Francisco Javier García Pimienta rodák z Barcelony tréner FC Sevilla. Myslíte, že on svojim hráčom dal pokyn, aby toľko okopávali našich? Ved ako tréner v béčku alebo céčku ich mohol trénovať. Toľko "skrytých" faulov... Inak Gavi mal dostať za ťahanie za dres v strede ihriska žltú kartu. Hlavne škoda rýchlej odpovede na gól.
nemuzu si proste pomoct, ale neviem preco si to myslis, michalbarca, ked Tek dnes neurobil jedinu chybu a parkrat nas podrzal. Co mal urobit lepsie? Lebo 1. gol chytit nemohol.
Tek zachytal na 1 dnes, presne o to flickovi išlo, rozchytat a vrátiť ho do formy. Potenciál ma oveľa vyšší ako pena, v poslednom podcaste chalani to veľmi pekne vysvetlili prečo Flick vsadil práve na teka.
Brutalny 2. polcas klobuk dolu, Flick opat skvele striedania. Inak vie mi niekto vysvetlit 2 veci: prva preco platil nas stvrty gol? Eric stal v ofsajde, ked Olmo tecoval loptu. Druha preco Fermin dostal za ten zakrok cervenu? Bol to skaredy kontakt o tom ziadna, ale trafil predsa prvu loptu, nebolo to ani len zozadu kedy by ho protihrac nevidel. V tom pripade by sa mal piskat faul obrancu zakazdym ked urobim sklz za lotou, trafi najskor loptu a potom hraca.
Veľmi solídny výkon, aj keď tá červená možno nemusela byt, nevidel som tam úmysel zraniť protihráča, nohy mal prikrcene, ale nebezpečne to bolo..
Pedri ak bude zdravý, o 2-3 roky bude na rovnakej úrovni ako Xavi.
Rafa, ak vyhráme LL/LM, kandidát na ZM #1
Veľmi príjemne prekvapuje FDJ
Flick by nebol flickom, bez Martina to proste neide :)
Som prekvapený, ako Sevilla dohrávala súboje. Viem, že im tečie do topánok, ale toto som nečakal. Hráči Barsi sa dali strhnúť a preto bolo zbytočných ZK aj na našej strane.........Striedanie Cubarsiho za Arauja bolo podstatné, po jeho príchode do obrany sa hra obrany vystužila ešte viac.
Bleskovky
13 dní
Vieme, kedy Barcelona odohrá zápasy o Gamperov pohár
Pedri ak bude zdravý, o 2-3 roky bude na rovnakej úrovni ako Xavi.
Rafa, ak vyhráme LL/LM, kandidát na ZM #1
Veľmi príjemne prekvapuje FDJ
Flick by nebol flickom, bez Martina to proste neide :)