Vitaj! Už sa teším keď začne pracovať s hráčmi a na prvé foto z posilky cez leto. Škoda len, že je akurát EURO a nebude mať tak rýchlo k dispozícii celý káder.
Môže byť. Aby nedopadol tak, že za 2 mesiace sa bude písať o tom ako sa kabíne nepáči intenzita tréningu, a keď nebude mať kabínu na svojej strane, môže rovno baliť kufre.
No tí sa skôr u Xaviho sťažovali na malú intenzitu tréningov, takže väčšia intenzita im snáď bude sedieť. Mareco ale už dosť s takými predpoveďami ak keď ...
mikimi Nikde som nevidel článok, žeby sa sťažovali na intenzitu. Jediné čo si pamätám je, že porovnávali iné tímy s nami. Ale to nie su staznosti, to su fakty.
TOKYO tak dúfamže bude toto platiť aj keď bude Flick končiť.
Už teraz vám hovorím, že podľa mňa nevydrží dlhšie ako Xavi. A keď budem veľmi odvážny tak si myslím, že nevydrží do konca tohto kontraktu.
Kiežby som sa ale mýlil. Počkám si ako mu to pôjde. Ale všetko hrá proti nemu a to ešte nič nespravil. Uvidíme ako to zvládne.
@Mareco Hansi Flick si zaslúži šancu, momentálne asi lepšieho trénera nenájdeš, ktorý by prijal prácu v klube kde je mnoho problémov. Hodnotiť budeme na konci sezóny.
Fandim kazdemu nasmu trenerovi, ale som skepticky ku kazdemu, kto nepozna vobec nas klub ani nehovori dokonale spanielsky. To ani neni vo Flickovi, asi bude kvalitny trener, ale v nasom klube musia treneri riesit sracky nevidaneho rozmeru, ktore nemaju pod kontrolou, lebo ocividne rozni ludia v klube maju rozne zaujmy. Ak to nedokazal ukocirovat ani Xavi, velke nadeje mi to nedava. Na analyzy ale bude cas neskor odhadujem tak do roka a do dna:D
A kde som nadával na Laportu, že ho angažoval? Ak mal Xavi odísť vždy som ho uprednostňoval pred všetkými kandidátmi.
Tu sú ludia nadšení pomaly viac, ako keby sme vyhrali LM. Chápem každá zmena vzbudzuje v čloeku nádej na nový začiatok. Ale čakať, že Flick všetko vyrieši, lebo je to Flick, tak to nebude. Flick neprivedie sponzorov, Flick nespraví z Pedriho Adamu Traorého, Flick nebude mať ani hlavné slovo pri prestupoch. Je veľa dôvodov a racionálnych na to, prečo je pravdepodobnejšie, že neuspeje ako to, že vydrží dlhšie ako Xavi.
Ak si myslíš, že nadávam na Flicka, keď poukazujem na to, že dokonca ani on nie je spasiteľ tak budiš.
Neviem preco ludia vravia ze hraci Barcelona trenuju Malo alebo su horsie ako ine teamy. Barcelona nabehala v LM v priemerne viac ako vacsina top klubov vratane ManCity aj Realu Madrid....
A taktiež som zástancom toho, aby už konečne nejaký náš tréner dostal zmluvu aspoň na 5 rokov. Bol by to len dôkaz toho, že to myslia s ním vážne a bude mať dostatok času na to si to poskladať. Neviem čo za 2 roky Flick dokáže ale s našími financiami to zázraky nebudú. A očakávať ich je naivné.
Nehovoriac o tom, že o rok, dva by mohol byť voľný Klopp po dovolenke. To je najskôr tréner hodný 5 ročnej zmluvy. Pýtaš sa, čo zmôže Flick za dva roky a pritom on vyhral s Bayernom sextuple v neúplnej sezóne, lebo nastupoval v novembri :D
Mikimi- všetci tu snívate o školopovinné ale povedz mi jeden dôvod prečo by mal ist práve Kloop riešiť problémy do Barci keď ho bude chcieť cela Európa ?Myslis že si dojde pokaziť svoje štatistiky ? Tu nejde len o trénera ,žiaden neni úplne kúzelník. Prečo nejde Peph naspäť? Lebo vie situáciu ,malo kto chce ist do klubu čo má množstvo problémov dupľom keď je to meno ako Kloop. Skôr si myslím že Kloop skončí v PSG o rok aby tam vyhral LM,to bude pre neho výzva .Bude mat na to financie a dobre zázemie.
:D hej vyzera to tak. nejde ani tak o tlacovku, ako v sirsom kontexte o sposob, akym by malo normalne vedenie fungovat. V normalnych kluboch predstavitelia vydavaju osobne verejne vyhlasenie, ak ide o tak dolezite temy ktore posobia chaos, toboz, ked pred par tyzdnami tvrdili presny opak. Ak to nerobia a nevysvetlia to, minimalne to vysiela velmi zly signal do celeho klubu vratane socios, hracov a fanusikov, ze toto vedenie je nedoveryhodne, nikto nevie na zaklade coho sa v takych vaznych veciach rozhoduju, ani si nie si isti, ci budu tito ludia drzat svoje slovo v buducnosti, ked boli schopni otocit o 180st. Je tam vela dovodov, preco je nespravne, ze takto vedenie (ne)komunikuje. Navyse to vyzera pokrytecky (maju plne usta stability a jednoty, ale sami to podryvaju, ked nereaguju na ten chao a nevysvetlia to) a vyzera to zbabelo (prepustat klubovu legendu a nepovies k tomu ani makke f). Nenachadzam pre take spravanie ziadne pozitiva.
Hodně štěstí přeju, snad se vyplní to nadšení některých tady.... Já jsem zdrženlivější, ale je to nová naděje! Bohužel nestačí vyměnit kouč, ještě to chce aby vedení začalo dělat rozumné kroky a ne tu frašku co předvádí doteď.
Vitaj a drzim palce. Aj ked mi je luto, ze odchadza Xavi, sam mam zmiesaene myslienky ci mal ostat alebo odist. Ale som rad, ze prichadza trener ktory tu chce byt, vzhladom na plat to chcenie musi byt velke a trener, ktory ma skusenosti s velkoklubom, ocakavaniami a hlavne aj trofejami a pracou s hviezdami.
Tento nemecký stratég zosobňuje dokonalosť, ktorá je synonymom pre jeho krajinu. Flickov prístup k tréningu a vedenie tímu sa dá charakterizovať nielen nemeckou presnosťou, ale aj bezchybnou pripravenosťou a železnou disciplínou.
prináša do Barcelony nielen svoje taktické znalosti, ale aj neoblomného ducha a túžbu po úspechu. Som presvedčený, že s Hanzim Flickom na lavičke čakajú Barcelonu svetlé a triumfálne časy.
Pravdou je že už se opět těším na sezónu. Poslední půl rok to bylo všechno takový neslany nemastný, tak uvidíme. S Flicka mám radost a doufám, že nás zase posune o kousek dál. Visca Barca!
TOKYO tak dúfamže bude toto platiť aj keď bude Flick končiť.
Už teraz vám hovorím, že podľa mňa nevydrží dlhšie ako Xavi. A keď budem veľmi odvážny tak si myslím, že nevydrží do konca tohto kontraktu.
Kiežby som sa ale mýlil. Počkám si ako mu to pôjde. Ale všetko hrá proti nemu a to ešte nič nespravil. Uvidíme ako to zvládne.
Tu sú ludia nadšení pomaly viac, ako keby sme vyhrali LM. Chápem každá zmena vzbudzuje v čloeku nádej na nový začiatok. Ale čakať, že Flick všetko vyrieši, lebo je to Flick, tak to nebude. Flick neprivedie sponzorov, Flick nespraví z Pedriho Adamu Traorého, Flick nebude mať ani hlavné slovo pri prestupoch. Je veľa dôvodov a racionálnych na to, prečo je pravdepodobnejšie, že neuspeje ako to, že vydrží dlhšie ako Xavi.
Ak si myslíš, že nadávam na Flicka, keď poukazujem na to, že dokonca ani on nie je spasiteľ tak budiš.
Drzim palce
prináša do Barcelony nielen svoje taktické znalosti, ale aj neoblomného ducha a túžbu po úspechu. Som presvedčený, že s Hanzim Flickom na lavičke čakajú Barcelonu svetlé a triumfálne časy.