Čakal som kto toto spomenie... druhý zápas, prvý v LM...bola to viac chyba Baldeho ako Teka...Tej išiel oproti lopte a mal lepší prehľad a Balde zazmätkoval...
Tak asi si v živote nehral futbal, Balde má mať oči na chrbte? Práveže poliak videl, že príde neskoro k lopte aj tak tam išiel, čiste brankárova chyba.To ti povie každý brankár.
Určite to nebola chyba Baldého. Šiel po lopte, bol na ňu zameraný, Teka si preto v tej rýchlosti nevšimol. Kdežto práve Tek, mal túto situáciu prečítať lepšie a ak už za rozhodol ísť po lopte, tak si mal zakričať, aby dal Baldému najavo, že po lopte ide aj on. Mal v tej situácii rozhodne väčší prehľad, vybiehal zo svojho územia a aj tieto mal byť on tme, ktorý na seba upozorní. Situácia bola veľmi ďaleko od brány a ak by si Tej zakričal, Baldé by mu ustúpil a k tomu nešťastnému gólu nemuselo prísť.
Brankár je ten, čo má prehľad a má si organizovať obranu. A túto sezónu nás Szcenszneho chyby už stáli dosť bodov. Povedal by som, že po minulej sezóne sa Pena rozchytal a rozhodne nebol taký tragický ako Poliak. Ale to je také tipické Barcelonské, ideme teraz rozchytávať brankára, ktorý po sezóne asi končí a toho, ktorý buď bude ako dvojka, alebo by sa dal speňažiť necháme sedieť, aby úplne stratil zápasovú prax a cena mu padla na minimum... Potom s našou schopnosťou predávať budeme zase hľadať finančné páky, ako splniť pridrbané FPP, aby sme nedopadli ako Valencia, alebo Sevilla.
gejza jasné,pena mohol za chyby obrancov. a wojto je tragický,šťastie bolo že mužstvo zamakalo a preto sa neprehralo,vojto na tom nemal ani najmenší podiel. miesto aby sme mali výborného mladého brankára,budeme mať priemerného ,ktorý bud odfajčí vlastného hráča alebo spôsobí penaltu
Aha takze klasicka situacia hladame abolventa s 10rocnymi skusenostami v obore 😂. Takze dalsi dovod aby pena odisiel. Nema skusenosti aby mohol hrat ale nedostane sancu ich nabrat lebo nebude hrat nikdy😂 Vyborne!
Ale no Peňa je klasicka 2 a ako dlhodoba 1 nato v klube ako Barcelona nema .Valdes,Bravo ,Ter Stegen maju to že to chytali aj to nemožne to Peňa nedokaže.Ešte aj Cillesen či ako sa volal bol o 1 triedu lepši ako Peňa .
A co to ma s tym co som napisal? Ide o to ze ho vyradili preto ze nema skusenosti a pritom mu ich nikdy nedovolili nabrat. Okej mozno nema na to aby bol 1tkou v Barcelone ale to nemal ani Sceszny v prime a teraz uz vobec nie. A co znamena byt dvojkou? Cely cas cakat ci ta bude treba a ked ta treba tak ta poslu doprdele? To je dvojka? Podla teba ho mame iba na to aby sedel na lavicke a raz za dva roky dohral zapas ked sa 1tka zrani a potom rchlo najdeme inu jednotku? 😂
Preto pisem ze by mal odist tu s nim budu len vydrbavat! Byt dvojkou v barcelone je najnevdacnejsi post vo futbale
A cillesen mal hodnotu 8 mega ked mal 25 a Pena ma 10 teraz co je s infalciou skoro rovnako tak neviem o akej triede tu rozpravas.
Cillesen bol oveľa lepši brankar Peňa a to bol klasicka 2 v Barcelone. A ano 2 brankar znamena sedieť na lavičke celu sezonu a maximalne si zachytať v pohari ak tam vypadneš skoro tak sediš zvyšok
Tak mi teda povedz ktory pricetny brankar by to siel robit keby to bolo tak ze ti povedia ze nebudes chytat 😂 resp povedz mi ci by si siel robit 2. brankara za tychto podmienok
pises, ze byt dvojkou v FCB je najnevdacnejsia uloha vo futbale. druhy brankar sedi na lavicke celu sezonu pokial sa prvy brankar nezrani, alebo trener mu neda chytat pohar. tak to bolo a je takmer vsade.
Pena nemohol byt jedinym brankarom museli sme zobrat Teka alebo niekoho ineho, a kedze je Tek podla trenera lepsi, tak bude chytat. Pena dostal priestoru dost
co cakas, ze trener da chytat horsieho brankara, aby sa ten necitil zle?
aj ovela lepsi brankari robili dvojky Sczesnemu, napr. Buffon
Neviem, čo tu riešite. Pena je dvojka a jeho úlohou je zaskočiť, keď Stegen nemôže, prípadne odchytať poháre, aby nabral skúsenosti. Nechápem, čo to v Barce vymysleli zase, že namiesto toho, aby sme sa pomaly obzerali po novej 1tke, tak sme rýchlo našli náhradu za 2ku, ktorá sa nikam nechystá... Ale to je tipické pre Barcu, obsadzovať posty, ktoré sú obsadené a tie, kde to horí, nahrádzame inými postami...
Co sa tu vsetci zavzdusnujete?Pena je slaby brankar.Toez by som dal prednost vojtechovi pred Penom uz len kvoli vysokym loptam.Pri kazdom rohu clovek aby trpol pri penovi.A tie chyby Vojta,to sa spravi.Dlho nechytal.Kazdopadne v lete musi prist nova brankarska jednotka.
Hej ter Stegena uz vstci odpisali 😂 v lete ideme urcite kupit za 300 m,ega brankara lebo uz mame penazi na rozdavanie 😂 v lete pride maximalne nejaky mlady ako zaloha za Kochena a ked to pojde takto dalej tak Pena odide a sceszny bude tri roky robit dvojku ter stegenovi. A odide aj nKochen a potom odide aj ta nahrada za Kochena ktoru sme este ani nekupili lebo uvidia ze tu sanca pre ich karieru nebude. A potom zisitme ze Ter stegen konci Vojto ma rakovinu pluc a nemame brankara lebo ziadny brankar pri zmysloch nepride robit dvojku nieto etste trojku k nam 😂
:D Kriste vobec nerozumiem tejto panike ani diskusii o brankaroch. Chytat v zapase moze len jeden, neni to defintivne, Flick sa momentalne rozhodol pre Vojtu a zdovodnil to na tlacovke. Penu mam rad a podla mna je na sportovej urovni podobnej ako Vojto, ale takisto si myslim, ze nema osobnost ani charizmu a kebyze proti nemu kopem penaltu nesom z neho absolutne predposraty, okrem obycajnej "aury" brankara v brane z neho nevyzaruje absolutne nic navyse podobne ako napr. z takeho Lunina, ktory je dvojkou v reale. Real odchytal vacsinu minulej sezony s Luninon a Kepom a pohoda. Pena a Sczesny su za mna minimalne tak dobri brankari, obaja na podobnej urovni, ale Vojto ma silnejsiu osobnost a vacsie skusenosti. Ter Stegena tu podaktori posielaju do predcasneho sportoveho dochodku (a hrobu :D), pricom je rovnako stary jak Curtois, ktory si takisto rozmrdal pred rokom vazy a tuto sezonu mu na kvalite vobec neubudlo. Mame 2 dobrych brankarov a zranenu jednicku, ktora sa o pol roka vrati, ale panikari sa tu akoby nam mal zvysok sezony odchytat Kochen.
Preto pisem ze by mal odist tu s nim budu len vydrbavat! Byt dvojkou v barcelone je najnevdacnejsi post vo futbale
A cillesen mal hodnotu 8 mega ked mal 25 a Pena ma 10 teraz co je s infalciou skoro rovnako tak neviem o akej triede tu rozpravas.
Pena nemohol byt jedinym brankarom museli sme zobrat Teka alebo niekoho ineho, a kedze je Tek podla trenera lepsi, tak bude chytat. Pena dostal priestoru dost
co cakas, ze trener da chytat horsieho brankara, aby sa ten necitil zle?
aj ovela lepsi brankari robili dvojky Sczesnemu, napr. Buffon