Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Ja ho chápem, tiež by som na jeho mieste nechcel prestúpiť do Saudskej Arabie. V Európe ale za neho nikto nedá adekvátne prachy... Takže pravdepodobne ostane.
Pojdme dotlacit k prestupu hrace, co neco umi a predvadeji a nechme si nekoho , kdo nema na zaklad a lesti lavku. Logika FCB😀
Jediný hráč okrem Yamal ktorý vie v útoku zahrať radšej by som predal iných hráčov
K arabom určite nepôjde
Do Saudskej ho nepresvedčia, ale je jasné že 100 mega za Raphinhu nikto iný nedá. Pre nás škoda. Sám by som tam nešiel, takže chápem, ale predsa z iných klubov s tým problém hráči nemajú, teraz napr. KDB, ...
No ja malokedy menim nazor,no som za prichod Olma.A urcite viac ako za prichod Nica.
jediny dovod preco by mal v 25r ist ku kozoyebom su peniaze ..urcite sa tam zakopat nechce ale clovek nikdy nevie ja by som nebol rad keby odisiel momentlane okrem yamala tam nie je lepsi hrac
Nechutne ! Dotlačit ! Kvalitny hrac ale hajzli chcu dotlacit aj Arauja. Debata o Olmovi (nema na Barcu a podobne) je amatwrska
Výborný, takže chceme prodat Raphinhu u Felixe už hostování asi ne. A na našich křídlách bude hrát 17 letý Yamall, záda mu bude krýt příšerný Torres. A na levo se budeme do konce léta snažit o Nica který když náhodou vyjde, tak jemu bude krýt záda nikdo. Nebo snad mrtvola jménem Fati s platem jak kráva? Takže jakmile se něco stane, zranění nebo něco. Tak nemáme žádná použitelné křídlo jako náhradu. A to nemluvím že nemáme ani TOP hráče na DM který nutně potřebujeme a další.
Naše hádam jediné šťastie je že pre veľa hráčov sme stále atraktívna adresa (predsa len veľa z nich vyrastalo na Messim, mesto je nádherné a napriek posledným vedeniam stále patríme k najväčším klubom na svete), lebo inak by sem po posledných rokoch a doslovnom vyháňaní hráčov už nikto nechcel prísť...
Namiesto Raphinhu by mali dotlačiť k odchodu Lengleta, Fatiho, Gundogana, Ferrana a Roberta a hneď by boli financie na kúpu Nica a nejakého kvalitného záložníka.
Niekoho Arabské peniaze nezaujímajú