Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-12-22 08:14:11
Mňa včerajší zápas bavil. Absolútna dominancia, množstvo šancí a zápas sme si opäť prehrali sami. Cassadó a hlavne Raphinha (pri 2. inkasovanom góle) to mali riešiť úplne inak. Atlético odohralo svoj typický zápas a s takýmto antifutbalom sú na prvom mieste tabuľky. Je to ale Simeoneho rukopis, on inak proti top tímom hrať nevie, len zaparkovať autobus a čakať na nejaký náhodný brejk. S gólmi je to ako s kečupom, treba niekedy len dlhšie búchať a začne to tam padať. Tak dúfam, že 2025 nebudeme bez trofeje a bude nás Barca baviť svojou hrou aj výsledkami :)
2024-12-22 08:30:57
Moje dojmy : celkovo ako tim sme zahrali skutocne excelentne, kolektivne a s uzasnym nasadenim co sa mi velmi pacilo. Kolektivny vykon dokonca prekryl dlhodobo upadajuceho Kasada, Rafina s Ferminom cim viac chceli a bojovali, tym mensia bola ich sanca vsietit. Kolektivny a odusevneny vykon dokonca prekryl aj uplne sterilneho Lewandovskeho. A skoro som spadol z fotele- ze ruka v sestnastke sa nepiska pokial lopta nesmeruje do branky .....
2024-12-22 09:38:04
Najlepsie - blizime sa k predlzeniu zmluvy s polskym kvazi utocniko. A to je uzasna sprava! Ale len pre poliaka... 😥😥😥
2024-12-22 10:15:15
Prehra po takomto výkone bolí, ale na hru Pedriho sa fakt výborne pozeralo.