Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-09-05 13:50:10
Ja si myslím, že práve boj proti klimatickým zmenám je prejavom odtrhnutosti od reality. Nielen futbalisti, ale ľudia všeobecne sú viac odtrhnutí od reality (a zdravého rozumu), lebo veria rôznym ideológiám ako je napr. klimatický alarmizmus. Za najväčšie dva hoaxy, ktoré kolujú dnešným svetom cez médiá, považujem tvrdenie, že človekom produkovaný CO2 spôsobuje GO a tvrdenie, že vojna na Ukrajine bola nevyprovokovaná.
2024-09-05 15:36:52
Podľa mňa je to prirodzené. Futbalisti sa nutne musia odcudziť bežným ľuďom kvôli sláve a veľkým peniazom, ktoré zarábajú.
A mnohí to úplne nezvládnu a začnú mať pocit, že ich názory na rôzne veci si zaslúžia šírenie.
Ja osobne si cením názory ľudí ohľadne oblasti, v ktorej sú lepší než ostatní. Takže ma zaujíma hlavne to, čo Bellerin povie o futbale a nezaujíma ma veľmi to, čo hovorí o čomkoľvek inom.
2024-09-06 08:04:37
Nuž, pravda je aj to, že značná časť futbalistov a potom aj fanúšikov nepatria k intelektuálnej elite, takže tam je treba pracovať s informáciami veľmi opatrne. Ako sa ukazuje aj tu, podaktorí majú problém so spracovaním informácií, či lepšie povedané dezinformácií, ale o to viac sa sústredia na ich šírenie, nie až tak na prijímanie. To je o niečo viac znepokojujúce než hladina CO2