Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-09-16 19:19:29
Pokud by to penalta byla pochopil bych to, zároveň i zrušení a vysvětlení proč byla zrušená dává smysl. Alespoň projednou se tedy rozhodlo v náš prospěch 🙂
2024-09-16 19:26:28
Konečne sú tie pravidlá trochu rozumnejšie aplikované, čo majú inak robiť obrancovia s rukami? Sú potom dosť znevýhodnení pri pohybe.
Podobne aj s tou penaltou Realu - mal obranca nechať ruky pri tele a nechať si napáliť loptu do tváre?
Celkovo tie penalty kazia futbal, ja osobne by som prijal ich výrazné obmedzenie len na evidentné fauly.
2024-09-16 19:31:17
Keby som pomenoval vsetky lohozove zvlastne pisknutia tak tu pisem dalsie dva dni. Narcis a rozhodca moc nejde dokopy
2024-09-16 21:44:43
ja s nim uplne suhlasim. ruka zastavila strelu na branu, je jedno ze od obrancu lebo aj vlastne goly platia. neviem v tomto pripade pochopit tych pre ktorych to je jasne rozhodnutie ze nemala byt.
2024-09-17 09:14:01
Zrušená podle pravidel úplně správně. Lahoz, kterej má na svědomí snad nejvíc zářezů Barcelony, by měl držet tlamu.
2024-09-17 12:36:49
Lahoz podľa mňa v tomto prípade nemá pravdu. Tvrdí, že hlavička Baldeho smerovala na našu bránku, čo nie je pravda. Ak si poriadne pozrie záznam daného okamihu lopta smerovala niekde smerom k rohovej zastávke a v tom priestore nebol žiadny hráč Girony, takže táto situácia vôbec nemohla skončiť vlastným gólom ani dorážkou domáceho hráča. Takže podľa mňa penalta bola zrušená správne. Ak by to tak nebolo, VAR by ho vôbec nebol upozornil, aby si to šiel sám preveriť.