Súhlasím ze by mali vinici platiť, tak poďme sa pozrieť na obdobie počas Francesca 😀 kralovsky alebo diktatorsky klub koľko toho dostal počas jeho éry nezasluzene.... títo fanusici RM sú taky jak Fico nevidím nepočujem keď ide o sebareflexiu .....
Xavito, nedá mi to. No keď už si spomenul, že Fico nemá sebareflexiu. Tak, čo taký Matovič, Naď, Lipšic, Heger, Remišová, Kolíková a ďalší z ich partie, zvlášť počas ich vládnutia? Neťahajme sem politiku, toto nie je správne miesto. Ďakujem. A peknú nedeľu prajem všetkým culés🍻
@ quentin: podľa toho, koho si vypísal, je jasné , koho si volil.. Ja by som len doplnil tvoj zoznam : Blaha, Danko, Huliak, Kali starší a mladší, Nastrelený vlas, Gašparkovia, Žigovci, a ako správne píšeš, komentár má obmedzenie na dľžku a vymenovať tu všetkých vlastizradcov a zlodejov by mi trvalo hodiny....
Vlastne by stačilo ak by bol nejaký test gramotnosti, porozumiena textu pred tým ako dostaneš volebné právo a hneď by si sa ty, my aj tvoja rodina mala lepšie..
Nečakal by si na vyšetrenie pol roka, teba a tvoje deti by nevyseteovali vyhoreni doktori ktorí, tvoje deti by dostali lepšie vzdelanie ako si ho dostal ty ..... ale nie radšej budeme všetci na rovnakom dne, lebo tvoji pani si vytvárajú rit zlatým papierom
😀😀😀 pan vie aj niečo iné ako urážať? Lebo nebyť tých liberálov do teraz by ta niekto bicoval... my nemôžeme za to ze nechápete významu slov, napriek tomu stále máme trpezlivosť vysvetľovať lebo sme si vedomí ze priestor kde žijeme je spoločný...
XAVITO svoj liberalny fasizmus si zober so sebou na zapad, toto je stred. Nie vychod, nie zapad, ale stred. Pochopil si? Kde boli su aj budu iba 2 pohlavia. A mimochodom kto nas bicoval?
Pan by rád čerpal výhody ale nechce povinnosti.... ani slova nevieš používať tieto slová sa navzájom vylučujú 😀 podstata liberálizmu je dopriať slobodu každému... ak poznáte viac pohlaví prosím vas poucte ma lebo ja poznám len tiež 2 a viacerých vas asi nik rozumny presvedciat nebude okrem Fica 😀.... pan by mohol vytiahnuť kompas lebo nič ako stred neexistuje 😀 pre východ sme západ pre zapad sme východ pre juch sme sever pre sever sme juh 😀 pánovi sa zachcelo hlúposti, panovi doprajeme ale neobmedzujte nás tym
Xavito, osobne sa divím, že si už nedostal ban od adminov. Hoci, možno s Tebou súhlasia a ak aj s Tvojou rétorikou, tak je naozaj zvláštne, že predošlý režim Ti bol po vôli. Možno máš sklony a si masochista. Hold, je to len a len Tvoja súkromná vec.
Xavito, a posledná vec, súhlasím s Tebou, že veľa ľudí nevie, čo je pravicová alebo ľavicová vláda. Na druhej strane, Slovensko je špecifikum v tom, že jediná čistokrvná strana sklamala. Pre mňa to znamená jediné, hľadať menšie zlo. To som aj urobil a hnevám sa. Ty si očividne zo spektra opačného. Ale od nich iný program ako dať preč Fica nebolo počuť. Tak kto tu je teda populista?
Osobne sa divím ze mi pan chce dávať ban za názor, kde som neurazal, síce je polutovania hodne moje vysvetľovanie kde bol náznak povýšenia ale to plynie z frustrácie ktorú prežívam keď vidím ze ľudia ako vy dokážu obhájiť pre svoje vlastné svedomie neobhajitelne.
Režim bol naposledy komunistický, od vtedy tu máme zvolenú vládu demokratický, tak pan sa nemusí diviť lebo komunizmus mi fakt nebol po vôli ani chuti.
Pan spomína lavicu a pravicu, tak teda ja som laviciar, čiže nemám až tak ďaleko od tej vašej sociálne demokracie. Čistokrvné strany sa vyznačujú tým ze jej členovia poslúchajú na slovo svojho vodcu, šéfa, bossa.( npr. Smer) to není zrovna demokratické skôr také autokraticke a hadam ze ani panovi sa by nepacilo zit ako v severnej Koreii. Menšie zlo, toto ma baví už od Mečiara. Ak strana vykazuje ze ide meniť veci k lepšiemu systematicky nie populisticky ako to Slováci majú po chuti tak je hneď zla. Áno, som z iného spektra to spektrum sa nazýva zdravý rozum, klamarovi neverím, populistu ignorujem a zlodejov odsudzujem. Vlastné čistá personálna charakteristika smeru, ktorá tu vládla polovicu existnecie republiky, kde sa obohatili len ich známi a ľud bol rad lebo videl Roba keď prišiel do regiónu kde mu aj cestu spravil pan starosta. Mohli by sme sa tu baviť dlho, mohol by som vám vyvrátiť aj všetky lži, vlastné uz u zopar jedincov sa mi to podarilo ze pochopili ale len do momentu keď ich opäť nezhlotol algoritmus fb, kde len vaša bublina pise a hovorí pravdu. Som z toho smutný, a frustrovaný lebo niet vam inej pomoci kým spolocne neokusime najhlbšie dno ku ktorému nás tiahnete a nám ostatným neostáva nič iné ako čakať a potom postaviť túto republiku a ludi v nej opäť na nohy aby sme sa mali všetci lepšie. Ako to volo po meciarovi a neskor to bude aj po ficovi. Škoda len toho času, ten už nikto nikomu nevráti.
XAVITO 1. nema zmysel na sportovej stranke vypisovat o politike. Ty nikdy nepresvedcis mna a ja Teba. 2. Na SK nikdy nebol komunizmus, ale socialny kapitalizmus (vsetko vlastnil stat) on o vsetkom rozhodoval, to je pravda. 3. Ty si ho nikdy nezazil (max. ako dieta) ale sa stavim, ze cela tvoja rodina bola v 89-tom s klucami na namestiach, aby si vyhulakala "demokraciu" a slobodne volby. 4. Tie tu boli pred vyse rokom a dokonca predcasne. To znamena pockajte si este 3 roky a vyhrajte ich. Nie ulicou a s argumentami ako "lebo Fico, Rusko, Putin, Trump, severny Kim, atd." uz je to trapne. Aha najnovsie, ze ideme vystupit z EU diktaturi. Musim sa smiat, pretoze prave Fico bol ten ktory snival o jadre, bol to on ktory nas dostal to shengenu a prijal euro. Z EU reichu sa vytupit neda, sme v nom silne zakotveny, iba ak sa rozpadne (v com dufam) 5. Ked nam toto tu ma vladnut tak zbohom Slovensko https://www.youtube.com/...
Pánovi sa zachcelo to písať v bodoch aby vedel lepšie usporiadať myšlienky, kde som to len videl... jaj Bláha ( majster slová, ktorý sa vopcha do kazdej sedej riti len aby mal nejaky medialny priestor pre tych bez pamate pred par rokmi este silny liberal, ktory chcel rovnake prava pre vsetky mensiny). Ma to zmysel, lebo toto bola sranda kým ste tlieskali vodcovi Mariana. Pánovi sa len snažím vysvetliť aby používal hlavu a rozmýšľal s porozumením. Stačí tak málo a nemusím ani presviedčať. Ja nepotrebujem aby pan zdieľal môj názor len aby rozmýšľal. Podľa pána ani za Tisa tu asi nebol fašizmus. To je ten malý test ktorý by filtroval všetkých ktorí chcú výhody bez povinnosti ( kedysi: nechcem robiť ale chcem peniaze, dnes: chcem byť vedec ale nechcem sa učiť). Áno boli sme ako celá rodinka na námestí a vďaka tomu aj pánovi sa lepšie žije. A budem aj na ďalšom proteste ktorý je za správnu vec, aby dá aj pánovi žilo lepšie keď už nechce aby mne bolo lepšie.
Ano boli predcasne vďaka bohu, len problém je ze jedného egomaniaka nahradil iný. Túto republiku mal v moci fico viac ako polovicu jej existencie, je na mieste povedať lebo fico, lebo jedine kto sa ma lepšie za tie roky sú jeho stranici a na zvyšok ľudu série. Ako som spomínal vysie, treba rozmýšľať, aj v kontexte by nebolo od veci.
No Fico by ti robil aj roztlieskavacku EU kým by mu tiekli za to peniaze, teraz už vie ze my vieme prečo to robil. Pánovi ale ušlo ze sú ľudia iných štátov, ktorí sa svojich daní skladajú pánovi na nemocnice, školy a cesty len aby sa mal lepšie. Kým on bude nadávať ze sú zlí za to ze on je neschopný. Vďaka bohu ze to je zakotvené tak hlboko aby tu bola príležitosť to opraviť, Fico ti nebude večne... ak sa rozpadne EU aj Slovensko zanikne po chvíli lebo sme ekonomický závislý na ostatných krajinách z čoho čerpame výhody ako je lepší štandard.
Pan posiela videjka ale argumentovať nevie, skrz len históriu tejto komunikácie, vy hovorite aby som bol ticho aby som nemal priestor povedať to co si myslím, pokiaľ ja od pána chcem len jedno aby mu bolo lepšie a lepšie mu bude vtedy keď začne aj rozmýšľať. Tak málo ovplyvní tak veľa.
Vela stastia na protestoch a zober si vela kuchynskeho riadu, pistalky, atd...ako to vyzaduju organizatori. A mimochodom serem na Fica, Blahu, Simecku, Sulika, Meciara,Nada a vsetkych politi. od 89. Ale za jedno bud rad. Keby som ja premierom tak mate zabezpecene vodne dela ako za Lipstajna (jeho prave zidovske meno) gumene projektili v oku ako za Matovica, kopance na zemi (postihnutych) za Odora, szlzny plyn ako v Nemecku, pendreky ako v Spanielsku, teleskopicke palice ako vo Francuzsku.............este raz vela stastia
Ziadny politik nechce nikomu dobre, kazdy mysli iba na seba KAZDY. Mozno niekedy ked sa raz narodi politik, ktory bude za svoje rozhodnutia rucit svojim majetkom a slobodou, tak vtedy mozno pojdem volit. Cize nikdy.
Komunita vzniká na základe dôvery jednému druhému, z komunity vzniká spoločnosť a neskôr štát, cele to dzri na vzájomnej dôvere ze všetci budú dodržiavať pravidlá.
Ja mam dôveru v ľudí ktorí neklamu, ak začnú stracam dôveru, ak porušujú pravidlá nemajú moju dôveru. Vidím ze vaša sa už vytratila ale nenechám sa tým otráviť. Vlastne to je podľa strategie rozvracaj a panuj. Pan mi môže veriť ze chcem aby mu bolo lepšie aj jeho rodine a nechcem za to nič.
No ti sa spojili na základnej otázke zachovania demokracie. A teraz pracuju proti náznakom autokracie ktorá tu nadobúda popularitu ( nevedno preco, lebo som si 100% istý ze to nik nechce z občanov SR)
Ale vo zvyšku sú z podstaty proti sebe kým ľavičiari sú sociálny a chcú zabezpecit dôstojný príjem aj pre tých menej schopných ( v tomto postoji su najcitatelnejsi Olano- ktori to sice myslia dobre ale su babraci lebo Matovic ma posledne slovo, PS mozno aj KDH a Demokrati) tak praviciari chcú aby dostal každý toľko koko si zaslúžil, čiže keď makáš ako fredka aby ti štát nezobral polovicu a nerozdal tým npr lenivým ktorí nechcú pracovať. ( v tomto postoji sú najčítatelnejsi SAS)
Pravica je opozitum lavice nemôžu sa zhodnúť môžu sa dohodnúť.
Ostatné strany som v tomto nemenoval pretože :
Smer- vládol tak dlho a každým jedným rokom jeho vládnutia sme ďalej od sociálnej demokracie ako bližšie aj keď sa prezentujú ako ľavičiari, sú to len zlodeji ( okrádajú tento štát na predrazenych zákazkách, zveľaďovanie vlastného majetku a majetku im blízkym ludom)
Hlas -kópia smeru
Republika - neponúkajú riešenia len šíria hnev, fašistická strana a vlastne ide im len o vlatsne obohatenie koniec koncov
Kotleba - kópia republiky
Aliancia- vplyvova strana orbana, ktorý rozpráva do teraz o veľkom Uhorsku, ( veľké Uhorska =zánik slovenská)
SNS- to sú len babraci ktorí si chcú vydobit rešpekt silou a zastrasovanim no nie dobrou prácou a odhodlaním.
Tak jednoduché tak čitateľné, stačí len zveriť dôveru tým co chcú meniť veci k lepšiemu, a keď mali tu príležitosť a nespravili to tak tak treba na nich zabudnúť a nie nechať sa opiť rozkom .
Marcinka, neviem odkiaľ ste vydedukovali ze som nejaký PS-kar v každom prípade zjavne neviete selektovat noviny a informácie znich, ereport založil flasik, rovnaký človek ktorý Fica dostal tam kde je robil mu marketing ( zrovna ak ho citate tak asi volite niekoho z koalicie, flasik a hlavny predtstavitelia pomerne často v súkromí hovoria o vlastných voličov ako o debiloch ktorí im zožerú vsetko) a jeden zo spôsobov ako mu vedel v poslednej dobe pomôcť je vytvoriť "relevantne" noviny ktoré sa hranicia s alternatívnymi aj keď nemám tento výraz rad lebo bud píšete pravdu alebo klamstvo, žiadna alternatíva neexistuje v investigative, možno tak v bulvári... tak odporúčam nenechať robiť zo seba debila ako to chcú oni, keď už oni nemajú účtu vo vlastnym volicom tak aspoň vy by ste k sebe mohli mať a nemali by ste so sebou nechať zametat.
Veľmi rád budem s vami ďalej pokračovať v diskusii a vysvetľovať veci a argumentovať ak ste otvorený diskusii.
Ps. Politické strany nie sú kluby, im sa bezhlavo nefandi, ide o to co majú v programe a co presaduzuje aby sa nám zlepšil život. Zrovna títo robia všetko preto aby im bolo lepšie a nám horšie, neviem ako často navštevujete doktora, ale ja pomerne často, a musím povedať že je to každým rokom horšie, za dobrých doktoroch si musím priplatiť lebo nie sú ochotný pracovať ako otroci v štatnych nemocniciach, a ak čokoľvek dáva za vinu smer ostatným tak zrovna ich predseda je 4x premier, vládol vyše polovicu existencii slovenska čiže ma najväčší podiel na tom ako sa tu mame zle....
Zle citas. Ereport to iba prebral od dennika Postoj, ci co to je a su tam mena byvalych PS-arov a ich vypovede. Co sa tyka lekarov je tu jeden exemplar: https://uploads.disquscdn.com/... :DDD a plus lekari nech drzia hubu, pretoze z okolitych krajin zarabaju najviac a mimochodom do zahranicia sa im velmi nechce. Skor utekaju spat: https://www.hlavnydennik.sk/... A na zaver ja nic necitam, ale pri rolovani na fb-ku mi vzdy vyhodi nejaku picowinu.
Pane, hnoj ktorý produkuje ereport, v podstate je to len marketingový nástroj smeru a nie investigativa nebudem čítať. Myslel som ze ste to pochopili z úvodu predchádzajúcej správy. Postoj napísal výpovede odidencov ktorý kritizujú PS po odchode z PS. Je to asi najprirodzenejsie co sa dalo očakávať a nijakým spôsobom ma tu nevyrusuje, lebo ta strana ešte nikdy nevladla.
Pane je vidieť ze nerozmýšľala komplexne. Platy nie sú všetko, mate dobrý zrak? Vidíte ako vyzerajú nemocnice? Hovoril vám niekedy doktor ze za posledných 20 hodín neopustil nemocnicu ?
Skúste niekedy potiahnuť v práci viac ako 24 hodín, tak uvidíte ako vám narastie plat.
Ostali tu len dva typy doktorov, bezcharakterne svine ako pán Lipták ktorému ste určite nie raz tlieskal. A potom doktori ktorí tu chceli ostať, kvôli blízkym ale aj tí najlepší raz vyhoria a peniaze im nepomôžu.
Logicky ak je smer najdlhšie pri moci tak najviac zvyšuje platy. To vacsinov keď ste tak dlho pri moci. Boha však používajte mozog.
Pred 30 rokmi sme boli ceskoslovensko. Dnes po 30 rokoch rozdelenia je cesko na špičke v zdravotníctve v europskej unii, kým slovensko je na chvoste. Toto je hádam najlepšia vizitka, doviedol nás k nej Mečiar, ktorému tlieskali rovnaký ľudia ako teraz tlieskali Ficovi. Zjavne tu funguje väčšina ktorá sa chce len prizivovat na úspechoch menšiny.
Pane ak sa chváliť s tým ze nič necítite je mi vás ľúto, realne ľúto lebo zjavne ste len produktom algoritmu bez názoru ktorý vás uzavrel do skupiny, a ponúka vám len to co vás udrží v v pozorne aby ste mohli naďalej skorolovat. Fb je sociálna sieť, súkromná sociálna sieť ktorou je priorita generovať zisk čím dlhšie vás udrží na fb tým viac generuje prostredníctvom reklám, aj jednoduchý článok môže byť reklama lebo je cielený.
Vymazať fb oslobodí vašu myseľ. Aktuálne ste len otrokom algoritmu a ani si to neuvedomujete.
Na záver, k tomu obrázku, chápem frustráciu doktorov, popravde sa im ani nečudujem, neviem si predstaviť ze by som trávil čas s ľuďmi ktorí pri prvej príležitosti si hneď kopnúť do mňa.
Mali by ste rozmýšľať komplexné, každá akcia vyvovalava reakciu. Ak je niečo zle mali by ste sa pýtať prečo? A ako to napraviť, mate rozum na hlave nie v gatiach tak ho treba používať a nie tupo preberať názor.
Este raz: Serem na politiku a politikov. Od 89-ho sa nic nezmenilo a ani NEZMENI. Kazdy mysli iba na svoje koryta. A pretoze som pacifista najviac nenavidim modroknizkarsku opicu a balkanskeho cigana. PS je wyjebana sekta perverznych deviantov a SMER je wyjebana banda ojebawacov ktorej v prvom rade ide o rodinkarstvo (ale to aj Debilovic, ci nie?) Na konci pridam jedno foto. Presne vystihuje slovensku spolocnost, cca. 20 % pocuva zdegerenovaneho sopliaka z osobitnej skoly a 20% birmovaneho klamara. (staci vymenit fotku v TV na obrazku z opiciaka na birmovaneho) no a tym zvysnym 60% (kde patrim aj ja) je to jedno. https://uploads.disquscdn.com/...
Este nieco. Nepokusaj sa ma presviedcat ze su dobry a zly politici. Kazdy kto sa dostane k moci sluzi iba jednemu panovi. vid. kazdy svetovy terajsi a aj ex politik na jednom mieste (je tam aj Ficiak) https://fitzinfo.net/...
Pane, vy vôbec rozmýšľate pred tým než niečo napíšete? Hovorite ze seriete na politiku ale zdielate články a obrázky s politickým obsahom.
Trpíte schyzofreniou ? Mam kontakt na dobrého psychológa, ak to je potrebné. ( nemyslím psychiatra, jasne ? Nezhadzujem vás mentálny stav).
Ak má niekto modrú knižku je to úplne v poriadku, nie každý chce stratiť nezmysluplny rok na "vojne"kde šlo len o tvrdú sikanu bez nejakého reálneho cvičenia a prípravy na budúci konflikt. Sme 5 mil krajina potencionálnych konflikt je len z východu ak sa to na nás dávali tak ak nebudeme vo funkčnej bezpečnostnej organizácií ako je na to tak nás zhltnu.
Zároveň hovorite ze nikomu neveríte ale verite tomu co dezinformácie scéna vyprodukovala na pána simecku, tak v skratke ten človek má takmer isto lepšie CV ako mi dvaja dokopy. Takže zbytočne ho urážate ze je zdegenorovany, keďže zjavne ani nerozumiete významu toho slová. Ak je niekto mladší ako vy automaticky ním pohŕdate?
To ak niekto je zlodej a klamár, kričí na druhého ze je zlodej a klamár neznamená ze to je pravda.
A nie ste pacifista, ste akurát tak pokrytec plný frustrácie, ktorý pociťuje krivdu voči sebe.
Nereagujete na obsah ktorým komentujem vaše názory ale predávate ďalšie množstvo hejtu na každého bez nejakého vysvetlenia.
Ak nechcete diskusiu ale diktatúru, teda co poviete platí tak to komunikujte od začiatku, tým pádom aj to fórum kde sa vedie diskusia je pre vás z podstaty zbytočne lebo rešpektujeme len svoj názor.
Jedine co je zdegenrovave je vás postoj k spoločnosti, mladšími pohrdate, oznacujete sa ako pacifista ale utocite na niekoho kto odmietol ísť na "vojnu" a ten vás doplňujúci komentár hnusný, pfuj odporúčam vám navštívi Osvienčim pred tým ako budete ďalej šíriť antisemitizmus. Neviem ci si to uvedomujete ale to ze píšete niečo na internet sa vzťahuje tiež právo aj keď máte len nick, preberate tým zodpovednosť ako osoba, vás názor vám nik nevezme ale fakta sú jasné.
Ten občiansky v peňaženke nemáte pane zo srandy, tak sa aj tak chovajte!
Este si sa nevyjadril k tomu doktorkovi, ktory nema ani sajnu co je to ta liekova kategorizácia. To, ze farmacia je najtvrdsi a najlepsi biznis (videli sme to pri vymyslenej PLANdemii) to mu akosi pri jeho politickej zaslepenosti unika. My patrime Zapadu, Ty lekarsky debile, a nikdy tu ruske lieky neboli ani nebudu, pretoze ich nedostane nikto cez legislatavny proces, pokial vies, co je to konkurencia. To, ze americka, ruska, kubanska , svajciarka a ine farmakologie su spickove, o tom niet pochyb. Ale takyto dusevny bezdomovec, to vediet nemoze, lebo je zaslepeny ideologickou nenavistou, ktorá mu brani vo vykone povolania lekar. AKO TY
A preto dufam, ze ho budes nasledovat a spolu s nim vypnete plyn, lebo je z Ruska, prestanete tankovat do auta, lebo ropa, z ktorej sa vyraba nafta a benzin su z Ruska, vypnete elektriku, lebo vacsina sa vyraba z uranovych tyci z Ruska. Vzacne kovy v jeho a tvojich pristrojoch a chemikalie v zapadodemokratickych liekoch budu mat tiez povod v nezapadodemokratickej krajine. Nazor (skor ideologiu) jemu ani jemu podobnym (ako si Ty) neberiem. Majte si ju, ale nevnucujte to inym..........
K poslednemu prispevku (...konflikt pride z vychodu... vies o tom, ze podla GLOBSECU viac ako 78% slovakov stoji na strane Ruska?) sa vyjadrovat nebudem, plus ked pocujem slova ako dezinformacie (iba Simecka ma pravdu) alebo antisemitizmus ( sionisti nie su zidia a palestincania su viac semiti ako ortodoxny zidia a mimochodom ktotoze oslobodil Osviecim?) sa vyjadrovat nebudem uz vobec, pretoze patrim medzi Husakove deti a s progresivnym fanatikom, ktory ma jedinu pravdu a je expert na prepisovanie dejin sa viac nemienim bavit. Bojuj dalej za svoju ideologiu. Удачи
Pane OPAT NEREAGUJETE na obsah ale zacnete splietat jedno cez druhé, doplnujete to ďalším klamstvom a polopravdami ktore sú vytrhnuté z kontextu. Ja vás neurazam neurazajte ani vy mňa. Slušná diskusia je základom spoločného priestoru.
Idem teda postupne. Nech to utriedim.
Netuším akého doktora mate namysli, a vôbec ja neobhajujem ze každý doktor je najlepší, zrovna keď je deficit doktorov tak sa dostanú barz aký mudrosrac k takému vznesenemu povolaniu.
Ano farma biznis je svinsky, preto by mal byť podstatne viac regulovaný až štátny, ale ako každá súkromná spoločnosť ide len po zisku, ak mate súkromnú spoločnosť ktorá vyvíja a neskôr predáva lieky tak jej ide hlavne o zisk. To hádam chape aj jedinec s vaším intelektom, že ak nejaká súkromná firma založí a predáva produkt tak chce hlavne zarobiť. Podotýkam súkromná.
Stále máte na výber nakupovať nik vás to nenúti.
Ruské vakcíny tu boli a dostali sa cez legislatívny proces keď matovic kritizoval inštitúcie ktoré spochybnovali ich pôvod. ALE NEROZUMIEM PRECO SA O TOM BAVIME, JA ANI VY STE TO NESPOMENUL PRED TYM. Z kontextu vášho komentára usudzujem ze ste chceli tým reagovať na nejaké moje slová, ktoré sa tejto oblasti ani nedotkli.
OPAT ZAHLUCUJETE DISKUSIU NOVYMI TEMAMI BEZ ARGUMENTOV. OPAKUJETE LEN NEJAKE SLOVA Z DEZINFOSCENY, ktoré u vás vyvolali pohorsujucu emociu.
Pane rozumiete tomu ze ak by som bol duševný bezdomov moje EQ by bolo mizerne a s najväčšou pravdepodobnosťou by som vám vynadal za každé klamstvo alebo názor aký máte? Namiesto toho sa snažím s vami diskutovať. POUZIVAJTE SLOVA TAK ABY STE IN ROZUMELI!
Otvorili ste ďalšiu tému, NERASTNE BOHATSVO, ktoré ma rusko a ktoré používame je pre normálne, ALE, jeden zo spôsobov ako ukončiť vojnu proti väčšiemu je jeho vyčerpanie v našich silách je nakupovať od neho nič aby nemohol ďalej financovať vojnu a nemuseli tak zomierať ľudia. Alebo to vy chcete ako pacifista aby zomierali ľudia? Co poviete na takú saudská arabiu ta ma ropu a investujú sa milióny z nerastneho bohatstva do zvýšenia životnej úrovne. V Rusku nerastné bohatstvo slúži len k ďalšiemu imperializmu a ľudia z toho nič nemajú. Rusko je krásna krajina, ale je presiaknuta zlom. Aktuálna vládna moc fanatizuje už mladé deti k nenávisti voči ostatným krajinám. Tie deti budú raz dospelí ľudia a ti budu veriť ze vy ste niečo menej ako oni.
Ja vám žiadnu ideológiou nevnucujem ale vy podporujete sily ktoré v blízkej budúcnosti môžu zničiť akúkoľvek inú ideológiu ktorá im nie je po chuti.
Npr aj také kresťanstvo.
Tých 78% je KLAMASTVO.
Chcete aj vysvetliť co je dezinformácie zjavne tomu pojmu nerozumiete. Ak si myslíte že to slovo označuje len pravdu opozičného lídra.
Pravdu nevlastní žiadny človek, ani vami tak často spomínaní Simecka.
Pane potrebujete sa naučiť selektovat klamstvo od lži? Ak áno tak sem stým povedzte to lebo tieto veci sú dôležité. A tieto schopnosti nadobúdajú už deti. Prv bezhlavo dôverujú ale časom sa učia selektovat informácie.
Sionisti, semiti a ortodoxní ľudia, používate slová ktorým som si takmer istý ze nerozumiete a rovnako som si istý ze nepoznáte históriu. Však sám ste to pomenovali , vy necitate len skrolujte fb.
Červená armáda oslobodila posledných 7600 ľudí no pred tým keď poľský odboj čakal na podporu červenej armády tak ta sa na nich vysrala, mohlo ich potom asi viac prežiť. Ale aj tak chvála za oslobodenie, no to im nedáva právo aby si potom vytvárali rovnake táborisko. Odporúčam navštíviť zopár gulagov. Tie neboli o nič lepšie, len viac primitívne.
Som z rovnakej generácie, no napriek tomu nemám nasrane v hlave. Utocite na mňa s tým ze používam rusku ropu,plyn aký som pokrytec, ale zároveň utocite na mňa ze som progresivec, rozumiete slovu progresivny? Však aj vy ste progresívny ak by ste neboli tak by ste nenavstevovali obchod a jedli len to co si vypestujete, chodili peši možno jazdili na koni ale určite nie autom a už vôbec by ste nepoužívali WC ako ho poznáme teraz ale pekne do vitríny ako kedysi. Ste rovnako progresívny ako ja. Vy progresivec 😀
Nemôžete niečo prepisovať co nepoznáte, dejiny mam veľmi v obľube však som ich aj vyučoval, tak prosím vás zopár knih si treba prečítať o historii, ked uz tak prekrucate, namiesto skrolovania fb.
Moja ideológia je liberálna demokracia ako je to napísané v ústave SR, alebo napíšem synonymický aby ste neboli pohoresny slovom liberálny, SLOBODNA DEMOKRACIA. (Liberalny->slobodny).
Čiže aj vaša ideológia alebo odmietate ústavu SR a chcete aplikovať nejaký iný spôsob?
"Ja vás neurazam neurazajte ani vy mňa. ....To hádam chape aj jedinec s vaším intelektom" ...A sme doma najlepsi, najmudrejsi, najrozhladanejsi inteligent, ktory vsetko vie najlepsie, vsetko co mu nesedi su dezinformacie, vsade bol 2x proste lepsovik, ale pre mna iba falsovik, ktory papagaguje progresivne hovadiny. Ktory do 89-ho sral na latrine, chodil peso, max. na koni, alebo somarovi, jedol co si vypestoval...zili sme v jaskyniach a drevenych chatrciach, chodili sme bosi, atd. proste az v novembri 89 sme zliezli zo stromu. A aj to vdaka vyspelej zapadnej civilizacii. Pana ani vo sne nikdy nenapadlo, ze vsetko co tu je vybudovane po 2 sv. pomohol vybudovat ZSSR s okolitymi krajinami, ktore patrili do jeho sfery vplyvu (napr. u nas hotel postavili madari) ale to sa do dnesnej doby asi panovi nehodi. Dalej Polsko. Keby som bol Stalin vyseriem sa na psiu krv. Ked tak tvrdite ze ovladate dejepis tak urcite musite vediet, ze polsko litovska sracka (pre mna ziadna monarchia) ako prva zautocila na carske rusko. Co to znamena? No to, ze rusi, poliaci a nacisticke civavi z pobaltia sa nenavidia od veky vekov. A nikto s tym nic neurobi.
Rusko ktore ma celu mendelejevovu tabulku (mimochodom zakazte ju, pretoze ju vynasiel RUS Dmitrij Ivanovic Mendelejev) je imperialisticka krajina, ktora ma vyse 700 zakladni po celom svete, ovplyvnuje volby, stara sa do vnutornych zalezitosti danych krajin a ma pod palcom vsetky media....a preto kazdy skace ako Putin rozkaze. Okrem toho vyprovokoval 7 vojen do 5-ch https://www.youtube.com/... Sorry uz 8. Pretoze UA je svata chudinka, ktora sa musi chranit pred zlym agresorom!
Pan presne ako som predpokladal objavil UA az vo februari 2022 (nikdy nerozmyslal a ni nebude co k tomu predchadzalo) Vsak?? https://uploads.disquscdn.com/... na zaver. Som si na 100% isty, ze dejiny ovladam lepsie aka Vy a hlavne 2 sv. A popritom na rozdiel od Vas aj konceptualne riadenie sveta (na vsetkych 6-tich prioritach) pretoze som si precital vsetky stare sovietske knizky (KSB-koncepcia socialnej bezpecnosti) o com pochybujem, ze mate nejaku paru.
A na zaver o tych zidoch. Predstavte si, ze mam doma original knihu Protokoly sionskych mudrcov. Vase vedomosti o zidoch su take co vam nakecal sionista Soros, ktory mimochodom ma zakaz vstupu do Izraela. O vojne na UA viete velke hovno. Zida ZE dosadil zid Kolomonskij, zida Putina dosadil k moci vrchny rabin Berel Lazar. A ako bonus co sa stalo nedavno? "V izraelském městě Maale Adumim nedaleko Jerusalema konala slavná svatba, a na ni vrchní rabín Ruska Berel Lazar z Moskvy provdal svoji dceru synovi vrchního rabína Jižní Ukrajiny Avrahama Wolfa z https://www.gazeta.ru/... SK politiku nesledujem, staci ked ma o tom informuju moji znami, ktori ju sleduju. Mna zaujima svetova a konceptualne riadenie sveta. Co samozrejme ovplyvnuje aj nas. Ja nebudem papagajovat na namestiach stale tu istu pesnicku. Mna tieto male svaby (politici) nezaujimaju a uz vobec nie ich ovce. Aj tak bude to co povedia velky hraci. napr. ma tu prist Rutte. Co to znamena? Zabudni na novu nemocnicu, ked panicek nakaze, ze potrebujeme tanky, zabudni na steak, ked panicek nariadi, ze budes zrat cervy....
A dufam, ze si si dobre vypocuj D J Vanca, pretoze uz coskoro skonci tento fasisticky zalar narodov (zacinal dobre ako RVHP, ale zmenil sa na Pinocheta) zvany EU. A PS spolu so svojimi ovcami skonci raz a navzdy!
Tu vysvetluje sef tvojho idola ako to funguje napr. na SK a Ty si jeho vymleta https://uploads.disquscdn.com/...
Takže Ivan Štefunko, poslanec NR SR za Progresívne Slovensko to dnes konečne povedal jasne:
Progresívne Slovensko chce podporovať Ukrajinu
👉finančne
(a okradnúť o tie financie občanov Slovenska, z ktorých daní tie financie progresívci chcú poslať Ukrajine)
a
👉ľudskými zdrojmi - po slovensky slovenskými vojakmi (aby mohli zomierať za Zelenského na fronte).
Ach. Ťažko veľmi ťažko sa s vami komunikuje, hneď v úvode ste vytrhli dve rôzne vety z kontextu a prepojili. VOBEC NEREAGUJTE NA CO PISEM ALE ZAHLCUJETE DISKUSII DALSIMI SRACKAMI.
To znamená ze už nemám záujem ísť bod po bode lebo aj tak na nič nebudete reagovať. Budem len reagovať na vás prejav a info ktoré tu stále pchate.
Parafrazujute len slová ktoré nie sú ani vaše, používate len polopravdy z dezinfosceny, žiadny argument len na otázku ďalšía polopravda z ďalšej témy. A dokážete ešte v tak jednoduchej diskusii si protirecit.
Na jednu stranu hovorite ako necitate ale na druhu stranu ste prečítali všetko 😀
Nehovorím ze viem všetko nie som odborník cez každú udalosť ale rozmýšľam v kontexte, spajate rôzne udalosti ako vám len vyhovuje, aby ste ospravedlnili vlastnú nevedomosť... viete tie znalosti a informácie vám nik neďaleké do hlavy, len tak za hodinu a vybavene ale sú to roky štúdia. Vy ste sa určite odborníkom stál od kovidu ako väčšina vám podobných ktorý rovnako komunikujú s despektom k ľuďom ktorí nie sú podľa vašich predstáv.
Hej eu môže za to ze Slováci sa majú nahovno, rute môže za to ze nebude nemocnica. Panaboha zaslúžite si teraz dávku despektu, vám nejebe už na leben ?
Financuje tu chod štátu z eurofondov namiesto toho aby sme zlepšovali životnú úroveň, eurofondy nemajú slúžiť na fungovanie a to ze jebla vláda si to takto nastavila tak to je len naša chyba. Rovnako zaviazali sme sa ze ak budeme v nato tak budeme vynakladať 2% na obranu, to ze kalí chce odrbat systém tým ze to postaví ministerstvo obrany a tvári sa ze to bude definivane medzi tie 2% je opäť už len naša chyba.
Ste jednoducho babrak ktorý nerozmie suvislostam a ja som s vami rezignoval. Myslite ze rýchlymi info z fb zozeriete všetku múdrosť sveta ale nie ste ochotný presediet hodiny pri knihe. Protirecite si, neviete diskutovať a len utocite.
Hej soros je môj táto, tak vlastne všetko info mam od neho a všetký prachy co raz zdedim tak ich potom použijem na to aby som presťahoval Tatry k Budapešti a Váš si kúpim ako otroka ktorý mi bude skorolovat fb.
Niečo z vašej kuchyne❤️
Este raz: Ste posadnuty mojim FB-kom. Napisal som, ze mi neustavne vyskakuju clanky. A to nielen tam, ale vsade ako napr. centrum, pokec ktore pouzivam ako moj email. Po kazdom prihlaseni nabehne email s "vyber clankov". A to uz nehovorim o videach na YT, kde uz zmizla vami presadzovana cenzura. Dalej som napisal, ze moji znami politiku sleduju. To znamena, ze raz za tyzden pri pive sa do hodiny dozviem vsetko aktualne zo SK politiky.
Dalej tu pisete, ze pouzivam slova inych. To je asi logicke nie? Ked Vy vsetko oznacujete dezinformaciami a polopravdami. Tak som si pomyslel, ze mozno, ale iba mozno uverite niekomu kto je pre Vas svaty. Ako napr. vyklad Georga Friedmana o EU (dufam, ze ste si to vypoculi, aj ked viem ze vas to boli) alebo vas svaty majstrim z roku 2014 a to uz nehovorim o vasom lektorovi Schwartzovi. Zapamatajte si jedunu vec. OKLAMAT CLOVEKA SA DA LAHKO, ALE JE PRIAM NEMOZNE HO PRESVEDCIT, ZE BOL OKLAMANY!!!
Pisete, ze som precital vsetko. No nie. Mne stacilo precitat 6 knih o riadeni sveta aby som bol v obraze. Sice bolo to davnejsie, ale ostalo to vo mne a nic sa odvtedy nezmenilo a NIKDY ani nezmeni, pretoze to je navod na globalne riadenie sveta. Globalni prediktor od cias faraonov postupuje presne podla tohto manualu.
Pinokia a jeho ksefty zbytocne komentovat. NATO vzniklo ako protivaha varsavskej zmluvy. Ale ta sa rozpustila. Preco potom sa este nerozpustio NATO. Viete preco? Pretoze robi vojenske zakazky debilom ako sme my. Precitajte si ten slavny cl.5. Nikde ale NIKDE tam neni napisane, ze nam spojenci pridu vojensky na pomoc. Neverim, ze ste az taky vygumovany, ze verite tomu ked v pripade napadnutia nam pridu na pomoc zapadniari a este ktomu americania. :DDDD
Budu nam pomahat to ano, ale tak ako teraz UA. Cize dodaju vyzbroj, maskace a karton sody.
A mimochodom kto by nas uz chcel napadnut, take male bezvyznamne Lovensko ktore nema nic. Madarsky zvaz polovnikov by nas rozjyebal do 24 h. Na konci clanku pridam obrazok so zakladajucimi clenmi NATO
Rutte je len poslicek, ktory preda rozkazy. Ci je tam Kali, Nad, Simecka, Fico...to je jedno musia ich splnit. Ale napr. take Nemecko a FR, co je najvacsia ekonomika v europe uz nie. To znamena, ze ano. NATO a EU moze zato. Minus jedna stihacka=plus 1 nemocnica. Mimochodom neviem ci ste si vsimli, ze 10 000 €-vy dron rozyebe 3 mil. tank.
Vsetci vysokopostaveny funkcionari vo vsetkych odboroch povedia pravdu az vtedy, ked su na dochodku.
A ano EU moze zato, ze lovensko je tam kde je. Chcela byt novodobou RVHP, ale stala sa z nej diktatura. Eurofondy? Davame viac ako dostavame a to nam este prikazu naco ich minut.
Pisete..... a ja som s vami rezignoval....To pochopim. Vacsinou to byva tak, ked slnieckar nevie presvedcit protistranu o svojej pravde a ideologii. Nevie vyvratit moje "dezinformacie a polopravdy" Musi sa citit neskutocne zle, ked zisti pravdu. Skratka nemoze tomu uverit. Vyvratit neviete nic. Ja vam predkladam dokazy, ale Vy ich odmietate. Vy sa vyhybate alternative. Na YT-be si nevypocujete nic co vam nepasuje do vasej ideologie. (ja si nevypocujem Simecku, alebo Fica. Dozviem sa ich vykaly pri pive. Ale si vypocujem byvaleho nem. komisara, ktory potvrdil, ze volby v RO zrusila EU a ze to iste urobi aj v DE ked nedopadnu podla ich predstav. Cize DEMOKRACIAAAAA!!!!) Vy nemate nic. Ja viem...hlupo sa to pocuva, hlupo sa to vidi. Musi byt hrozne, ked sa vam zrutil svet a vasa ideologia ide do zabudnutia...
A co? Ako sa vam pacil prejav Vanca? Tazko sa pocuvala pravda o EU? Boli ste zhrozeny, ked ste poculi pravdu o EU a byrokracii? Alebo ste boli zhrozeny s toho ze sa to dozvedel cely svet?
Stavim sa ze ste dopadli ako sef mnichovskej bezpecnostnej konferencie a ste sa rozpklakal!
Tu je foto: https://uploads.disquscdn.com/...
Marcinka: rezignoval som lebo máš vakum v lebeni, ale ukázal si mi reálne ze to nemalo zmysel.
A taka vytreta osoba plná konspiracii ma pravo voliť. Tak to je v p....
Sorry kov3, skúšal som. Strata času.
Dosť rozdiel je v tom, že na MS v Kórei bolo to čudné rozhodovanie v prospech domácich dosť vidieť, zatiaľ čo pri kauze Negreira stále chýbajú nejaké dôkazy, že to Barcu zvýhodnilo.
Xavito, že nebyť takých ako som ja, že ľudia na Slovensku by sa mali lepšie? To vážne takto? Si normálny? Iný ako Tvoj názor nie je správny? Ty si fakt vymetený slniečkársky fašista! Len zo svojej komory vypisuješ hlúposti! Dávaj na front do prvej línie, Ty ochranca práv!
Quentin, vysie je uvedený celý kontext. Áno, myslím ze by bolo lepšie, stačí pánovi používať to co ma na krku a aj jemu by bolo lepšie. Vašu osobnú frustráciu zo života a strachu z toho ze by mohlo byt lepšie liecite tým ze chcete umlčať každého kto nezdiela vás názor. Môj názor je len aby ste rozmýšľali, a áno myslím ze to je to správne však hádam nechcem tak veľa ci už pan tak zlenivel ze už ani to sa mu nechce?
Zbytočný článok podľa mňa.....
Nečakal by si na vyšetrenie pol roka, teba a tvoje deti by nevyseteovali vyhoreni doktori ktorí, tvoje deti by dostali lepšie vzdelanie ako si ho dostal ty ..... ale nie radšej budeme všetci na rovnakom dne, lebo tvoji pani si vytvárajú rit zlatým papierom
Režim bol naposledy komunistický, od vtedy tu máme zvolenú vládu demokratický, tak pan sa nemusí diviť lebo komunizmus mi fakt nebol po vôli ani chuti.
Pan spomína lavicu a pravicu, tak teda ja som laviciar, čiže nemám až tak ďaleko od tej vašej sociálne demokracie. Čistokrvné strany sa vyznačujú tým ze jej členovia poslúchajú na slovo svojho vodcu, šéfa, bossa.( npr. Smer) to není zrovna demokratické skôr také autokraticke a hadam ze ani panovi sa by nepacilo zit ako v severnej Koreii. Menšie zlo, toto ma baví už od Mečiara. Ak strana vykazuje ze ide meniť veci k lepšiemu systematicky nie populisticky ako to Slováci majú po chuti tak je hneď zla. Áno, som z iného spektra to spektrum sa nazýva zdravý rozum, klamarovi neverím, populistu ignorujem a zlodejov odsudzujem. Vlastné čistá personálna charakteristika smeru, ktorá tu vládla polovicu existnecie republiky, kde sa obohatili len ich známi a ľud bol rad lebo videl Roba keď prišiel do regiónu kde mu aj cestu spravil pan starosta. Mohli by sme sa tu baviť dlho, mohol by som vám vyvrátiť aj všetky lži, vlastné uz u zopar jedincov sa mi to podarilo ze pochopili ale len do momentu keď ich opäť nezhlotol algoritmus fb, kde len vaša bublina pise a hovorí pravdu. Som z toho smutný, a frustrovaný lebo niet vam inej pomoci kým spolocne neokusime najhlbšie dno ku ktorému nás tiahnete a nám ostatným neostáva nič iné ako čakať a potom postaviť túto republiku a ludi v nej opäť na nohy aby sme sa mali všetci lepšie. Ako to volo po meciarovi a neskor to bude aj po ficovi. Škoda len toho času, ten už nikto nikomu nevráti.
Ano boli predcasne vďaka bohu, len problém je ze jedného egomaniaka nahradil iný. Túto republiku mal v moci fico viac ako polovicu jej existencie, je na mieste povedať lebo fico, lebo jedine kto sa ma lepšie za tie roky sú jeho stranici a na zvyšok ľudu série. Ako som spomínal vysie, treba rozmýšľať, aj v kontexte by nebolo od veci.
No Fico by ti robil aj roztlieskavacku EU kým by mu tiekli za to peniaze, teraz už vie ze my vieme prečo to robil. Pánovi ale ušlo ze sú ľudia iných štátov, ktorí sa svojich daní skladajú pánovi na nemocnice, školy a cesty len aby sa mal lepšie. Kým on bude nadávať ze sú zlí za to ze on je neschopný. Vďaka bohu ze to je zakotvené tak hlboko aby tu bola príležitosť to opraviť, Fico ti nebude večne... ak sa rozpadne EU aj Slovensko zanikne po chvíli lebo sme ekonomický závislý na ostatných krajinách z čoho čerpame výhody ako je lepší štandard.
Pan posiela videjka ale argumentovať nevie, skrz len históriu tejto komunikácie, vy hovorite aby som bol ticho aby som nemal priestor povedať to co si myslím, pokiaľ ja od pána chcem len jedno aby mu bolo lepšie a lepšie mu bude vtedy keď začne aj rozmýšľať. Tak málo ovplyvní tak veľa.
Ja mam dôveru v ľudí ktorí neklamu, ak začnú stracam dôveru, ak porušujú pravidlá nemajú moju dôveru. Vidím ze vaša sa už vytratila ale nenechám sa tým otráviť. Vlastne to je podľa strategie rozvracaj a panuj. Pan mi môže veriť ze chcem aby mu bolo lepšie aj jeho rodine a nechcem za to nič.
Ale vo zvyšku sú z podstaty proti sebe kým ľavičiari sú sociálny a chcú zabezpecit dôstojný príjem aj pre tých menej schopných ( v tomto postoji su najcitatelnejsi Olano- ktori to sice myslia dobre ale su babraci lebo Matovic ma posledne slovo, PS mozno aj KDH a Demokrati) tak praviciari chcú aby dostal každý toľko koko si zaslúžil, čiže keď makáš ako fredka aby ti štát nezobral polovicu a nerozdal tým npr lenivým ktorí nechcú pracovať. ( v tomto postoji sú najčítatelnejsi SAS)
Pravica je opozitum lavice nemôžu sa zhodnúť môžu sa dohodnúť.
Ostatné strany som v tomto nemenoval pretože :
Smer- vládol tak dlho a každým jedným rokom jeho vládnutia sme ďalej od sociálnej demokracie ako bližšie aj keď sa prezentujú ako ľavičiari, sú to len zlodeji ( okrádajú tento štát na predrazenych zákazkách, zveľaďovanie vlastného majetku a majetku im blízkym ludom)
Hlas -kópia smeru
Republika - neponúkajú riešenia len šíria hnev, fašistická strana a vlastne ide im len o vlatsne obohatenie koniec koncov
Kotleba - kópia republiky
Aliancia- vplyvova strana orbana, ktorý rozpráva do teraz o veľkom Uhorsku, ( veľké Uhorska =zánik slovenská)
SNS- to sú len babraci ktorí si chcú vydobit rešpekt silou a zastrasovanim no nie dobrou prácou a odhodlaním.
Tak jednoduché tak čitateľné, stačí len zveriť dôveru tým co chcú meniť veci k lepšiemu, a keď mali tu príležitosť a nespravili to tak tak treba na nich zabudnúť a nie nechať sa opiť rozkom .
Veľmi rád budem s vami ďalej pokračovať v diskusii a vysvetľovať veci a argumentovať ak ste otvorený diskusii.
Ps. Politické strany nie sú kluby, im sa bezhlavo nefandi, ide o to co majú v programe a co presaduzuje aby sa nám zlepšil život. Zrovna títo robia všetko preto aby im bolo lepšie a nám horšie, neviem ako často navštevujete doktora, ale ja pomerne často, a musím povedať že je to každým rokom horšie, za dobrých doktoroch si musím priplatiť lebo nie sú ochotný pracovať ako otroci v štatnych nemocniciach, a ak čokoľvek dáva za vinu smer ostatným tak zrovna ich predseda je 4x premier, vládol vyše polovicu existencii slovenska čiže ma najväčší podiel na tom ako sa tu mame zle....
Pane je vidieť ze nerozmýšľala komplexne. Platy nie sú všetko, mate dobrý zrak? Vidíte ako vyzerajú nemocnice? Hovoril vám niekedy doktor ze za posledných 20 hodín neopustil nemocnicu ?
Skúste niekedy potiahnuť v práci viac ako 24 hodín, tak uvidíte ako vám narastie plat.
Ostali tu len dva typy doktorov, bezcharakterne svine ako pán Lipták ktorému ste určite nie raz tlieskal. A potom doktori ktorí tu chceli ostať, kvôli blízkym ale aj tí najlepší raz vyhoria a peniaze im nepomôžu.
Logicky ak je smer najdlhšie pri moci tak najviac zvyšuje platy. To vacsinov keď ste tak dlho pri moci. Boha však používajte mozog.
Pred 30 rokmi sme boli ceskoslovensko. Dnes po 30 rokoch rozdelenia je cesko na špičke v zdravotníctve v europskej unii, kým slovensko je na chvoste. Toto je hádam najlepšia vizitka, doviedol nás k nej Mečiar, ktorému tlieskali rovnaký ľudia ako teraz tlieskali Ficovi. Zjavne tu funguje väčšina ktorá sa chce len prizivovat na úspechoch menšiny.
Pane ak sa chváliť s tým ze nič necítite je mi vás ľúto, realne ľúto lebo zjavne ste len produktom algoritmu bez názoru ktorý vás uzavrel do skupiny, a ponúka vám len to co vás udrží v v pozorne aby ste mohli naďalej skorolovat. Fb je sociálna sieť, súkromná sociálna sieť ktorou je priorita generovať zisk čím dlhšie vás udrží na fb tým viac generuje prostredníctvom reklám, aj jednoduchý článok môže byť reklama lebo je cielený.
Vymazať fb oslobodí vašu myseľ. Aktuálne ste len otrokom algoritmu a ani si to neuvedomujete.
Na záver, k tomu obrázku, chápem frustráciu doktorov, popravde sa im ani nečudujem, neviem si predstaviť ze by som trávil čas s ľuďmi ktorí pri prvej príležitosti si hneď kopnúť do mňa.
Mali by ste rozmýšľať komplexné, každá akcia vyvovalava reakciu. Ak je niečo zle mali by ste sa pýtať prečo? A ako to napraviť, mate rozum na hlave nie v gatiach tak ho treba používať a nie tupo preberať názor.
Trpíte schyzofreniou ? Mam kontakt na dobrého psychológa, ak to je potrebné. ( nemyslím psychiatra, jasne ? Nezhadzujem vás mentálny stav).
Ak má niekto modrú knižku je to úplne v poriadku, nie každý chce stratiť nezmysluplny rok na "vojne"kde šlo len o tvrdú sikanu bez nejakého reálneho cvičenia a prípravy na budúci konflikt. Sme 5 mil krajina potencionálnych konflikt je len z východu ak sa to na nás dávali tak ak nebudeme vo funkčnej bezpečnostnej organizácií ako je na to tak nás zhltnu.
Zároveň hovorite ze nikomu neveríte ale verite tomu co dezinformácie scéna vyprodukovala na pána simecku, tak v skratke ten človek má takmer isto lepšie CV ako mi dvaja dokopy. Takže zbytočne ho urážate ze je zdegenorovany, keďže zjavne ani nerozumiete významu toho slová. Ak je niekto mladší ako vy automaticky ním pohŕdate?
To ak niekto je zlodej a klamár, kričí na druhého ze je zlodej a klamár neznamená ze to je pravda.
A nie ste pacifista, ste akurát tak pokrytec plný frustrácie, ktorý pociťuje krivdu voči sebe.
Nereagujete na obsah ktorým komentujem vaše názory ale predávate ďalšie množstvo hejtu na každého bez nejakého vysvetlenia.
Ak nechcete diskusiu ale diktatúru, teda co poviete platí tak to komunikujte od začiatku, tým pádom aj to fórum kde sa vedie diskusia je pre vás z podstaty zbytočne lebo rešpektujeme len svoj názor.
Jedine co je zdegenrovave je vás postoj k spoločnosti, mladšími pohrdate, oznacujete sa ako pacifista ale utocite na niekoho kto odmietol ísť na "vojnu" a ten vás doplňujúci komentár hnusný, pfuj odporúčam vám navštívi Osvienčim pred tým ako budete ďalej šíriť antisemitizmus. Neviem ci si to uvedomujete ale to ze píšete niečo na internet sa vzťahuje tiež právo aj keď máte len nick, preberate tým zodpovednosť ako osoba, vás názor vám nik nevezme ale fakta sú jasné.
Ten občiansky v peňaženke nemáte pane zo srandy, tak sa aj tak chovajte!
A preto dufam, ze ho budes nasledovat a spolu s nim vypnete plyn, lebo je z Ruska, prestanete tankovat do auta, lebo ropa, z ktorej sa vyraba nafta a benzin su z Ruska, vypnete elektriku, lebo vacsina sa vyraba z uranovych tyci z Ruska. Vzacne kovy v jeho a tvojich pristrojoch a chemikalie v zapadodemokratickych liekoch budu mat tiez povod v nezapadodemokratickej krajine. Nazor (skor ideologiu) jemu ani jemu podobnym (ako si Ty) neberiem. Majte si ju, ale nevnucujte to inym..........
K poslednemu prispevku (...konflikt pride z vychodu... vies o tom, ze podla GLOBSECU viac ako 78% slovakov stoji na strane Ruska?) sa vyjadrovat nebudem, plus ked pocujem slova ako dezinformacie (iba Simecka ma pravdu) alebo antisemitizmus ( sionisti nie su zidia a palestincania su viac semiti ako ortodoxny zidia a mimochodom ktotoze oslobodil Osviecim?) sa vyjadrovat nebudem uz vobec, pretoze patrim medzi Husakove deti a s progresivnym fanatikom, ktory ma jedinu pravdu a je expert na prepisovanie dejin sa viac nemienim bavit. Bojuj dalej za svoju ideologiu. Удачи
Idem teda postupne. Nech to utriedim.
Netuším akého doktora mate namysli, a vôbec ja neobhajujem ze každý doktor je najlepší, zrovna keď je deficit doktorov tak sa dostanú barz aký mudrosrac k takému vznesenemu povolaniu.
Ano farma biznis je svinsky, preto by mal byť podstatne viac regulovaný až štátny, ale ako každá súkromná spoločnosť ide len po zisku, ak mate súkromnú spoločnosť ktorá vyvíja a neskôr predáva lieky tak jej ide hlavne o zisk. To hádam chape aj jedinec s vaším intelektom, že ak nejaká súkromná firma založí a predáva produkt tak chce hlavne zarobiť. Podotýkam súkromná.
Stále máte na výber nakupovať nik vás to nenúti.
Ruské vakcíny tu boli a dostali sa cez legislatívny proces keď matovic kritizoval inštitúcie ktoré spochybnovali ich pôvod. ALE NEROZUMIEM PRECO SA O TOM BAVIME, JA ANI VY STE TO NESPOMENUL PRED TYM. Z kontextu vášho komentára usudzujem ze ste chceli tým reagovať na nejaké moje slová, ktoré sa tejto oblasti ani nedotkli.
OPAT ZAHLUCUJETE DISKUSIU NOVYMI TEMAMI BEZ ARGUMENTOV. OPAKUJETE LEN NEJAKE SLOVA Z DEZINFOSCENY, ktoré u vás vyvolali pohorsujucu emociu.
Pane rozumiete tomu ze ak by som bol duševný bezdomov moje EQ by bolo mizerne a s najväčšou pravdepodobnosťou by som vám vynadal za každé klamstvo alebo názor aký máte? Namiesto toho sa snažím s vami diskutovať. POUZIVAJTE SLOVA TAK ABY STE IN ROZUMELI!
Otvorili ste ďalšiu tému, NERASTNE BOHATSVO, ktoré ma rusko a ktoré používame je pre normálne, ALE, jeden zo spôsobov ako ukončiť vojnu proti väčšiemu je jeho vyčerpanie v našich silách je nakupovať od neho nič aby nemohol ďalej financovať vojnu a nemuseli tak zomierať ľudia. Alebo to vy chcete ako pacifista aby zomierali ľudia? Co poviete na takú saudská arabiu ta ma ropu a investujú sa milióny z nerastneho bohatstva do zvýšenia životnej úrovne. V Rusku nerastné bohatstvo slúži len k ďalšiemu imperializmu a ľudia z toho nič nemajú. Rusko je krásna krajina, ale je presiaknuta zlom. Aktuálna vládna moc fanatizuje už mladé deti k nenávisti voči ostatným krajinám. Tie deti budú raz dospelí ľudia a ti budu veriť ze vy ste niečo menej ako oni.
Ja vám žiadnu ideológiou nevnucujem ale vy podporujete sily ktoré v blízkej budúcnosti môžu zničiť akúkoľvek inú ideológiu ktorá im nie je po chuti.
Npr aj také kresťanstvo.
Tých 78% je KLAMASTVO.
Chcete aj vysvetliť co je dezinformácie zjavne tomu pojmu nerozumiete. Ak si myslíte že to slovo označuje len pravdu opozičného lídra.
Pravdu nevlastní žiadny človek, ani vami tak často spomínaní Simecka.
Pane potrebujete sa naučiť selektovat klamstvo od lži? Ak áno tak sem stým povedzte to lebo tieto veci sú dôležité. A tieto schopnosti nadobúdajú už deti. Prv bezhlavo dôverujú ale časom sa učia selektovat informácie.
Sionisti, semiti a ortodoxní ľudia, používate slová ktorým som si takmer istý ze nerozumiete a rovnako som si istý ze nepoznáte históriu. Však sám ste to pomenovali , vy necitate len skrolujte fb.
Červená armáda oslobodila posledných 7600 ľudí no pred tým keď poľský odboj čakal na podporu červenej armády tak ta sa na nich vysrala, mohlo ich potom asi viac prežiť. Ale aj tak chvála za oslobodenie, no to im nedáva právo aby si potom vytvárali rovnake táborisko. Odporúčam navštíviť zopár gulagov. Tie neboli o nič lepšie, len viac primitívne.
Som z rovnakej generácie, no napriek tomu nemám nasrane v hlave. Utocite na mňa s tým ze používam rusku ropu,plyn aký som pokrytec, ale zároveň utocite na mňa ze som progresivec, rozumiete slovu progresivny? Však aj vy ste progresívny ak by ste neboli tak by ste nenavstevovali obchod a jedli len to co si vypestujete, chodili peši možno jazdili na koni ale určite nie autom a už vôbec by ste nepoužívali WC ako ho poznáme teraz ale pekne do vitríny ako kedysi. Ste rovnako progresívny ako ja. Vy progresivec 😀