Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-05-24 16:24:29
Xavi ďakujeme za všetko. 2 tituly nie sú málo.
Hansi nech sa darí
💙❤️
2024-05-24 16:26:54
Joj už sa teším na ďalšiu sezónu. Flick dostane dm , hraci budú o rok vyzretejsi takže snáď budu robiť menej indi chýb aby nepotopili opäť trénera ako tento rok :)
Laporta deco out
Robia sa tam iba biznis nič iné

Bohužiaľ aj tu ľudia majú krátkodobú pamäť a nepamätajú si predchádzajúcu sezónu kde bola defenzíva jedna z najlepších co si pamätáme. Tento rok bez DM + tie indi chyby to úplne pokazili ale vinu a padáka dostal vlastne xavi :D
To jak keby teraz arsenal vyhodil artetu lebo skončili druhý a vypadli s bayernom po tom co mu prišli drahé posila na pozície ktoré chcel :D
Akože laporta je tak pomyleny ako väčšina ľudí čo píše tu :D
2024-05-24 16:32:38
Akože aby v klube ako je barcelona rozhodoval o trénerovi agent hraca co ešte nič nedokázal je najväčší masaker :D

Co sa vlastne stalo?
Plakal agent roqueho :D(pri tom v minútach co dostal bud nepremenil šancu, alebo mu odskočila lopta , proste žiadna mágia ako keď nastúpil yamal alebo cubarsi )
Xavi na to dal obranu že je mladý a v pôvodnom plane mal prísť až cez leto a ze minúty dostane

Pozrite koľko minút dostal arda guller pri tom je lepší ako roque :D A nikto ancelotimu nič nenakladal a keby sme bodami na tesno tak ten chalan by túto sezónu nehral vôbec, začal hrať až keď bolo rozhodnuté o titule

Proste tie hejty na xaviho sú strašne keď si človek reálne uvedomí kam on dostal to mužstvo a ako po minulej sezóne on nastavil látku
Ti hraci sú mladí ale bohužiaľ aj tie opory robili strašne individuálne chyby a busquetsa na DM nikto nenahradíl, môžte hovoriť ze bol slimák ale vedel kde ma stat , taky de jong minimálne 5x zaspal v 16ke a jeho hrac dal gól, cancelo tak isto .to sme my neprehravali zapasy po taktickej stránke proste nie .
2024-05-24 16:37:22
A tie prestupy keď ideme riešiť co akože xavi minul penaze boli všetko biznisi laportu a deca

Hlavná star lewandovski tak isto tou jeho úžasnou efektivitou a hernou činnosťou topil xaviho

Ja nechápem komu v hlave napadlo doniesť takého útočníka,alebo kto môže rozmýšľať nad halandom , to proste do Barcelony není možné

Ibra sa tu nepresadil pri pepovi a ten bol technický úplne inde ako ostatní vysoký hraci co čakajú v 16ke :D

Ja normálne žasnem pokakany roque bodaj by hral katastrofu celú ďalšiu sezónu

No jak som sa tešil na ďalšiu sezónu , že xavi dostane dm a ukáže aká sme sila aj proti nabite mu realu tak teraz chcem aby nás real totálne rozsekal aby ten potkan laporta šiel von

Lebo našiel penaze na lewu ale na messiho nie ? :D
Teraz toto?

A deco to isté ten poletí až s ním ale dovtedy si bude nosiť portugalcanov a brazilcanov na kšefty
2024-05-24 16:38:06
Mám z toho radost že Flick přijde. Věřím, že hráčům konečně předvede, co znamená být silný atletický hráč. Tohle mužstvo tvrdou dřinu na trénincích potřebovalo jako sůl. Jestli v této změně má šanci někdo uspět, tak je to Flick.
Jen budu doufat, že se s vedením klubu nerozhádají se.
stulda Premium
2024-05-24 22:54:49
Ardit - proč takový hate na Roqueho? Přát mu aby hrál celou sezónu hovno... On snad může za to co se v posledních dní děje? Fakt nechápu tvůj myšlenkový pochod. S některými věcmi souhlas, ale psát o hráči který odmítl lepší nabídky jen aby mohl hrát u nás, aby se mu záměrně nedařilo je teda dost silná káva.
2024-05-25 18:26:26
Len nemajme veľké oči. Aj pred sezónou 2023/2024 Laporta povedal, že máme najlepšie mužstvo za posledných dvadsať rokov a ako sme dopadli??? 🤮🤮🤮