Ak si myslíš že tie prípravné zápasy niečo znamenajú si absolútne mimo reality v prvom ostrom zápase real Barcelonu vytrepe tak ako každý silnejší super v lige majstrov nemaj prosím ťa ružové okuliare a nič si nenahovaraj
Nemám žiadne očakávania, ja som s Barcou prežil už všetko, ale takí hlupáci, čo tu všetko len hejtujú, ako ty a keď sa niečo podarí, tak sú ticho, nie sú fanúšikovia Barcy, ale zakomplexovaní tupci,ktorí si tu liečia svoje mindráky (a neboj, nie si sám).
je najlepsie ked amater pride a tvari sa , ze je odbornik na regenareaciu a do dnes ani o kryoterapii nepocul...existuje kopec ucinnych metod a nie len tato, takze kludne sa mohlo a urcite regenarovalo aj inym sposobom, problem castych zraneni je podla mna uplne inde...
cize podla teba je vsetko o ladovani ? no tak come on, mam ta za normalnejsieho z tejto komunity, co ma trosku pohlad do tohto celeho...kryoterapia je sucast, ale nemusi ju podstupovat uplne kazdy a zariven nie kazdemu robi dobre a kazdy preferuje nieco ine...ak si sporotoval, co tvrdis, ze sportujes alebo si sporotval tam u vas v martine, tak urcite vies, ze zranenia nie su len o regeneracii, casto je to o chybach v trenovani, telesnej dispozicii a pod.
Jasne že neni ale ľadovanie je výborne a dost pomáha, využívajú to športovci od zápasníkov až cez futbalistov a všetky top kluby čo sledujem to využívajú. Čo viem tak Haaland ľaduje nonstop. Ja som extrémne prekvapený že toto nebolo u nás bežne. Niečo určite museli robiť zle za Xaviho v klube že bolo toľko svalových zranení.
Ano, ale hovorim, nie kazdemu to vyhovuje a robi dobre na organizmus, mna len seru tupci, kt. tu chodia vykrikovat a hovno vedia ako to vobec cele funguje, ale precitaju a maju dovod mindzovat, chora doba zial
Trošku som sa pousmial nad týmto, keďže toto vykonávam aj ja a to niesom profesionálny športovec 😅 a to sa z toho robí senzácia. Pritom by toto nemalo byť nič výnimočné…
Civilná garda zachytila 3 milióny eur na skrytých bankových účtoch Negreirovej manželky. Celková suma platieb teraz dosiahla 10 miliónov eur.
(Pripomíname, že na začiatku vyšetrovania sa našlo len 1 mil. Teraz sme na 10 miliónoch eur)
Pre Barcu je to stále horšie.
V správe sa tiež spomína:
"niekoľko pohybov, ktoré sa vyznačujú tým, že pozostávajú z neobvyklých operácií, vrátane prijímania šekov a hotovostných vkladov, pre ktoré a priori neexistuje žiadne odôvodnenie v dostupných záznamoch"
Civilná garda zachytila 3 milióny eur na skrytých bankových účtoch Negreirovej manželky. Celková suma platieb teraz dosiahla 10 miliónov eur.
(Pripomíname, že na začiatku vyšetrovania sa našlo len 1 mil. Teraz sme na 10 miliónoch eur)
Pre Barcu je to stále horšie.
V správe sa tiež spomína:
"niekoľko pohybov, ktoré sa vyznačujú tým, že pozostávajú z neobvyklých operácií, vrátane prijímania šekov a hotovostných vkladov, pre ktoré a priori neexistuje žiadne odôvodnenie v dostupných záznamoch"
"Mes que un club" skutočne