"AJ" Pena? 😀 za mna bol chalan MVP ak by chalan nepochytal co pochytal tak druhý polčas by bol úplne iný.
PS ten zákrok rukou na čiare (hoc sa pískal offside) bol fenomenálny.
Včera zachytal naozaj neskutočne. No má ešte trošku rezervy v niektorých aspektoch, ale ak na nich popracuje myslím, že Marcovi
v jeho poslednej forme môže byť slušnou konkurenciou
Bolo jasné, ze real nemôže vydržať tempo z 1.polcasu. Kľúčove bolo striedanie olma, úžasný výkon. Škoda, ze lewa nedal do prázdnej, myslel som, ze nás za to potrestaju. Pena chytal výborne, len tak ďalej. Ešte k rozhodcovi - opäť odviedol svoju prácu pre real.
Ja som to videl trochu inak a za mna bol klucovy prichod FdJ po 1.polcase miesto Fermina, od tej chvile sme v strede pola dominovali. Olmo vcera nemal svoj najlepsi zapas stratil privela lopt a po 2 z nich nam real skoro strelil gol keby sa nepiskal offside. Postupne sa ale Olmo urcite dostane do formy spred zranenia.
Cule90, ja by som Olma bránil. Nie je jednoduché naskočiť do takto rozbehnutého zápasu z lavičky. Ak by hral od prvej minúty výkon by bol úplne iný a myslím si, že v ďalšom zápase Olmo bude v základe.
Za najhoršie by som dal rozhodcu za karty. Keby mal rovnaký meter aj na hráčov RM, tak Militao by nedohral prvý polčas a Viní by tiež skončíl s červenou.
Ja tomu nerozumiem. Vinicius provokuje, diskutuje s rozhodcom (aj keď nie je kapitán), fyzicky provokuje súperov ...a vždy sa mu to prepečie. Som zvedavý, ktorý rozhodca sa odváži mu dať konečne redku!!!
PS ten zákrok rukou na čiare (hoc sa pískal offside) bol fenomenálny.
v jeho poslednej forme môže byť slušnou konkurenciou
Kiez by ostal ďalších 10 rokov.