Minulý rok mal šťastie, že Real aj Atletico mali dlhý herný výpadok a vyhralo sa veľa zápasov o gól, že sa nejak tam dal. Ale hra bola rovnako tragická ako tento rok.
Aj real tento rok veľa vyhral o gól a myslíš ze to pripisujú tomu ze my sme hrali slabšie? :D
A tento rok žiadne individuálne chyby iba xavi to pokazil
Porovnaj výkony Realu a Barcelona. Dokonca porovnaj výkony Girony a Barcelonu. Barcelona prehrala všetky dôležité zápasy. Dostať 8 gólov za 2 zápasy od Girony? Koeman letel za prehru s Rayom 0:1.
Nosferatu trochu to zavana dvojitym metrom a navyse si trochu odporujes ked tvrdis, ze nasa hra bola rovnako tragicka ako minuly rok. Takze my sme boli tragicki, oni mali dlhy vypadok, ale ligu sme so stastim vyhrali my a nie oni? A preco? Tuto sezonu uz hodnotis podla uplne inych kriterii (neviem akych) a tvrdis, ze real nevyhral so stastim (ako my minuly rok) a my sme neprehrali kvoli dlhemu vypadku (ako real minuly rok). Preco? Dovodov preco je tato sezona ina od minulej je kopec. Ale keby Xavi nevedel prisposobit hru hracom nevyhrame minuly rok ligu s takym obrovskym predstihom, MaTS nevyhra Zamorru, nas herny system je oba roky rovnaky atd, nepripisoval by som to stastene, ale Xaviho praci a nevyzera to z tvojej strany na objektivne hodnotenie, ale dvojity meter.
Nepodporujem si. Môžeš hrať tragicky, ale vyhrať. Bežná vec vo futbale, že niekto vyhrá, kde raz vystrelí na bránku a dá gól, súper dá 6x brvno, 9x to vychytá brankár zázrakom a prehrá. Sám tvrdíš, že systém je rovnaký posledné 2 roky. Kým minulú sezónu sa proste Barcelone koľkokrát podarilo nejakým zázrakom dať gól. Aj túto, aj minulú sezónu sa nájde veľa príkladov, kedy súper bol lepší od Barcelony, len nebol schopný dať gól. Navyše už som ti to minimálne 3x vysvetľoval, ak to stále nechápeš, to už nie je môj problém.
Zrdky, brvna, zahodene tutovky, zranenia...To co ty popisujes sa stava rovnako Barcelone ako vsetkym ostatnym timom!:D V jednom zapase to hra rozdiel, v 38 sa tento rozdiel uplne stiera, preto nemozes povedat, ze na konci sezony vyhral tim, ktory mal viac stastia a toboz ked vyhral tak jednoznacne:D. Len pre vysvetlenie - v komentari vyssie som to myslel opacne, t.j. ze nas herny system neje oba roky rovnaky (prvy rok ovela defenzivnejsi styl...).
Tvrdit, ze minulu sezonu sme boli na tom vykonnostne rovnako je komicke. Ked sme mali pokope tím bez zraneni hrali sme vseobecne o triedu lepsi futbal ako v ktorykolvek moment v tejto sezone. Tuto sezonu nenajdes jediny zapas proti silnemu súperovi v ktorom by sme hrali vyslovene vyborny futbal - vysoky pressing, herna prevaha a prevaha na sance. Minulu/predminulu sezonu takych zapasov bolo dost, prakticky zakazdym ked sme netrpeli zraneniami. 3 vyborne vykony v clasicach, 1x neapol, 1x bayern, 2x atletico vsetko herne top vykony. Tuto sezonu nic podobne nenajdes. To iste plati o beznych zapasoch. Tuto sezonu proti nam dokonca nikto ani nebetonoval, co uz o comsi svedci. A k tym vypadkom Realu 22/23 - nuz rozhodli sme ligu v 26. kole v clasicu (11 bodovy naskok) a nasledne zacal real aj my casto stracat body, co je s kuskom sedliackeho rozumu pochopitelne aj ospravedlnitelne (sezona sa dohravala).
Ked vyhras takym rozdielom ligu vsetci ti povedia od hracov po trenerov vsetkych klubov, ze je to zasluzene. Vsetci. Lebo by to nebola pravda a bol by trapas vyhovarat sa, ze liga mohla byt moja, lebo super mal iba stastie, ze som bol 38 zapasov bez formy:D Len Nosferatu si bude selektivne vyberat zapasy, v ktorych sme herne neboli lepsi ako superi (co je pravda a co sa btw dialo vsetkym timom) a zaramcuje to cele tak, ze sme po odohrati 38 zapasov mali len stastie, ze superi boli bez formy:D Keby ManCity prehralo v poslednom kole, Arsenal vyhral a ziskal titul mozeme polemizovat do rana, kto si titul viac zasluzil/nezasluzil. Ale to nie je nas pripad minuly rok, ani pripad realu tento rok...
Vzhladom na nasu formu tuto sezonu je 85 bodov dost dobre cislo. Skoda, ze real hral tak konzistentne, minimalne mohol ten vzajomny ligovy suboj trvat dlhsie...
Luis Enrique nedavno:"...toto leto privedieme 4,5, mozno 6 hracov...". :D To len na margo toho, preco maju ostatne timy pred nami naskok. Kvalitnych hracov maju vsetky top timy. Ale ked ti napr. odide hrac ako Busquets a miesto neho privedies Romeua lebo nemas peniaze na plnohodnotnu nahradu, musi sa to zakonite nejak prejavit. Peniaze automaticky nevyhravaju tituly, ale tak trochu aj ano.
Samozrejme, ze je to tak. Real vyhral 3 tituly LM v rade a ked im odisiel CR a nenahradili ho nasledovala velmi slaba sezona. Celkovo potrebovali 4 roky kym jeho a Marcela nahradili, az ked golovo vyrastol Benzema a Vini sa stal top hracom.
Nechapem akoze. Tento rok ziskala Barca Len o 3 menej ako predosli. Hra nebola vzdy oku-lahodiaca ale skoncila Barca na 2 mieste? Skoncila. To uz Ako, to uz sa nikto nebude pytat. Proste 2.5 sezony tento podla niektorych "NESCHOPNY" trener skoncil na 2. 1. 2. On neskoncil na 3. 4. 5. alebo 6. mieste.
Taktiez v LM dotiahol Barcu na najlepsi vysledok za poslednych co X rokov.
Ja viem ze clovek chce Len furt vyhravat, ale to proste nejde vzdy.
A garantujem ze dalsiu sezonu opat vyhra REAL. LM Barcelona tiez nevyhrat. A ak narazi v Cope na RM tak Ani ta nebude. Este stalo na to neni idealna zostava
Je to tak. S 86 až 88 bodmi sa bežne vyhrávala La Liga. Túto sezónu bolo slabé Atletico a Girona nás olúpila plus nezvládli sme remízové zápasy v Clásicu a to bol úplný koniec nádejám.
Uplne suhlasim s okovidi. Cast komentujucich tu totiz potrebuje vidiet peknu hru aj tituly kazdy rok. Nejdem sa hrat na diablovho advokata, lebo tato sezona nevysla podla predstav, hra nebola dobra a kritika je ciastocne opravnena, ale vidim to ako velky problem, ze vacsina fans neje schopna dovidiet za horizont 1 roku. Ak budeme vidiet pohar iba poloprazdny mozeme menit trenera kazdy rok-dva, urcite urobime uzasny pokrok.
A tento rok žiadne individuálne chyby iba xavi to pokazil
Taktiez v LM dotiahol Barcu na najlepsi vysledok za poslednych co X rokov.
Ja viem ze clovek chce Len furt vyhravat, ale to proste nejde vzdy.
A garantujem ze dalsiu sezonu opat vyhra REAL. LM Barcelona tiez nevyhrat. A ak narazi v Cope na RM tak Ani ta nebude. Este stalo na to neni idealna zostava
Flicka po roku budete hnat 😁😁😁