Běžte už do prdele s těmihle hráči. Absolutní pruměrák pro kterého nemáme ani využití. Nechápu co na něm Deco vidí. Jo vlastně DECO ten nevidí vůbec nic!. Jestli se sem budou tahat flickovi hráči který nechce na ukor toho co by chtěl nebo co by odpovídalo jeho stylu. Tak doufám že Laportu a Deca poženou vidlemi. Z hoven do sraček nás fakt nikam neposune.
Deco je fakt mor!
Deca ani ja nemusim ale Olmo mi nepride ako hrac co by Flickovi nepasoval. Podla toho co som si nastudoval tak kridla pod Flickom si zbiehaju viac ku stredu a musia byt kreativne. Nevravim ze nieje lepsia moznost od Olma ale Williams to podla mna nieje.
Olmo je absolútny priemerák, ktorý ničím nevyčnieva a roky nás ním strašia na tomto webe. Dúfam, že sa do Barci nedostane, ale ak ho sem Deco dotiahne, len tým otvorene ukáže, že dáva prednosť kamarátom agentom pred klubom.
Olmo je přesně ten hráč pro týmy ala Lipsko. Tam ok, ale pro týmu typu nás je to hráč co nás absolutně nikam neposune. Jasný ještě nevíme jak vlastně budeme hrát, ale týpek hraje nejlépe flek co tu zatím nebo spíš vůbec nemáme. Na křídlách je to šílenost. A když jsem viděl jeho min rok vystoupení v LM, tak naprosto šílenost takového hráče vůbec chtít.
A u Williamse mám taky obavy :).
Deco je fakt mor!
A u Williamse mám taky obavy :).