Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-08-18 07:51:28
Tie nepresné prihrávky a ležérne rozohrávky nás mohli vyjsť draho. Nakoniec dobré tri body, ktoré treba potvrdiť doma s Bilbaom. Dúfajme, že už aj s navrátilcami do zostavy ako Gundo, Fermín a snáď aj Olmo.
2024-08-18 09:12:40
Vzhledem na to co jsme měli k dispozici hodně dobrý výsledek. A místo Ferrana může hrát někdo z přeboru za klobásu a pivo protože nebude vidět rozdíl.
2024-08-18 10:07:52
Tú penaltu kopol Lewa fakt pekne.
Ale tých nepresností a ležérnosti bolo z našej strany priveľa.
2024-08-18 10:44:41
Najhoršie boli výkony Torresa, Raphinhu a Martineza. Gól, ktorý sme inkasovali ide jednoznačne na vrub Martineza, pretože ako stredný obranca si musí strážiť priestor okolo päťky a penalty a nenechať nestráženého hráča za sebou. Je mi jasné, že mu mohol pomôcť aj Balde, ale ten sa iba pomaličky presúval do pokutového územia a bol ďaleko od útočníka domácich.
DeeTeeCee Premium
2024-08-18 11:46:49
Martinez horel uplne. Ferran nic. Ale raphina sa snazil na pozicii na ktorej normalne nehra a mal vela pozitiv s nim som spokojny. Yamal zase milimetrova nahravka na lewu. Ale ze fakt milimetrova. Prekvapil bernal ktory sice co to stratil ale vzdy makal dozadu napravit si chybu. O casadovi som uz pred 2 rokmi pisal aj sem ze by mal dostat sancu lebo cim viac hra tym je lepsi.. tlieskam. Uvidime ako budeme hrat dalsi zapas hlavne co sa tyka zostavy. Ale musim este napisat ze vela ludi hejtovalo arauja a teraz nam taky bek chyba. A este garcia okrem 1 straty tlieskam
2024-08-18 12:26:55
Nejlepší: Sympatický výkon všech mladíků, včetně Baldeho po zranění, dva góly pro Lewu a svěží výkon celého týmu.
Nejlepší hráč za mě jednoznačně Raphinha.
Nejhorší: Inigo Martinez. Jestli na to Hansi kouká otevřenýma očima, ten kluk u nás nemůže hrát. Všude pozdě, líný na krok, neschopný dostoupit a bránit soupeře.
2024-08-18 13:01:42
Včera Ter Stegen ukázal, prečo v Nemecku radšej stavajú do brány 38 Neuera! Center do bránkového územia pri góle Valencie a fatálna chyba pri rozohrávke lopty, kde ponúkol Valencie jasnú gólovú situáciu ho radí len ako priemerného brankára. Pred nedávno som dal koment ohľadne Ter Stegena a moja predpoveď sa splnila do bodky.........
2024-08-18 14:09:37
Po vcerajsom zapase sa pytam v com ma byt lepsi Nico oproti Raphinovi?Lebo Raphina je urcite lepsi futbalista ako Nico.
2024-08-18 14:12:01
Ved nam ked sa vrati De Jong,Gavi,Araujo,Gundogan,Pedri uz hral,tak mi budeme mat top zalohu a aj velmi silnu lavicku co je dolezite.
2024-08-18 16:33:23
Proti Bilbau to bude o dost těžší, tak doufám, že i se zbytkem týmu...