Zápas UCL Real vs Atlético sa hrá v utorok 4.3. o 21:00 a ligové zápasy oboch sú v sobotu 1.3. pričom Real hrá o 18:30 a Atletico o 21:00
My hráme UCL v Lisabone v stredu 5.3. o 21:00 a ligu v nedeľu 2.3. o 18:30
Čiže odstup medzi ligovými zápasmi a UCL je rovnaký u všetkých 3 la ligových klubov, avšak madridské kluby nikam necestujú, kým my letíme do Portugalska.
Šéf la ligy by mal poskytnúť svojmu la ligovému klubu výhodu a posunúť jeho zápas na sobotu, ale keďže je to Barça, tak načo, povedal si hibernujúci madridista.
"Priblbý Tebas opäť úradoval", "La Liga pod vedením Javiera Tebasa preložila zápas na spomínanú nedeľu"
Fakt je potrebné takéto primitívne vyjadrovanie sa? Vie, že sú medzi nami aj jednoduchší, ktorých to naštartuje k ďalšiemu hejtu. Ak to je cieľ, tak gratulujem :(
den oddychu spravi dost, a caka nas ozaj narocne obdobie.
Tebas sa ma starat, aby vsetky timy z la ligy mali co najlepsie podmienky na sutazenie, a on spravi presny opak ... tvrdsie slova su na mieste.
Co ma nazov clanku s kodexom diskutujuceho ?!? ale hej, je to urazka, preto rovno mali napisat, ze je to idiot, kedze to je uz diagnoza a ten clovek tou diagnozou zjavne trpi...
Ako som písal, tiežfanúšikmi sa tu nazývajú aj tí jednoduchší z nás. Ale od autora článku to bolo asi cielené práve na nich. Čo už, ale asi je v móde (clickbajtovej) dávať priestor najnižším pudom pred kritickejším myslením... Inak počul som, že Tebas (úplne sám) vraj rozhoduje už aj o tom, aké bude počasie v Barcelone na zápase, tak pozor! :)
Milujem ludi, co maju o sebe vyssiu mienku, nez ju o nich maju ini a nez aka je realita...napises
tri mudre slova a myslis si, ze tvoje kulo smrdi menej...autor clanku len podotkol, aky je tebas kreten, ked znevyhodnuje spanielske muzstva oproti ostatnym, aj madridcania by mohli nadavat, ale tam maju obe muzstva na regeneraciu rovnake casove okno...
"autor clanku len podotkol, aky je tebas kreten" - nie, tú vyššiu mienku robia takí tí, no vieš, jednoduchší, čo skočia na všetko. Niekto ako ty? Ja tiež takýchto milujem, čo ani tri múdre slová nenapíšu, ale proste majú svoj "názor" a samozrejme praUdu. Lebo Tebas o tom rozhoduje, všakže... Dôležité je vždy mať nejakého nepriateľa, na niekoho nadávať, cítiť sa ukrivdený... ...a nie že si potom z mojej jednoduchosti bude robiť ešte aj niekto srandu. To by bol už vrchol :D A áno, smrdí menej, mal by si sa začať konečne umývať. Nepomôže to v takejto diskusii, ale bude menší zápach v tvojom okolí ;) Pozdravujem tiežfanúšika
Ach jaj, dalsi s kognitivnou vybavou menavky, co si mysli ze je nieco viac, nez len mudrlant, co je aj tak druhym ludom na smiech, ale v tvojej bublinke ti je fajnivo nie ?!? Ty tiezfanusik...skus sa zamysliet, kto rozhoduje o tejto veci v ramci terminov zapasov a potom mudruj vsevedko...a je pekne ako sa mas rad, ze si sam lajkujes prispevky, aj to o tebe dost hovori...nikto sa neciti ukrivedny, len sa zhodnotilo, ze je to chumaj, ked nevie timom zo spanielska "pomoct" tak, aby vedeli zregenerovat na europu...to zial ty nepochopis, lebo ta len triggeruje slovo priblbly a tvoja detska dusicka nevie taku krivdu spracovat
ňu ňu ňu, hádam nebudeme plakať. Vo výbave dospelého a zdravého jedinca sa určite nachádzajú frázy ako: "skus sa zamysliet, kto rozhoduje o tejto veci" - ty si sa už viackrát zamyslel (namiesto overenia faktov!) a furt len ten zápach v okolí (odporúčam sprchu!), "ze si sam lajkujes prispevky" - nie, to mi Tebas lajkuje, aby takého dôležitého tiežfanúšika ako si ty, rozplakal, "nikto sa neciti ukrivedny" - nieee, tie príspevky nie sú písané ako "krivda". Tam si len niekto potreboval poplakať, nadávať, ako im konkrétne Tebas krivdí, teda vlastne nekrivdí :) , "lebo ta len triggeruje slovo priblbly" - igen, "tvoja detska dusicka nevie taku krivdu spracovat" - tak predsa len nejaké krivda :) Normálne mi ťa začne byť ľúto, ako sa opúšťaš. Ale najprv sa budem ešte trošku smiať. :D Daj ešte trošku, ako to Tebas všetko zariadil, ako koho miluješ a ako nikto nikomu nekrivdí (resp. NIKTO TU NEPÍŠE O KRIVDE, iba ak by áno...) :D Sranda, že na tiežfanúšika "AlonsoIsJoke" (názov vystihujúci naj fanúšika) stačí aj výbava meňavky. Mne ako meňavke vo vlastnej bublinke je úžasne a komunikáciou s tebou ešte aj vtipne. posielam pusinky ňu ňu ňu
Tipnem si, že ho asi naštval žreb, koho nám vyžrebovali. Tak si potom hibernujúci madridista povedal, že s tým on ako prezident la ligy musí niečo urobiť. Ako čudujem sa, že niekomu toto ešte nestačí ako dôkaz, že sme tu poškodzovaný prezidentom ligy. Dúfam, že Laporta nespí a ešte dnes ideme posielať sťažnosti do UEFI.
Asi to nebude také jednoduché, keďže sa tam ten retard drží už tak dlho a nikdy nemá protikandidáta. Tam budú záujmy mocnejších a neodhalené mocnosti...
Bez klubov moze robit tak prezidenta doma zene.Takze vzdy je vacsina v presile.Len si treba nad to sadnut,premysliet si to a zbavit sa tohto kkta naveky
"Ďakujeme" idiotovi. Jeho snom je, aby sme vypadli, lebo sa bojí, že jeho milovaný REAL sa stretne s nami vo finále kde môže nielenže prehrať ale ešte utrpieť aj debakel.
My hráme UCL v Lisabone v stredu 5.3. o 21:00 a ligu v nedeľu 2.3. o 18:30
Čiže odstup medzi ligovými zápasmi a UCL je rovnaký u všetkých 3 la ligových klubov, avšak madridské kluby nikam necestujú, kým my letíme do Portugalska.
Šéf la ligy by mal poskytnúť svojmu la ligovému klubu výhodu a posunúť jeho zápas na sobotu, ale keďže je to Barça, tak načo, povedal si hibernujúci madridista.
Fakt je potrebné takéto primitívne vyjadrovanie sa? Vie, že sú medzi nami aj jednoduchší, ktorých to naštartuje k ďalšiemu hejtu. Ak to je cieľ, tak gratulujem :(
Tebas sa ma starat, aby vsetky timy z la ligy mali co najlepsie podmienky na sutazenie, a on spravi presny opak ... tvrdsie slova su na mieste.
tri mudre slova a myslis si, ze tvoje kulo smrdi menej...autor clanku len podotkol, aky je tebas kreten, ked znevyhodnuje spanielske muzstva oproti ostatnym, aj madridcania by mohli nadavat, ale tam maju obe muzstva na regeneraciu rovnake casove okno...