Pokiaľ ide o trénersku kvalitu tak som s výmenou Xavi - Flick spokojný. Avšak to, ako vedenie celú túto situáciu zvládlo... to bol úplný hnus.. Ešte pred pár týždňami sa tam "maznali" na tlačovke po tom ako Xaviho presvedčili aby zostal .. len kvôli tomu aby následne (po prehre s Gironou) znovu začal lov na čarodejnice a podľa toho čo doteraz vyšlo von o Xaviho blížiacom sa konci vedeli všetci, len nie Xavi... Takto by sa klub ako Barcelona nemal zachovať ani k trénerovi ako bol Setién, ktorý s FCB nemal predtým žiadne "puto" a nie to ešte k legende Barcelony... Mes Que Un Cirkus
Myslím ze si práve vystihol moje pocity. Keby nikto Xavi nepresvedčil aby zostal a rovno sa vymenoval Flick ako tréner tak by to bolo vnímané ako skvelý ťah. Takto ma vlastne Laporta presvedčil že ako prezident klubu si len robí z úst rit.. Xavivu za výsledky ale ďakujem, kdekoľvek inde by toto bolo vnímané ako úspech.. A pevne verím ze sa nájde klub ktorý si ho bude vážiť a ze dokáže zo seba dostať to najlepšie..
Plne usta stability, jednoty a kontinuity...tlacovka uz mala byt. Chapem, ze sme klub vlastneny socios, ale taketo info sa nemaju vsetci dozvedat z katalanskych, madridskych a neviem akych dennikov. Ak takuto komunikaciu vedenie riadilo tak su amateri, ak nie, maju v time nedoveryhodnych ludi a su nekompetentni.
Škoda té otočky před měsícem. Mohlo to být daleko klidnější.
Jinak Xavimu děkuji za to v jaké chvíli k týmu přišel a co s ním dokázal. Hned ve druhé sezóně vyhrát Ligu se Supercopou byla paráda Hodně štěstí v další kariéře
Tuto sezónu kouzlo trochu opadlo a hlavně hru obrany nedokázal nijak zlepšit a myslím, že je ideální čas zkusit trochu jiný přístup.
Pokuď bude nástupce opravdu Flick, tak to bude mít opravdu symsl a nebu to jen změna pro změnu
A co byl vlastně ten spouštěč? To jako fakt ta tisková konference? Divné , protože výsledky se brali v potaz ne? Trochu se ztrácím časově, takže si nejsem jist, jestli ho přemlouval Laporta v době, kdy už se hrálo jen o druhé místo v lize? No jestli to tak je, tak to působí hrozně...
Ihsahn Flicka nemuseli přesvědčovat, on sám chtěl do Barcelony a byla to pro něj první volba a ani nejednal s ostatními kluby. A to o něj měl zájem Bayern a kluby z Premier League.
snad to Laportovi pri volbach spocitaju, lebo ten moze za uspech ako prezident vdacit z velkej casti Messimu a Xavimu a obidvoch vyprevadzal z klubu ... "s velkymi poctami"
Spouštěc byl to že Xavi si dovolilmírně zakritizovat vedení stylem na DM mi nedáte finance, ale nejspíš brazilský ojeb za 30-40 mega, kterého nežádal, tak to peníze byli. Samozřejmě z rezervou takto to neřekl. A to se Laporta a Deco nasrali :). To byl ten spouštěč. Jako Xavi řekl spoustu kravin ale tady měl prostě pravdu a to se politikovi nelíbilo no :)
Môžme si o Xavim ako o trénerovi myslieť čo len chceme. Ale to čo robí toto "vedenie" na čele s hlavným klaunom Laportom to je ťažko aj slovami opísať.
Proste Ďakujeme Xavi !
A na adresu "vedenia" s hlavným klaunom iba hanba, fuj !
Kvůli čemu Laportovi stálo za to se takhle ztrapnit,jen aby napravil pošramocené vztahy se Zahavim, jestli nějaký provize z přestupů apod , těžko říct, ale takových prohlášení jako mělo údajně Laportu naštvat na tiskovce už měl Xavi desítky a tohle byla jen záminka. Navíc tahle sezóna nejde na vrub Xaviho,byla tam spousta zranění a v obraně nás sráželi individuální chyby,ne taktická nepřipravenost apod,
jj hlavne stred pola bol vdaka zraneniam absolutne nestabilny a mimo formy vzdy hral niekto iny a Pedri, Frankie a Gavi boli viac zraneni ako zdravi. Este ze sme zobrali Gunda pred sezonou, lebo bez neho by to bolo asi este o dost horsie
neskutocny bordel v tomto klube sa opat ukazal. intrigy a zakulisne boje su viac ako klub momentalne bohuzial. totalne na hanbu. Xavi ostal ako pajac vdaka skutocnym pajacom Laportovi a Decovi ked ho presviedcali aby ostal a nasledne ho vyhodia ...
Este nech v lete predaju Arauja aby mohli nakupovat a mat provizie
Uz dlhsie som chcel v klube velke trenerske meno mimo klubu pretoze uz roky to bolo to iste, tak uvidime co Flick dokaze. visca el barca
Jednoznačne som za zmeny a fresh air. Myslím si že nechávať Xaviho na ďalšiu sezónu a to už z viacerých dôvodov by bolo chybou, ale tak ako sa to všetko zvrtlo a ako to laporta “poriešil” je absolútne neakceptovateľné.. už len za toto diváci proti Seville by mali vytiahnuť biele kapesniky a ukázať mu na dvere.. jednoducho hanba. Teraz keď nám fans iných klubov povedia frázu “že toto je možné len v Barcelone”, budeme mať 0 právo im oponovať a presviedčať o opaku..🤦🏻♂️
Joj už sa teším na ďalšiu sezónu. Flick dostane dm , hraci budú o rok vyzretejsi takže snáď budu robiť menej indi chýb aby nepotopili opäť trénera ako tento rok :)
Laporta deco out
Robia sa tam iba biznis nič iné
Bohužiaľ aj tu ľudia majú krátkodobú pamäť a nepamätajú si predchádzajúcu sezónu kde bola defenzíva jedna z najlepších co si pamätáme. Tento rok bez DM + tie indi chyby to úplne pokazili ale vinu a padáka dostal vlastne xavi :D
To jak keby teraz arsenal vyhodil artetu lebo skončili druhý a vypadli s bayernom po tom co mu prišli drahé posila na pozície ktoré chcel :D
Akože laporta je tak pomyleny ako väčšina ľudí čo píše tu :D
Pre dobro klubu len , laporta a deco inak neodstupia
Roquemu fakt neprajem , keď sa mu bude dariť poviem si ôk super , ale keď sa mu nebude dariť budem rad pretože aby u nás trénera vyhadzoval agent hraca co ešte nič nedokázal je podľa mňa strop a tento nastavený trend sa musí co najskôr stopnúť
To je môj názor, 1 dalsia sezóna bez trofejí je menšie zlo ako to vedenie co tam mame ( aj keď Boh vie co príde ďalšie, ale po messim a teraz po tomto fiasku s xavim tam paporta nemá čo robiť) a deco už vôbec nie
Jinak Xavimu děkuji za to v jaké chvíli k týmu přišel a co s ním dokázal. Hned ve druhé sezóně vyhrát Ligu se Supercopou byla paráda Hodně štěstí v další kariéře
Tuto sezónu kouzlo trochu opadlo a hlavně hru obrany nedokázal nijak zlepšit a myslím, že je ideální čas zkusit trochu jiný přístup.
Pokuď bude nástupce opravdu Flick, tak to bude mít opravdu symsl a nebu to jen změna pro změnu
Proste Ďakujeme Xavi !
A na adresu "vedenia" s hlavným klaunom iba hanba, fuj !
Este nech v lete predaju Arauja aby mohli nakupovat a mat provizie
Uz dlhsie som chcel v klube velke trenerske meno mimo klubu pretoze uz roky to bolo to iste, tak uvidime co Flick dokaze. visca el barca
Laporta deco out
Robia sa tam iba biznis nič iné
Bohužiaľ aj tu ľudia majú krátkodobú pamäť a nepamätajú si predchádzajúcu sezónu kde bola defenzíva jedna z najlepších co si pamätáme. Tento rok bez DM + tie indi chyby to úplne pokazili ale vinu a padáka dostal vlastne xavi :D
To jak keby teraz arsenal vyhodil artetu lebo skončili druhý a vypadli s bayernom po tom co mu prišli drahé posila na pozície ktoré chcel :D
Akože laporta je tak pomyleny ako väčšina ľudí čo píše tu :D
Roquemu fakt neprajem , keď sa mu bude dariť poviem si ôk super , ale keď sa mu nebude dariť budem rad pretože aby u nás trénera vyhadzoval agent hraca co ešte nič nedokázal je podľa mňa strop a tento nastavený trend sa musí co najskôr stopnúť
To je môj názor, 1 dalsia sezóna bez trofejí je menšie zlo ako to vedenie co tam mame ( aj keď Boh vie co príde ďalšie, ale po messim a teraz po tomto fiasku s xavim tam paporta nemá čo robiť) a deco už vôbec nie
A čítať vaše komentáre je horšie ako laporta co už je dosť hnoj .
Vždycky legenda! :-)