...to akoze sa Barcelona musi odovzdat, kaslat na buducu sezonu a cakat na "spasitela" Kloppa alebo Guardiolu? Ale chodte niekam s takymto postojom.. Vzdy je to suhra viacerych faktorov, ked nieco vyhra niekto.
Zo zlej finančnej situácie sa nás pokúša dostať už ako dlho? A prečo mám pocit že mu to šlo doteraz stále k horšiemu? Ale prásk a ono sa to otočí? Ci pana, som za.
Laporta predal budúce zisky a teraz sa píše, že asi sa bude brať ďalší úver, aby klub nebol v mínuse vo výške 100 miliónov. Tie peniaze za sezónu dokopy nedá.
Kam by Guardiola išiel? na klubovej úrovni si viem predstaviť len nás a PSG, v ostatných ligách si ho buď nemôžu dovoliť alebo ho to tam neťahá... do repre "oddýchnuť" možno, saudom tam nemá moc motiváciu si myslím...
Práve toho PSG sa obávam, bola by to pre mňa podpásovka ako pre fanúšika Barcelony. Síce je tam teraz aj Enrique, ale to osobne ma bolí menej alebo skôr vôbec. Pep je stelesnením najsilnejšej Barcelony v historií, spolu s Leom.
Keby som si mal vsadit, tak v PSG podla mna neskonci, je to nova krajina, novy tim, nove prostredie a Pep ma ocividne rad zmenu, ale konkurencia v lige je minimalna, srdce ho k tomu klubu predpokladam netaha a su aj vacsie vyzvy... Barca sa z mojho pohladu zda ako logicky krok (bud hned po City alebo po roku pauzy od futbalu?), vyzvou mu bude nie len Barca samotna, ale aj real, ktory ma a mozno najblizsich 10 rokov bude mat jeden z najsilnejsich timov vo svojej historii. Pep aspon bude moct trochu nadviazat na pracu Xaviho, ktora mala nejaku kontinuitu a ktoreho pozna (urcite lahsie ako po nejakom Flickovi a pod.) a financne by na tom mohol byt klub o rok takisto o nieco lepsie (podla slov samotneho Tebasa klub ozdravuje financie dobre a do 2 rokov by mal byt financne schopny zaplatit hviezdu kalibru Mbappeho).
In general si myslim, ze neni otazka ci Pep pride, ale kedy a hlavne ako dlho vydrzi:D lebo v nasom klube musi trener reagovat na sracky, ktore v inych riesit nemusi, od politiky cez vnutroklubove zalezitosti po media. Vydrzat v nasom klube dlhsie ako 3 roky je nadludsky vykon. Vid media posledne dni - Xavi teda neodchadza? Media si to nafukli / vymysleli? Som v soku.
Nosferatu: Pretože Pepa mám rád, za to ako viedol náš klub a čo s nim dokazal...naopak PSG mi je proti srsti, takže ano, pre mna to bude osobne sklamanie, keď tam skončí.
Niektorí tu snívajú o Guardiolovi, ale ja si dobre pamätám, že už ku koncu jeho éry prišla herná stagnácia. Pokračovalo to pod Villanovom, Martinom a Valverdem, čo bola éra slávnej barcelonskej hádzanej. V Manchestri síce mal úspechy, ale tam si dlhodobo budoval mužstvo podľa vlastného strihu bez finančných obmedzení. Mňa mrzí, že v jeho ére nevyhrala Barca viackrát LM, lebo kvalita na to tam bola a takáto historická chvíľa sa už len tak ľahko nezopakuje. Ja osobne som skôr za Kloppa.
A tá naša finančná situácia je fakt na hovno.