Pokud by to penalta byla pochopil bych to, zároveň i zrušení a vysvětlení proč byla zrušená dává smysl. Alespoň projednou se tedy rozhodlo v náš prospěch 🙂
Konečne sú tie pravidlá trochu rozumnejšie aplikované, čo majú inak robiť obrancovia s rukami? Sú potom dosť znevýhodnení pri pohybe.
Podobne aj s tou penaltou Realu - mal obranca nechať ruky pri tele a nechať si napáliť loptu do tváre?
Celkovo tie penalty kazia futbal, ja osobne by som prijal ich výrazné obmedzenie len na evidentné fauly.
Jo a co je podla teba evidentny faul? Na toto sa kazdy pozera inak cize by to bolo cisto o pocitoch, zakony a teda aj pravidla sa mju robit exaktne aby si ich nemohol kazdy vysvetlit po svojom.
Hlavne od neho by som necakal nic ine ako rozhodnutie proti Barcelone 😂 dokazoval to uz na ihriskach a teraz v tom len pokracuje, nastastie uz je to len vykrik do tmy
ja s nim uplne suhlasim. ruka zastavila strelu na branu, je jedno ze od obrancu lebo aj vlastne goly platia. neviem v tomto pripade pochopit tych pre ktorych to je jasne rozhodnutie ze nemala byt.
Myslim nie je dolezite kam smerovala lopta dolezity je fakt, ze loptu hlavickoval spoluhrac do ruky dalsieho spoluhraca. Nove pravidlo tak penaltu rusi
potom by som odpiskanie chapal, aj ked stale by som ho povazolval za blud, kedze martinez nemal ako zabranit tomu, aby zahral v danej situacii rukou, kedze ta mu bola nastrelena vlastnym spoluhracom, ktoremu bol chrbtim...ale kludne sa chod pozriet na vase panealty, to su ine lahodky...
Lahoz podľa mňa v tomto prípade nemá pravdu. Tvrdí, že hlavička Baldeho smerovala na našu bránku, čo nie je pravda. Ak si poriadne pozrie záznam daného okamihu lopta smerovala niekde smerom k rohovej zastávke a v tom priestore nebol žiadny hráč Girony, takže táto situácia vôbec nemohla skončiť vlastným gólom ani dorážkou domáceho hráča. Takže podľa mňa penalta bola zrušená správne. Ak by to tak nebolo, VAR by ho vôbec nebol upozornil, aby si to šiel sám preveriť.
Podobne aj s tou penaltou Realu - mal obranca nechať ruky pri tele a nechať si napáliť loptu do tváre?
Celkovo tie penalty kazia futbal, ja osobne by som prijal ich výrazné obmedzenie len na evidentné fauly.