nikdy nemas zaruku ze nejaky hrac do timu zapadne na vybornu. Ja davam nadej tomu ze s flickom sa zbavime tej nasej ,,DNA,, v ktorej nie je dobre ziadne DM okrem busquetsa. Tiez je celkom mozne ze pod flickom uloha DM nebude taka strategicka ako doteraz. Kimmich ma bohate skusenosti na tej pozicii a verim ze flick bude vediet co ma robit. Ale ved uvidime.
No, tohto by som sa kurevsky obaval. Tento hráč je osmička rovnako ako gundogan. V tej treble sezóne bayernu kimmich hral pravú obranu, nie zálohu.
V čom vidím problém? Záloha nemeckej repre s gundoganom a kimmichom naraz absolútne nefungovala. Flickovi to zlomilo vaz. Preto nagelsmann posunul kimmicha naspäť do obrany v repre a miesto neho je v zalohe andrich. Takisto Záloha kimmich goretzka v bayerne nefungovala. Preto posunul tuchel kimmicha do obrany. Kimmich za sebou potrebuje mať niekoho ako Budquets, kimmich saam busquets nie je. A ak je toto pravda, mam obavu, že flick sa zo svojho pôsobenia v repre nepoucil.
V čom vidím problém? Záloha nemeckej repre s gundoganom a kimmichom naraz absolútne nefungovala. Flickovi to zlomilo vaz. Preto nagelsmann posunul kimmicha naspäť do obrany v repre a miesto neho je v zalohe andrich. Takisto Záloha kimmich goretzka v bayerne nefungovala. Preto posunul tuchel kimmicha do obrany. Kimmich za sebou potrebuje mať niekoho ako Budquets, kimmich saam busquets nie je. A ak je toto pravda, mam obavu, že flick sa zo svojho pôsobenia v repre nepoucil.