanci a sem tam nejaká vínimka, ako Gundo, či Christensen, zbytok vrátane Stegena je ako na hojdačke...
To bylo poprvé ,co jsem viděl našeho hráče dát přihrávku do běhu :-) Protože tohle je disciplína,kterou vůbec neovládáme, pro naše nahrávky se hráči musí zastavit nebo vrátit ,toto je prvni vlaštovka ,sice na špatnou stranu ,ale to se dá tréninkem otočit
obavam sa aby sme sa dalsiu sezonu rovnako netrapili, lebo malokedy vidno, ze ked sa nejakemu timu dlhodobo nedari, ze sa mu zrazu zacne s rovnakym trenerom
Podle mého to vždy tak nějak začíná nahoře. A postupně to hovno padá dolu a dolu až to dojde na hráče. Tím samozřejmě nechci hájit Xaviho, ale tady tohle je tu už X let. A prošel tím nejeden trenér.