samozrejme ze mu drzim palce a som za neho rad ale nezabudam aj na to ako hral min. sezonu za barcu a olympiada to je v podstate B-cko ale bolo by skvele ak by to preniesol aj do dalsej sezony min. by robil skvelu konkurenciu 👍
skor ako b-cko je to tim do 23 rokov a ked sa pozries dozadu, tak velki hraci boli lidrami timov, ktore vyhrali olympijske zlato.
vyzera, ze vo Ferminovi je velky potencial, lebo zaloznik, ktory vie takto davat goly je unikat a este stale je mlady a moze sa zlepsovat
Cele ME som tvrdil,ze ak by hral miesto Fabiana,bolo by Spanielsko este silnejsie. Ten kazil tolko lopt a technicky tak zaostaval,ze som nerozumel tomu,co tam robi stale v zakalde a Fermin len sedi. Nerozumiem ani Torresovi v repre,ale to bude asi tym,ze trener vidi nieco,co ja nie.
Akoze ja by som bol tiez velmi rad keby hral fermin v zaklade na ME ale treba si dat dole ruzove okuliare ten cas co dostal mu moc nevysiel a hral katastrofalne naopak fabian ruiz hral zivotny turnaj a aj ked ho nemam rad a myslim si ze je to uplne priemerny stredopoliar tak za repre na ME hral perfektne
vyzera, ze vo Ferminovi je velky potencial, lebo zaloznik, ktory vie takto davat goly je unikat a este stale je mlady a moze sa zlepsovat