V LM nemáme s tímhle kádrem co dělat. Ta hlouba týmu je na pováženou už na ligu, ale hrát ještě těžší soutěž je mimo. Vždyť nedáme ani základní jedenáctku a pak tam dostřídávají dorostenci.
Matsova chyba bola ta oneskorena a nepresna prihravka,ale Garcia ma mat tolko v sebe inteligencie,ze si uvedomi,kolka je minuta a nenecham sa vylucit. Ten faul bol zbytocny.
miesto lewandovského možno pokojne postaviť aj drevené poleno -- rapinha je raz svetový, raz podpriemerný, ako včera . ter už zrejme doslúžil, ale býval skvelý
Hej, normalne citam komentare a nechapem... pred tyzdnom dvomi tromi ked sme vyhrali tak chvaly akoby sme vyhrali LM a teraz jedna porazka, kde sme bohuzial hrali 80 minut oslabeni a to sa mohlo dost podpisat aj na hracoch, tak uz ideme riesit kto je ake poleno a kto na to nema... :D toto je typicky slovenska mentalita
Ja ked vidim "flick out" alebo "xxxx out", tak sa mi chce grcat. O 5 min "xxx in"... To je jedno ze to je ironia, absolutne nicomu to neprospieva, len to rozduchava vasne. Neviem komu to pride vtipne, jak 5 rocne deti
Najväčšou katastrófou včerajšieho zápasu bol Ter Stegen. To čo predvádzal pri rozohrávke nemá obdobu. Čo rozohrávka, to nepresná a vlastne on rozhodol o našej prehre. Už dosť dlho robí veľké chyby pri rozohrávke a včera nás to položilo. Bolo by na čase hľadať za neho adekvátnu náhradu, pretože Peňa ňou naozaj nie je!!!
Keď behá 11 hráčov proti 10 hráčom, tak "... nabehali zverenci Hansiho Flicka o niečo menej ako Monako (103,7 km oproti 105,2 km)" sme my nabehali na 1 hráča viac ako Monaco. Čo sú to za skresľujúce údaje ? Jasní, zdroj článku som videl ale musíme bez komentára prekladať každý šrot ? 103,7 km = 9427 km / 1 hráča (Monaco) a 105,2 km (Barca) = 1052 km / nášho hráča. ale sa mi zavarila kalkulačka ? Jasné že to nie je úplne najdôležitejšie. To vidím v zabudnutí a aspoň 5-6 víťazstiev (1 remíza) z ďalších 7 zápasov. Žiaľ skúsení sú zranení čo narobíš. A Flick ? Perfekt vôbec sa nevyhovára varí zo zdrojov ktoré má. Verím im !
Lenže kto koľko nabehal je nič nehovoriaci údaj. To že niekto nabehal viac nemusí znamenať, že mal iniciatívu a že tlačil, kľudne mohol brániť, keďže super ho rozbehal. Alebo že behali neefektívne ako splašené kozy. Tak isto, ak kontroluješ zápas, tak môžeš šetriť krokom. Možností je veľa.
I keď to bola evid.chyba Ter Stegena,čakal,čakal,a napokon debilne prihral.
v LM nám stále chýba mentalita, tím je v kŕči, hráči hrajú tak na 80% a pár z nich dosť zle.
A nemení sa to zmenou trénera.