Je desiata minuta a zda sa mi, ze Jules je pod vplyvom navykovej latky😀. A ten faul na Pedriho ????? Uz to zacina. Sudca ma arejme karty zasite vo vreckach
Chápem ze hlavný rozhodca ti nemusí hneď postrehnúť ale tí amatérsky amatéri za Var si povedali co ? A nezlomil mu nohu tak to nie je červená karta 🤦♂️
A zase ten Gerard Martin. Nechápu proč tento podprůměrný hráč pořád dostává prostor a třeba takový Torre nedostane ani čuchnout. Toho tam měl teď raději poslat na poločas teď. Flicka mám strašně rád, jsem neskutečně rád, že přišel a dělá skvělou práci, ale tohle mě štve.
a co ta stve? mal tam nechat zodrat baldeho? a gerard martin sa extremne zlepsil pocas sezony a stale je to jeho prva sezona v acku. od noveho roka hra paradne presne tak ako ka hrac ktory robi backup hrat.
Super zapas. Jedine co ma mrzí..ja viem ze ten chalan tu ma hejterov. Ale toto bol zápas kedy by som chcel vidieť fatiho na 30 min aspoň za ferana napríklad , v zápase , keď to mužstvu ide , lebo naposledy co si pamätám, šiel hrať do zápasu, kde sme hrali katastrofu ..
Ešte viac ma mrzí, že nenastúpil torre .
Olmo dúfam , že druhu pol sezónu nám výhra nejaké dôležité zápasy resp vyradovacky lebo z môjho pohľadu vramci našej situácie vyhodené €
Yamal tam nepotrebuje byť tiež toľko minút. Jak dal gol po pár minútach mal ísť dole . Zbytočne ho riskujeme a opakujem . Takýchto zapasov už veľa nebude.
Suhlasim, ze je risk aby Yamal nastupil po 3 dnoch v Seville opat v zaklade, ale stale tu je moznost, ze zacne na lavicke, alebo ho v zapase vystrieda. Po Sevilli mame trochu volnejsi program.
Ešte viac ma mrzí, že nenastúpil torre .
Olmo dúfam , že druhu pol sezónu nám výhra nejaké dôležité zápasy resp vyradovacky lebo z môjho pohľadu vramci našej situácie vyhodené €
je evidentne, ze Yamalovi sa nepaci ked je striedany, ale ma 17 a hra vela zapasov. ked sa zrani, tak sme hotovi.