Tie nepresné prihrávky a ležérne rozohrávky nás mohli vyjsť draho. Nakoniec dobré tri body, ktoré treba potvrdiť doma s Bilbaom. Dúfajme, že už aj s navrátilcami do zostavy ako Gundo, Fermín a snáď aj Olmo.
Najhoršie boli výkony Torresa, Raphinhu a Martineza. Gól, ktorý sme inkasovali ide jednoznačne na vrub Martineza, pretože ako stredný obranca si musí strážiť priestor okolo päťky a penalty a nenechať nestráženého hráča za sebou. Je mi jasné, že mu mohol pomôcť aj Balde, ale ten sa iba pomaličky presúval do pokutového územia a bol ďaleko od útočníka domácich.
Nechcem zastávať Martinéza, ktorému sa tento zápas nevydaril, ale podstatnú chybu urobil Ter Stegen, ktorý mal center do päťky zlikvidovať. Pri analýze bolo jasne vidieť, ako sa Martinéz vyčítavo pozeral na nášho brankára. A ohľadne výkonu Raphiňu s komentom FC2018 nesúhlasím! Patril k málo dobrých hráčov Barcelony.
Martinez horel uplne. Ferran nic. Ale raphina sa snazil na pozicii na ktorej normalne nehra a mal vela pozitiv s nim som spokojny. Yamal zase milimetrova nahravka na lewu. Ale ze fakt milimetrova. Prekvapil bernal ktory sice co to stratil ale vzdy makal dozadu napravit si chybu. O casadovi som uz pred 2 rokmi pisal aj sem ze by mal dostat sancu lebo cim viac hra tym je lepsi.. tlieskam. Uvidime ako budeme hrat dalsi zapas hlavne co sa tyka zostavy. Ale musim este napisat ze vela ludi hejtovalo arauja a teraz nam taky bek chyba. A este garcia okrem 1 straty tlieskam
Nejlepší: Sympatický výkon všech mladíků, včetně Baldeho po zranění, dva góly pro Lewu a svěží výkon celého týmu.
Nejlepší hráč za mě jednoznačně Raphinha.
Nejhorší: Inigo Martinez. Jestli na to Hansi kouká otevřenýma očima, ten kluk u nás nemůže hrát. Všude pozdě, líný na krok, neschopný dostoupit a bránit soupeře.
Včera Ter Stegen ukázal, prečo v Nemecku radšej stavajú do brány 38 Neuera! Center do bránkového územia pri góle Valencie a fatálna chyba pri rozohrávke lopty, kde ponúkol Valencie jasnú gólovú situáciu ho radí len ako priemerného brankára. Pred nedávno som dal koment ohľadne Ter Stegena a moja predpoveď sa splnila do bodky.........
Ak si si nevšimol, tak ten center letel cez troch našich obrancov Kondeho, Coubarsiho a Martineza, ktorý si mal držať domáceho útočníka, naviac ak by sa bol Balde dostatočne skoro vrátil, tak mohol ten center odvrátiť aj on. Ter Stegen nemal dôvod ísť po centri, keď pred ním boli naši dvaja stopéri a mali bližšie k lopte ako on.
Vidím, že som dostal po Tunnovi ďalšieho oponenta.........Ter Stegen nemal ísť po centri do bránkového územia? Tí lepší brankári likvidujú centre do pokutového územia a nie do päťky! Podľa mňa Martinéz jasne čakal vybehnutie brankára na center.......a bolo by všetko vyriešené! Oki FC?
Ale tých nepresností a ležérnosti bolo z našej strany priveľa.
Nejlepší hráč za mě jednoznačně Raphinha.
Nejhorší: Inigo Martinez. Jestli na to Hansi kouká otevřenýma očima, ten kluk u nás nemůže hrát. Všude pozdě, líný na krok, neschopný dostoupit a bránit soupeře.