Pre FDJ sú 2 možnosti v lete a to predaj alebo tribúna. Z predajnej sumy kľudne nech sa mu vyplatí odložený plat, ak na ňom tak trvá (hoc vieme, že iné legendy klubu urobili iné gesto klubu s odloženými platmi, ale žiaľ každý sme iný), ale táto situácia sa musí konečne vyriešiť.
Keď sa bude FDJ lúčiť s klubom, tak by v liste na rozlúčku mohol spomenúť Bartomea a poďakovať mu za tú zmluvu a premrštený plat, ktorý si vôbec nezaslúžil. Tam sa ani nevyjednávalo a Bartomeu ponúkol z voleja výhodnú zmluvu so zdvíhajúcim sa platom, aby si na mesiac dve zachránil prdel. FDJ na tom (odloženom) plate stále trvá a ako právne má naň absolútny nárok, ale morálne mám s tým problém.
De Jong bol viacero sezon jednym z nasich najlepsich hracov a ten plat co ma tu, by mu dal hociktory velkoklub. to, ze si nechal odlozit plat vdaka comu ho ma teraz vyssi za to mu mozu v Barcelone jedine dakovat.
Nekonci karieru, a vykonnostne ma na to, aby tu hral, tak nevidim jediny dovod, preco by sa vzdaval platu. To neni Umtiti ze by tu chcel sediet na lavicke a brat nezasluzene peniaze.
Zdá sa, že leonidas129 vôbec nechápe situáciu ... Celkovo sa od FDJ čakalo viac odkedy prišiel. Popierať to je bláznovstvo. Áno, väčšinou si udržal nejakú výkonnostnú úroveň, ale teraz v posledných rokoch prišli do toho aj zranenia a nebolo to ono. Čakalo sa od neho viac, keď prichádzal z Ajaxu. Ako som písal z právneho hľadiska má nárok na tie peniaze, ale z morálneho nie, lebo za mňa v dobe predlženia zmluvy nemal mať Bartomeu už žiadnu právomoc. FDJ si to morálne asi neuvedomuje. Proste mu dali taký plat a on to prial.
Pique, Stegen a Lenglet predlžovali s FDJ a dvaja z nich si to morálne uvedomili. Pique sa vzdal časti platu a Stegen tak isto a aj si znížil plat. Od Lengleta takú morálnu sebakontrolu ani neočakávam keď len cestuje po hosťovaniach, ale od FDJ, ktorý v tom tíme je dlhšiu dobu áno.
Najoriginálnejšia odpoveď 🙃 Vždy keď sa tu baví o platoch najčastejší lúz*rský argument tu je, že vám by sa ťažko vzdávalo ... povedz mi kto tu podľa teba zarába cez 20m v hrubom.
...a najčastejšie argumenty,, vzdať sa platu,,,,je to jeho zamestnanie,tak sa dohodol zo zamestnávateľom,není čo riešiť a nepleť tu kto tu zarába 20 mega,,,neviem čo robíš,ale keď sa dohodneš na nejakom plate, tak by to malo platiť,,,,,🤔⚽
@Chigo : tu nejde o to každý máme plat ktorý si dohodneme. Premrštené platy v športe súvisia so záujmom o šport. Je to divadlo len v divadle sa vmestí 500-1000 divákov ako kde na štadiôny 40-100 tisíc. Kluby vedia prečo tak platia. Ak Ty v robote vytvoríš hodnotu pre 40-100 t. ľudí zaslúžiš si tiež. Neporovnávaj neporovnateľné. A dohoda musí platiť aj v dobe jebn…ch soc. sietí kde vypisujú lúzri pod pseudonymami - hrozné …
Aké nepleť? Ver mi, že ak by sa vzdal časti platu, tak by to pri kupovali chlebíka a masielka nepocítil, tak ako bežný slovenský občan. Či sa bojíš, že by umrel od hladu? Pique, Alba, Busi zatiaľ neumreli zo zníženia platu ...
Vyššie som to spomínal @Federer. Chápem, že po právnej stránke ten plat patrí FDJ, ale problém mám z morálnou stránkou celej tej dohody s Bartomeom ... vyššie som to popísal, tak sa nebudem opakovať. Proste tento premrštený plat nie je ala premrštený plat Sauská Arábia, kde k podpisu musia presvedčiť radom nul. Len Bartomeu si zachraňoval prdel a odďaľoval nevyhnutné ...
Keď sa bude FDJ lúčiť s klubom, tak by v liste na rozlúčku mohol spomenúť Bartomea a poďakovať mu za tú zmluvu a premrštený plat, ktorý si vôbec nezaslúžil. Tam sa ani nevyjednávalo a Bartomeu ponúkol z voleja výhodnú zmluvu so zdvíhajúcim sa platom, aby si na mesiac dve zachránil prdel. FDJ na tom (odloženom) plate stále trvá a ako právne má naň absolútny nárok, ale morálne mám s tým problém.
Nekonci karieru, a vykonnostne ma na to, aby tu hral, tak nevidim jediny dovod, preco by sa vzdaval platu. To neni Umtiti ze by tu chcel sediet na lavicke a brat nezasluzene peniaze.