Ja si myslím, že práve boj proti klimatickým zmenám je prejavom odtrhnutosti od reality. Nielen futbalisti, ale ľudia všeobecne sú viac odtrhnutí od reality (a zdravého rozumu), lebo veria rôznym ideológiám ako je napr. klimatický alarmizmus. Za najväčšie dva hoaxy, ktoré kolujú dnešným svetom cez médiá, považujem tvrdenie, že človekom produkovaný CO2 spôsobuje GO a tvrdenie, že vojna na Ukrajine bola nevyprovokovaná.
Ale na druhej strane veris na
plochu zem, na praskovaie z lietadiel a podobne hluposti.
A aj toto ma volebne pravo a potom nam tu vladne simkovicova, kefa, huliak, danko, taraba, dlaha a podobne hovna.
Praudu mas, zdielaj, kym zidojaster soros nezmaze!
pardón ale jedna s malá veci, kde je vedecký koncenzus je práve to, že zvýšená koncentrácia CO2, CH4 spôsobuje otepľovanie planéty. A človek je hlavným producentom týchto skleníkových plynov. To vidno na dátach s ľadu, keď je jasné že aktuálne je najvyššia koncentrácia skleníkových plynov v atmosfére za posledných niekoľko miliónov rokov.
Koukám politikaření ve fotbale v plném proudu. Včera Rasismus, dneska Greendeal a válka na Ukrajině, jsem zvědav co bude zítra . Spíš než na tohle, bych se zaměřit na to odcizení se hráčů, což je pravda a ta bublina v kterých jsou je často úplně odtržená od reality. To bych Bellerinovi podepsal...
Erdzo: vědecký konsensus kdysi byl, že Země je plochá ;-) a co se týče koncentrace CO2 v atmosféře - za doby dinosaurů bylo v atmosféře daleko více koncentrace CO2 a planeta byla zeleným rájem. Je to jenom přesun peněz do kapes zainteresovaných. Evropa produkuje cca 7% celkového CO2, z čehož může svoji činnosti ovlivnit 2%, tedy úplně zanedbatelnou výši. Ti hlavní producenti CO2 - Čína a USA žádnou dohodu nepodepsali, takže o jaké záchraně planety se tu bavíme? Průmysl a nákladní doprava je zodpovědná za tyhle čísla, ale uskromnovat se má člověk a k tomu ještě pouze "vetsina" a nikoliv všichni. Papalasu a celebrit, co je kouří se to opět netýká. Jde o to, že to není realnej boj, ale pouze ideologie, která slouží k manipulovani mas, stejně jako staleti předtím náboženství. To už je u bilejch lidi překonany, tak se musel najít jiný způsob stříhání ovci.
TheGoldenBoooy.... Prepáč ale mohol by si aj napísať koľko rokov sa CO2 dostávalo do ovzdušia pred tou érou dinosauru a zeleným rajem ? Mala fauna a flóra čas na prispôsobenie ? ... Uff a Čína a USA nepodpísalo nejako dohodu ... Ale ja dám otázku a pracuje sa v týchto krajinách na tomto probléme ? Pretože Čína má v tomto dosť prísne opatrenia už teraz a aj ťahá jeden z najväčších vyskumov....tak isto áno aj v priemysle sa pracuje na nových opatreniach po celom svete .... Pracuje sa od bez emisných betonoch ... Usporiach na ocele a podobne .... Čiže skôr je za mňa otázka odkiaľ berieš ty tak skreslené údaje že to zabalis tak že nikto mimo EU sa nesnaží pričom opak je pravdou a pracuje na Tom celý svet
Peto333 - jsem na lodi a ve stavu, kdy už nechci psát dlouhý zprávy, tak v rychlosti - Čína otevřela v roce 2024 300 nových uhelných elektráren. Můžou být ve výzkumu, kde chtějí realita je jinde, cus
Čína je najväčší svetový výrobca elektrickej veternej aj vodnej elektrickej energie a čo teraz ? A stávajú toho aj najviac na svete stále .... Ale to už je asi info ktorá sa tebe páčiť nebude ....... Čiže asi tá tvoja realita je niekde inde
@Cule90 - Chlape když tady pročítám ty diskuse pod články (hlavně téma Vinni ale i další), tak ti musím napsat, že něco děláš blbě ! Snažíš se co to jde, to jako jó ..., ale většina lidí dle jejich reakcí a hlavně čísel u tvých příspěvků tě prostě nebere a to je smuté ... Abych ti ale vylepšil náladu, tak ti posílám veškerou lásku afrického kontinentu, duhového jednorožce 🌈🦄 a drobný bonus 🌲🇺🇦 🤣
Hanuman, ludia su si rovni, ale nazory nikoliv. Niektore su nebezpecne, ine iba hlupe. A keby ma mali trapit lajky a dislajky od cudzich ludi tak od 3. rokov nevychadzam z baraku kamo.
Aha...čiže vyprovokovana vojna na UA. Čiže ukrajinci vyprovokovali rusov k tomu, aby do nato dotiahli Fínov aj Švédov. Ukrajinci vyprovokovali rusov na to, aby rusi anektovali Krym- ktorého hranice sami pár rokov predtým uznali. Teda, nie rusi - ale povodne neoznaceni vojaci, o ktorých putin hovoril, že to určite rusi nie sú.
Ou yeah. Si génius.
By ma zaujímalo, čo také môže krajina, aby to vyprovokovalo zavraždenie stoviek tisíc ľudí. Ale pohoda, nevinní ľudia umierajú, môžu si za to vlastne sami a ešte takýto vražedný názor tu ľudia vylajkuju. Haluz
Myslim, ze tento clanok s diskusiou smeruje pomaly ale isto k zruseniu ako ten vcerajsi:D Vcera sme sa dozvedeli, ze po provokacii sa smie rasisticky urazat, dnes sme sa naucili, ze po provokacii sa smie zautocit na susednu krajinu tankami a zabijat ich ludi. Akcia vyvola reakciu, ziadne cervene ciary nemusia existovat. No problem.
No kde začať pri takom hnoji...
Všetci do jedného co tu píšu ze globálne otepľovanie neexistuje a radšej si nechajú nahovoriť od pseudo odborníkov ako to funguje na väčšie obohatenie a ovládanie ľudí tak za to ze vy ste bandat kútov ktorá je lenivá si tom viac zistiť tak my nemôžeme... vašu frustráciu z vlastného neúspechu v zivote si radšej naďalej liečte pokrikovanim do telky s fľašku v ruke...
To ze štáty alebo skupiny ci jednotlivci sa obohacujú na úkor ostatných neznamená ze ten problém neexistuje len sú to hajzli ktorí hľadia len na svoje záujmy...
VOJNA NA UKRAJINE BOLA VYPROVOKOVANA, ano bola ruskom , ak niekto niekoho napadne tak je agresor... ak tam vraždí hlava nehlava civilné obyvateľstvo tak to je terorizmus ... russko je teroristický štát a keď to nechceš pochopiť tak zavri svoju gebulu zahod mobil a suchaj nohami lebo ti rozumnejši chcú ochrániť svoje rodiny a ty sa vezies popri tom len jak taka spina na skle .... dennodenne zomierajú malé deti na Ukrajine lebo skurv*ny rus si každú noc musí robiť pyrotechnicku party, dokonca ani v Rusku deti nie sú v bezpečí lebo ti nasilnici po polročnej službe sú slobodni a nevedia sa zmestiť do koze, vid včerajšie zatknutie bývalého vazna ktorý znásilnil 11 rocne dievča a potom ho zabil... vyťažená to krajina...
K tým lajkom, verím len ze nejaký curak co nevie co so svojim úbohým voľným časom si dal tu námahu aby boli tie príspevky olajkovane, nechcem tomu veriť ze na tomto fóre sa hýbe taka kopa hovien ktoré si ani nezaslúžia slobodu, lebo ju nevedia oceniť...
Sorry za môj ostrý jazyk ale už po takmer 3 rokoch trpezliveho vysvetľovania som rezignoval...
Podľa mňa je to prirodzené. Futbalisti sa nutne musia odcudziť bežným ľuďom kvôli sláve a veľkým peniazom, ktoré zarábajú.
A mnohí to úplne nezvládnu a začnú mať pocit, že ich názory na rôzne veci si zaslúžia šírenie.
Ja osobne si cením názory ľudí ohľadne oblasti, v ktorej sú lepší než ostatní. Takže ma zaujíma hlavne to, čo Bellerin povie o futbale a nezaujíma ma veľmi to, čo hovorí o čomkoľvek inom.
Nuž, pravda je aj to, že značná časť futbalistov a potom aj fanúšikov nepatria k intelektuálnej elite, takže tam je treba pracovať s informáciami veľmi opatrne. Ako sa ukazuje aj tu, podaktorí majú problém so spracovaním informácií, či lepšie povedané dezinformácií, ale o to viac sa sústredia na ich šírenie, nie až tak na prijímanie. To je o niečo viac znepokojujúce než hladina CO2
plochu zem, na praskovaie z lietadiel a podobne hluposti.
A aj toto ma volebne pravo a potom nam tu vladne simkovicova, kefa, huliak, danko, taraba, dlaha a podobne hovna.
Praudu mas, zdielaj, kym zidojaster soros nezmaze!
Aha...čiže vyprovokovana vojna na UA. Čiže ukrajinci vyprovokovali rusov k tomu, aby do nato dotiahli Fínov aj Švédov. Ukrajinci vyprovokovali rusov na to, aby rusi anektovali Krym- ktorého hranice sami pár rokov predtým uznali. Teda, nie rusi - ale povodne neoznaceni vojaci, o ktorých putin hovoril, že to určite rusi nie sú.
Ou yeah. Si génius.
Všetci do jedného co tu píšu ze globálne otepľovanie neexistuje a radšej si nechajú nahovoriť od pseudo odborníkov ako to funguje na väčšie obohatenie a ovládanie ľudí tak za to ze vy ste bandat kútov ktorá je lenivá si tom viac zistiť tak my nemôžeme... vašu frustráciu z vlastného neúspechu v zivote si radšej naďalej liečte pokrikovanim do telky s fľašku v ruke...
To ze štáty alebo skupiny ci jednotlivci sa obohacujú na úkor ostatných neznamená ze ten problém neexistuje len sú to hajzli ktorí hľadia len na svoje záujmy...
VOJNA NA UKRAJINE BOLA VYPROVOKOVANA, ano bola ruskom , ak niekto niekoho napadne tak je agresor... ak tam vraždí hlava nehlava civilné obyvateľstvo tak to je terorizmus ... russko je teroristický štát a keď to nechceš pochopiť tak zavri svoju gebulu zahod mobil a suchaj nohami lebo ti rozumnejši chcú ochrániť svoje rodiny a ty sa vezies popri tom len jak taka spina na skle .... dennodenne zomierajú malé deti na Ukrajine lebo skurv*ny rus si každú noc musí robiť pyrotechnicku party, dokonca ani v Rusku deti nie sú v bezpečí lebo ti nasilnici po polročnej službe sú slobodni a nevedia sa zmestiť do koze, vid včerajšie zatknutie bývalého vazna ktorý znásilnil 11 rocne dievča a potom ho zabil... vyťažená to krajina...
K tým lajkom, verím len ze nejaký curak co nevie co so svojim úbohým voľným časom si dal tu námahu aby boli tie príspevky olajkovane, nechcem tomu veriť ze na tomto fóre sa hýbe taka kopa hovien ktoré si ani nezaslúžia slobodu, lebo ju nevedia oceniť...
Sorry za môj ostrý jazyk ale už po takmer 3 rokoch trpezliveho vysvetľovania som rezignoval...
A mnohí to úplne nezvládnu a začnú mať pocit, že ich názory na rôzne veci si zaslúžia šírenie.
Ja osobne si cením názory ľudí ohľadne oblasti, v ktorej sú lepší než ostatní. Takže ma zaujíma hlavne to, čo Bellerin povie o futbale a nezaujíma ma veľmi to, čo hovorí o čomkoľvek inom.