Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-05-23 07:06:49
vyborna sprava, ak to nieje kacica:)
2024-05-23 08:18:10
Ak je to pravda, tak Laporta odrbal Messiho, odbal i Xaviho, a odrbava i nas neustale. Napis Mes que un club uz ani na novy stadion nemusia davat...
2024-05-23 09:32:11
Nemyslím si, že Flick je ten pravý. Jaké má výsledky? Jasně, s Bayernem něco vyhrál, ale reálně přebral tým, který byl jinde i než současná Barca. S repre nic nevyhrál.
Celý život byl "jen asistent" a nyní by měl zvládnout ukočírovat Barcu? Lidi, nebuďte naivní proboha
2024-05-23 09:33:53
Za mě dobrá zpráva,je načase na změnu žádné pohodové tréninky ani snaha o to hrát stylem který už je překonán a hrát a žít jen z minulosti.Barcelona na tom není nejlíp finančně,ale stále je na tom odost lépe než většina španělských klubů i klubů obecně a mělo by to být znát i na hřišti.Nebaví mě furt nějaké výmluvy a tak,jinak mám xaviho rád ale měl by být trochu sebekritický a uznat že to teď takhle bude lepší.Časem se třeba může vrátit až získá další zkušenosti.Flick by mohl donést nový vítr disciplínu a tak dále.Která nám chybí a dost často prohrame zápas v posledních. Minutách.
2024-05-23 10:56:32
Uvidite ze buducu sezonu to s Flickom bude este horsie ako teraz so Xavim 😉 Po 3 mesiacoch ho budete vyhadzovat.
2024-05-23 11:42:31
Keby Xavi ostaI, tak by mi to určite neprekážaIo, avšak FIick je super náhrada, a obzvIášť teraz, keď sa potvrdiIo, že Iewa zostáva aj daIšiu sezónu, mysIím si, že ho bude vedieť Iepšie využiť ako Xavi.
2024-05-23 13:27:52
No treba si počkať na oficiálne potvrdenie Flicka, ale bola by to super správa si myslím keby prevzal mužstvo. Otázne je, koľko mu klub ponúkne financií na premenu kádra
2024-05-23 13:32:04
Ak sa ukaze, ze je to pravda, naozajstne utrpenie spociva v tom, ze Laporta ma v time ludi, ktori su absolutne neprofesionalni a vynasaju informacie novinarom v realnom case. A Xaviho sa budu opat desiati novinari na tlacovke pytat, ci odchadza a on povie, ze o nicom nevie a nikto s nim o tom nekomunikoval:D Vsetci vedia vsetko, len nas trener, ktoreho sa to tyka neviem o nicom. Jedna vec je, ze si media zivia vlastne pribehy, ktore nie su pravdive a nikto to neovplyvni a druha vec je, ked mas v najblizsom okruhu ludi, ktorym mas doverovat a ti vynasaju info do medii.
2024-05-23 13:36:36
I am so excited.
2024-05-23 15:45:08
Ako fanúšika ma už unavuje toto neustále hľadanie svätého Grálu a otáčanie situácie rýchlosťou kolotoča...včera xavi zostáva dnes Flick zajtra Tuchel ...... Áno máme finančné problémy, áno staviame tím na 16,17,18 ročných ktorý v mnohom predčía svojich starších kolegov.
Toto čo sa tu deje mi ale nedáva, ziadne pozitívne pocity do budúcna, žiadny dlhodobý projekt len riešenia ako sa vyspím. Úprimne neviem ci Xavi je tým pravým,to neviem ani o Flickovi..ale Xavi prišiel a vyhral ligu a druhu sezónu skončil na druhom mieste...
Marian Premium
2024-05-23 17:29:11
Mne vychádza jediné, Zahaví chytil Laportu za gule, ináč sa nedá vysvetliť taká otočka.
2024-05-23 20:54:01
Ak si myslíte že teraz vyhráme titul tak ste na omyle. Ak si myslíte, že herný prejav bude lepší ste na omyle... Ešte budete za xavim plakať...
2024-05-24 07:07:09
Vymeniť treba podľa mňa ľudí nad Xavim.
2024-05-24 11:11:21
Xavi podla sezon
1. 2 miesto (Vytiahol Barcu z 9. miesta ked prisiel)
2. 1 miesto (Vyhra La Ligy, Vyhra Superpohara)
3. 2 miesto (Stvrtfinale LM - prehra kvoli individualnym chybam, Copa Del Rey stvrtfinal prehra s Athletic Bilbao, neskorsim vitazom)

Mohol Xavi tuto sezonu s tymto teamom dosiahnut viac? Jedine v LM. Teoreticky to mohol dotiahnut az do finale kde by sa aj tak prehralo s Realom Madrid, lebo idu jak namazany stroj.

Dalsiu sezonu proti Madridu podla mna sanca neni, v Copa ked sa narazi na RM, a hotovo. Proste ak si tu niekto mysli ze Flick dojde, a vsetko sa vyhra, tak silno pochybujem.

Ak sa aspon 4 kvalitny hraci nekupia, tak to treba zabudnut.
2024-05-24 13:40:54
Konečne sa niečo zmení, vraj na štýl Ancelotiho. Ten Xaviho štýl bol ťažkopádny, zastaralý, nepozerateľný a málo efektívny.