No ak má zmluvu do leta 25 a zranenie do roku 25 tak nikto nezaplatí 10 m za hráča ktorý sa bude do konca zmluvy dostávať do len do formy ak vôbec .... Ako športový riaditeľ by musel byť blázon aby za neho v súčasnej situácii zaplatil co i len 1€ pretože ho môže poslať aj na liečenie do Barcelony a potom zobrať zadarmo
No veď využívajú situáciu toho zranenia. Zase nebude Dest zranený celú sezónu, ale len do konca tohto roka. Za tu druhú polku sezóny môže znova ukázať svoju hodnotu.
Pokiaľ to je ACL, to zranenie, tak Dest bude mimo celú sezónu, možno ku koncu začne postupne naskakovať. Takže PSV len stačí počkať do 1. januára 2025, či kedy začína prestupák a môže ho podpísať zadarmo. Keby si nezranil koleno, je to iné, ale proste to vyzerá, že minimálne na rok 2024 už dohral.
Na TM ma hodnotu 22 mega a v PSV ukázal, že na to aspoň na takej úrovni má. Ja by som ale tak rýchlo nepanikáril a nezbavoval sa zárobku. Dest až tak veľký plat nemá a nám chýba LB na lavičku. Dá sa s ním predĺžiť zmluva o ďalší rok a potom si ho nechať, alebo ho od Januára poslať na ďalšie hosťovanie.
Ešte raz mikimi. Destovi končí zmluva 30. Júna 2025, teda po budúcej sezóne. Čo som našiel, v 2024 si podľa všetkého nezahrá a od 1. januára 2025 môže rokovať s kým len chce. Samozrejme, môže predĺžiť zmluvu, ale kde na ňu zobrať? Klub nevie registrovať ani Baldeho nový kontrakt za 1,5 milióna. Momentálne všetky karty drží v rukách Dest.
Samozrejme je možné, že Dest nemusí suhlasiť s predĺžením, len potom ak by do toho Barca išla ostro, tak si nezahra celú sezonu, zranenie alebo tribuna. Je proste blbé nechať plachnuť zadarmo hrača s hodnotou 22 mega.
Lenže on hrať aj tak nebude .... Najskôr začne proces tréningu v priebehu januára a ten bude niečo trvať + kým naberie formu a kondíciu ... V normálnej forme ho čakaju v budúcej sezóne tak 2 mesiace hry a aj to len v prípade že všetko pôjde dobre ..... Bohužiaľ Barcelona v jeho prípade nemá absolútne vôbec žiadnu páku a jediné čo môže je zbaviť sa jeho platu aj keď zadarmo
Mikimi akože sorry ale ty všetko berieš tak ako keby si hral manažéra .... Návrat je len odhad a to je väčšinou skorší termín .... Rovnako to ale znamená že ešte len bude k dispozícii kde sa bude musieť dostať znova do kondicie a zápasového štandardu .... A o forme ani nehovorím - pri takomto zranení obzvlášť nakoľko si hráči dávajú pozor na koleno...... Toto môže trvať aj mesiace pri takýchto zraneniach
Fit stav že dostane zelenú od doktorov .on radšej bude nehrajuci a dostávať sa postupne do formy a tempa ( áno aj bez zapssov) podpise s psv , dostane viac peňazí keďže nebudú muset platiť Barcelone a zdravý vyliečeny si zahrá ďalšiu sezónu za psv
On nerobí vo fabrike že keď rok nebude robiť tak bude bez peňazí jeho nič netlačí cez ďalšie leto není ani zadná repre sa mi zda a bude rozmýšľať aby tu ďalšiu sezónu dal dobre a šiel na MS v USA vo forme a zdravý a môže mať u rici ci barca získa neco alebo nič :D
Podľa mňa skor takto sa na to bude pozerať
A netreba zabúdať že pri našom prestupovom vedeni nerobíme tie najlepšie rozhodnutia :D
On nerobí vo fabrike že keď rok nebude robiť tak bude bez peňazí jeho nič netlačí cez ďalšie leto není ani zadná repre sa mi zda a bude rozmýšľať aby tu ďalšiu sezónu dal dobre a šiel na MS v USA vo forme a zdravý a môže mať u rici ci barca získa neco alebo nič :D
Podľa mňa skor takto sa na to bude pozerať
A netreba zabúdať že pri našom prestupovom vedeni nerobíme tie najlepšie rozhodnutia :D