NGolo je inde ako nasi mladi. na ME to jednoznacne dokazal. ale ked prestupoval, tak urcite dostal len za podpis miliony a Etihad sa ho nema preco vzdavat. nepredaju nam ho a na hostovanie nam ho nedaju uz vobec. nevidim sancu, ze by tu Kante hral
Já vůbec nechápu, proč jsou v našem hledáčku hráči jako Olmo nebo Kanté, když naší jasnou prioritou je NICO a my nemáme peníze na jeho registraci. Smlouva s NIKE je v trapu, peníze za prodaná práva v nedohlednu a pravidlo 1:1 tím pádem taky ...... Tady by se měly přestat stavět vzdušný zámky a začít se soustředit na to, na co opravdu máme. A hlavně začít něco dělat na úrovni vedení klubu !
Zmluva s NIKE nie je v trapu. V polke augusta by mala prísť finálna ponuka od NIKE pre Barcu. Peniaze za Libero by sa mali vyriešiť v nasledujúcom týždni, ale aj u toho sa môže stať, že sa to presunie na polku augusta. Taká je proste realita, ale na tých dohodách sa proste robí. Hlavne dohoda s NIKE sa nemôže uponáhľať, keďže je to dlhodobá dohoda na viac ako 10 rokov a nemôže podpísať niečo čo nám nevyhovuje podľa predstáv.
A peníze z Libera už jdou od půlky července. Někdy před 3 týdny tady byly články, že “čoskoro sa vrátime k pravidlu 1:1” …. a po 3 týdnech ticho jako po pěšině, čoskoro už bylo 3x a peníze z Libera nikde. Mně to nepřijde jako OK ….
Akože súhlasím že nico by mal byť priorita ale keď on chce ešte rok zostať kvôli tej európskej súťaží tak ak sa tam nenavysi cena že nepodpíše novú zmluvu a zostane taka výkupna kľudne by som rok počkal. Na druhej strane keď sa pozrieme co sa deje na trhu a ako alvarez pokukuje po odchode zo city tak tých 60m co chcú dat na olma nech dajú radšej na alvareza
Véd ten zahrá všade v utoku vramci toh9 4 2 3 1
Btw dúfam že na odchody sa čaká ako mikimi písal kvôli turné a flickovi lebo inak to je neskutočná neschopnosť nech si hovorí kto chce co chce
Mame zraneného arauja chápem
Ale na CB je aj cubarsi , lenglet, christensen,inigo tak isto faye a dominguez tiež hral fajn včera poprípade tam vie aj kounde zahrať.
To u nás sa musia rozbehnúť tie odchody a potom doplniť tie vhodné pozície
"[md] Deco mal prakticky hotový prestup Kantého, ale celé to zastavil Flick ktorý chcel vidieť hráčov z La Masie najprv v akcii, predtým než by sa potencionálny prestup uskutočnil."...kto to tvrdil, ze si Deco neuvedomuje priority ?
Ja bych za hostování Kante byl rad, zkušenost k nezaplacení. Ale stejně to nevyjde jako 95% článku přestupu co se tu píše furt dokola. Říkám to pořád min je někdy více, než li tu psát kde jakou čistou spekulací jen,kterých jsou mraky,líp se zaměřit na ty co jsou nějak aspoň trochu ověřené . Stejně to tu většinu lidí akorát nervuje když se o jednom hráči každý den nebo co druhý den objeví článek s jiným směrem spekulací 😏
Max za 10m víc ne nebo hostování klidně. Myslím, že ho ale nechcou pustit... Byla by to velmi dobrá posila... Dvě poslední možnosti Guido a Merino už jsou prakticky hotoví, jeden do Arsenalu druhý do West Hammu, takže Kante je naše poslední možnost...
Ja som myslel ze free ze je bez zmluvy ... za peniaze urcite nie max. 5 mil. By som za neho dal ako nahrada za romeua na sirku kadra 100x lepsi ale za take peniaze ako sa pise urcite nie
Véd ten zahrá všade v utoku vramci toh9 4 2 3 1
Btw dúfam že na odchody sa čaká ako mikimi písal kvôli turné a flickovi lebo inak to je neskutočná neschopnosť nech si hovorí kto chce co chce
Mame zraneného arauja chápem
Ale na CB je aj cubarsi , lenglet, christensen,inigo tak isto faye a dominguez tiež hral fajn včera poprípade tam vie aj kounde zahrať.
To u nás sa musia rozbehnúť tie odchody a potom doplniť tie vhodné pozície