No a fotbal v pochodovej rychlosti je zase tu... Kazdu jednu moznost rychleho protiutoku uspesne zadusime. Ako s Getafe..... Hlavne aby sme neprepotili dresy
Ten raphinha, to je upgrade jako prase co se týče kapitánství, oproti Robertovi. Borec dře jak kůň, jde příkladem, motivuje. Krásná ukázka teď, jak si po penaltě svolal tým a semknul ho, aby nepanikařili. Konečně mám pocit, že nás vede správný leader 🔥
Nie že nevidno ČAS zápasu, ale obraz je z oboch strán "orezaný". Skúšal som to v rôznych prehliadačoch a v inom (Edge) je zase "roztiahnutý". V podstate ak to pozerám cez Magio Go, ktoré si platím, tak ma "okradli" o cca 20 % obrazu. Nie je to po prvý raz. Už aj pri iných zápasoch to robilo. Ale len pri Nove Sport 4. Inak zápas "na nervy", ale so šťastným koncom. Raphina je nedocenený hráč.
Ako lewa dal penaltu ale odskakuje sa to odneho jak hovado, a vsetky nahravky kazi, plus barca by nemala zastavivat tie protiutoky, ved uz potom z coho ineho chcu skorovat proti autobusu
No sak to su tie skusenosti na ktore doplacame. Mame mlady tim tak sa s tym treba zmierit. Viac podliehaju emociam ked sa nedari nedokazu uchovat chladnu hlavu a potom sa to kopi zle nahravky chyby v rozohoravke atd.
Utumno ale uz fakt. Lewa je dnes tragicky ako posledne zapasy. Nie nezachrani to ani prihravka na Raphinhu ani gol z penalty. V medzihre je nulovy, stratil kazdu loptu, nepressuje. Nehovorim, ze vysledok z prveho polcasu je jeho vina, ale dnes naozaj vpredu musi ukazat viac inak to neotocime.
To, či to otočíme, nezávisí od jedného hráča. Je dnes Yamal lepší? Je Koundé lepší? A mohol by som pokračovať. Treba fandiť celému tímu. Alebo potom nikomu.
Nie, nevidím to tak. Väčšina našich dnes hrá veľké H. A preto nie je dôvod sa zamerať len na Lewyho. Prečo nie na Yamala, ktorý dnes hrá veľmi zle? Alebo na Raphinhu, ktorého strely dnes nie sú hodné Barçy? Atď, atď. Buďme féroví, to ja vravím.
Realne rashford nevie hrat na hrote vobec skusali to s nim v united dlho a nic z toho nebolo on vie len tu svoju lavu stranu takze ziadne vykuoenie sa konat nebude akurat bude zavadzat raphinhovi
Kov, ja som jeden z najväčších fanúšikov Raphinhu na tomto fóre. Komentoval som prvý polčas a to, že sa nedá všetko hádzať na Lewyho a na Wojciecha. Skús krotiť svoje emócie a nauč sa komunikovať s ľuďmi.
S prehľadom nie, ale s veľkým odhodlaním a bojom až do poslednej sekundy, čo donedávna nebola až taká silná stránka. Ale dnes ano. A za to vďaka. Tlieskal som až ma ruky štípali, po tom góle Raphinhu.
Jo vidim to rovnako. Vsetky tri goly podla mna kvoli nedostatocnej koncentracii. Benfica je skusene muzstvo lahko to vyuzije. Ked uz aj Cubarsi pri prvom gole nestihal kvoli blbemu pozicnemu postaveniu tak je jasne, ze tim nema svoj den. Zda sa mi, ze hraci su vpredu dost daleko od seba, skusame to narazackami ale s nepresnostami. Navyse velmi malo vyhranych subojov vsade sme o sekundu neskor, Benfica chce dnes vyhrat a hra podla toho. Ked zacneme hrat nas futbal a daju si tam vsetci red bull s gingkom tak verim v otocku. Balde inak treti zapas po sebe velmi dobry vykon mam z toho chlapca radost:)
Tak Raphinhu snad nebude letos kritizovat nikdo ne? Ten hraje každej zápas na 120% a dává do toho všechno. Těžko ale může takhle vydržet celou sezónu. Laporta v létě prostě střelil tým do zad tím, že všechny posili byli vlastně z La masíe. Potecniál tam je obrovský, ale bude to stát čas.
Sak ja to chapem aj chapem ze nevyhrame mozno nic som s tym zmiereny s tym som siel do tejto sezony vsetko navyse bude bonus pre mna a mile prekvapenie 🙂
Raphina je dobry na protiutoky, do zavretych obran bohuzial nie. Preto musi prist LW ako Leao napr co vie 1v1 a je aj fyzicky silny ze ho obranca neodstavi len tak lahko
Ale barcelona hra 90% do zavretych obran .on a lewa sa k nám nehodia nech majú akúkoľvek sezónu:D ako fanúšik Barcelony im prajem a teším sa z každého dobrého momentu co majú, ale kks narazacky medzi hra hrozne .
To boli vyhodené peniaze lewa aj raphinha . Unáhlené kšefty deca a akože záchrana laportu cez mega hviezdu .. a presne ako píšeš leo a pre mňa alvarez nám nemali ujsť .to s našimi mladikmi by bolo pekne
Ten raphinha a lewa proti rralu tento rok genialita a aj par zapasov určite.. ale na nich keď sa pozerám ze medzi hra a narazacky to sa mi vôbec nehodí do Barcelony. Nechcel som to písať ale keď je 4:4 môžem :D
Presne toto , 90 min pokazí všetko ale je hrdina. 90 min pokazí všetko dá 2 penalty a je strelec ... ah jaj preto sme tam kde sme lebo aj naše vedenie to tak sleduje
Ale sak ma aj svoje plusy ja nehovorím, ale kks toľko toho pokazí jednoduchého podobne ako lewa ci sance, narazacky,medzi hra atď...ale samozrejme čísla majú super obaja túto sezónu ...ale pri niektorých si pamätáte len to zle a pri niekto môže hrať aj 90min zle , dá 2 peny a je poloboh..
velmi blaznivy zapas, takze az tazko hodnotit, ale prehra je pre Benfiku velmi kruta.
nas vykon nebol na vyhru. v obrane sme hlavne prvy polcas velmi horeli a nase finalne prihravy boli casto len do hraca.
Klobuk dolu pred Ferranom u posledneho golu, ked poslal Raphinhovi loptu v podstate naslepo. Take remontady sa u nas casto nevidia po takom zavere nema zmysel hodnotit mínusy, hraci aj tak vedie kto co posral:D Pedri v druhom polcase bol neuveritelny kazda lopta sla cez neho za mna MVP zapasu.
To byl zápas ty pí.o ::biggrin::
V obraně karakiri a s formou to má společného jen málo, ale z 4:2 na 4:5 na Benfice? Musím před nimi smeknout ::cool::
Osmička jistá(konečně nějaký den navíc) a 26 střelených gólů v 7 zápasech ::eek::
Akoze jedine pozivitum dnes je ze dokazali to co madrid robi najlepsie, co je pre nas velmi velmi dobre ze konecne ukazali nejaku mentalitu a schopnost vyhrat prehraty zapas. Ale hra bola otrasna, hlavne v obrane cista katastrofa nehovoriac a istom strikerovi co mame
Nechápu, proč někdo nepřeje Barceloně výhru. Benfica ke 3 gólům přišla, ani neví jak. Barcelona byla dnes ten, kdo suverénně dával góly, jen to bylo na obě strany... : )
Lewa ukázal hlavně to, že umí mistrovsky střílet penalty. Raphinha dal dva geniální góly - 1. gól vstoupí do historie fotbalu, 2. byl geniální v tom, že byl rozhodují v posledních vteřinách, i já jsem si zařval tak, že jsem vzbudil celý barák. Šikovný chlapec. Pedri taky zahrál skvěle. Nemůžu se ubránit dojmu, že i naše dvojka Peňa byl byl lepší než Szcenstny. Yamal je skvělý v poli a tím, jak cestuje mezi soupeři, ale myslím, že pořád ještě neumí moc střílet góly, no je mladý, tak se to ještě může přiučit. Benfica jsou Portugalci, Portugalci umí hrát fotbal, je to pro nás úspěch.
Už jsem se lekl, že nepřijde i dnes.
Se stavem týmu tam ale vlastně není jak do útoku a obrany prohodit, takže zlepšení se asi nedá moc čekat. Někteří vypadají už na ručník....
Doufám že Laportu nikdy nenapadne kritizovat Flicka, protože tam nejsou už žádný varianty.
Ale zase se nic neděje. Stačí nám vyhrát poslední zápas doma.
nas vykon nebol na vyhru. v obrane sme hlavne prvy polcas velmi horeli a nase finalne prihravy boli casto len do hraca.
V obraně karakiri a s formou to má společného jen málo, ale z 4:2 na 4:5 na Benfice? Musím před nimi smeknout ::cool::
Osmička jistá(konečně nějaký den navíc) a 26 střelených gólů v 7 zápasech ::eek::
Nemusí sa to stále dariť len Realu.