Navyše je to prakticky jediný hráč v histórii klubu, schopný streliť víťazný 6. gól v zápase (Remontada vs PSG).
Ostatní velikáni boli schopní rozhodnúť víťazným 1. gólom (Koeman vo finále LM 1992) alebo 2.,3.,4.,5. víťazným.
Sergi Roberto je len jeden.
🙃🙃😜
1. Jeho postupovy gol v remontade proti P$G
2. Jeho vyvezenie lopty z vlastnej polovice pri rozhodujicom gole Messiho v El Clasicu
3. Lebo je to odchovanec
4. Nerobi ziadne problemy aj ked sedi na lavicke
Súhlasím, aj takého hráča treba mať v tíme. Nemá veľkú kvalitu, ale je na neho celkom spoľahnutie a nestojí veľa.
Navyše dokáže mať nečakane silné momenty.
Zas toIko pIaču pre nič :D. ReáIne náš kIúb je vo finančných sračkách, takže dáva veIký zmyseI pustiť priemerného univerzáIa, ktorý je ochotný hrať za maIý pIát, nevadí mu sedieť na Iavičke, BarceIonu pozná do bodky, a predovšetkým je to nekonfIiktný hráč, pri ktorom som nikdy nezaznamenaI žiaden probIém...
Či radšej kúpime iného priemeráka, ktorý nebude ani univerzáI za 10M a dáme mu ešte vyšší pIat ako može mať Roberto? :D Nezabúdajte, že FIick chce sem dotiahnuť krídIo, cdm a asi krajného obrancu, takže každé euričko je dobré..
A rasto ma skveIý postreh, že Sergi má nečekane siIné momenty, proti sIabším teamom TOP hráč do rotácie.
Roberto ako náhradník je extrémne potrebný. Berie smiešny plat, nesťažuje sa, že nehrá, má svoju kvalitu. Každý špičkový tým má podobných hráčov v kádri.
Ostatní velikáni boli schopní rozhodnúť víťazným 1. gólom (Koeman vo finále LM 1992) alebo 2.,3.,4.,5. víťazným.
Sergi Roberto je len jeden.
🙃🙃😜
2. Jeho vyvezenie lopty z vlastnej polovice pri rozhodujicom gole Messiho v El Clasicu
3. Lebo je to odchovanec
4. Nerobi ziadne problemy aj ked sedi na lavicke
Navyše dokáže mať nečakane silné momenty.
Či radšej kúpime iného priemeráka, ktorý nebude ani univerzáI za 10M a dáme mu ešte vyšší pIat ako može mať Roberto? :D Nezabúdajte, že FIick chce sem dotiahnuť krídIo, cdm a asi krajného obrancu, takže každé euričko je dobré..
A rasto ma skveIý postreh, že Sergi má nečekane siIné momenty, proti sIabším teamom TOP hráč do rotácie.