Možná protože do téhle doby hrál farmářskou ligu o jednom týmu, která doslova nikoho nezajímá? Možná proto? Nemá co dělat v top 10. Zatím hraje krátce a má za sebou prostě jen průměrnou ligu, kde měl monopol jeden tým co si nakoupil vše. LM nemá, prověrku těžší ligou taky ne. Uznat se dá reálně jen repre kde to dost tahal v jeho letech, ale zase dost často nebyl nejlepší ani on, ale spíš Griez, který dělal rozdíl( To nikdo neviděl). ;). Nechápu co tenhle vocas dělá na místě 6 a Neymar 20 a Luis na 24 !. Teda pokud je to žebříček podle čísel. Což plyne z prvního místa pro Messiho :)
Aj to sa dá spochybniť .... Ak by sme neboli na stránke Barcelony tak veľká časť ľudí tam dá CR7 .... A aj ja ako fanúšik Barcelony by som tam dal Ronaldinha
Ked sa pozerame objektivne cisto na fakty: (timove trofeje + individualne trofeje + statistiky), tak 1. miesto musi byt Messi a 2. musi byt CR7.
To aky styl hry sa niekomu paci je subjektivne, malo by to ist bokom.
Ak by napriklad CR7 potiahol Portugal k zlatu a porazili by Argentinu, jednuducho by tam bol on. Akokolvek sa mi futbal messiho paci viac.
Moja by bola bez poradia:
Ronaldinho
Messi
Xavi
Iniesta
C.ronaldo
Ronaldo
Modric
Kross
Maldiny
Nesta
Buffon
Cannavaro
Makelele
Kante
Scholes
Cafu
Henry
Marcelo
Snejder
Robben
Zidane
Ribery
Kahn
Lampard
Totti
Čakal som presne tieto mená ešte + Kahn .... Cafu vekom ako obranca zrel- najlepšie na MS zahral podľa mňa 2002 a aj za klub roky 2003 až 2006....a maldiny to isté naj roky mal 2004 až 2007 kde to neskutočne ťahal v klube aj v repre .....a len pre info myslím že obaja končili kariéru až v roku 2008 - a to je aj reálne že do vtedy hrali a nie sedeli na lavičke
Za mňa Maldiny najlepší obranca histórie, žiaľ aj on, aj Cafu majú kariéru rozdelenú pred a po 2001. V rámci nejakej objektivity teda je to troška také nefér...
Za mňa namiesto Kahna by mal byť Neuer. A malo by sa nájsť miesto aj pre Pepeho. Žiaľ je to Pepe, ale na kvalitách mu to proste neuberá.
Nosferatu2000 To teba nakopal Pepe ,do chrbtice a hlavy ten "antifutbalista"?Lebo podľa tvojich príspevkov , to tak vyzerá.On si zaslúžil za tie zákroky čo predviedol , miesto len na psychiatrii!!
Lebo nie je Ronaldo ako Ronaldo.
To aky styl hry sa niekomu paci je subjektivne, malo by to ist bokom.
Ak by napriklad CR7 potiahol Portugal k zlatu a porazili by Argentinu, jednuducho by tam bol on. Akokolvek sa mi futbal messiho paci viac.
Ronaldinho
Messi
Xavi
Iniesta
C.ronaldo
Ronaldo
Modric
Kross
Maldiny
Nesta
Buffon
Cannavaro
Makelele
Kante
Scholes
Cafu
Henry
Marcelo
Snejder
Robben
Zidane
Ribery
Kahn
Lampard
Totti
Za mňa namiesto Kahna by mal byť Neuer. A malo by sa nájsť miesto aj pre Pepeho. Žiaľ je to Pepe, ale na kvalitách mu to proste neuberá.