Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-03-07 14:08:59
model s pred 10 rokov ktory nefunguje už teraz ? fanušikovia ktorý povzbudzujú svoj team a kričia cely zapas patria k futbalu 100 rokov a budu patriť dalsich 100 rokov.. Či si myslia že ti japonskí turisti s foťákmi čo cely si celý zapas všetko fotia a ani nevedia proti komu hráme spravia nejakú atmosféru ? Že to hráčov nakopne keď tam zo 100 000 ludi bude 90 000 takých ktorí tam budú len sedieť a lúskať jadierka ? To je teda dobrá kultúra určite to hráčov pomôže
2025-03-07 16:41:20
Sorry ale futbal bez Ultras nie je futbal. Pravý fanúšik povzbudzuje počas celého zápasu a kričí. Ostatní sú diváci, nie fanúšikovia.
2025-03-07 17:08:47
Jasně nejlepší jsou turisti co se jen fotí,ale koupi si merch a cink,cink to nevadí že je trapný ticho,money talks…
2025-03-07 18:25:37
No pyro no party
2025-03-08 01:44:49
Nečte se to dobře. Zní to už teď, že to bude prusér... Fandění je extrémně důležité. S takovou tam bude ticho jak na Montjuicu. Je to celkem ostuda… Momentálně má i Real lepší atmosféru na zápasech, což mluví za vše. Naprosto chápu Laportu, že se mu úplně nechce vracet ke předchozím kotlům, už jenom kvůli současné finanční situaci. Ale kotel potřebujeme. Kdybych to měl na starost já, tak bych vyhradil tribunu za bránou třeba pro 10k lidí a udělal bych tam stejně jak je na Dortmundu odmontovatelné sedačky. Přes naše zápasy by to tam bylo na stání, protože fanouškům v kotli spíše sedačky zavazejí… Dále bych pořídil bubny a vlajky. Určitě bych nechal postavit takovou tu konstrukci pro vyvolávače, jakou má snad každej pořádnej kotel… Jinak bych vybral spolehlivého vedoucího kotle a s ním by se pečlivě určili pevní členové, klidně i z předchozích ultras skupin… Důležité by byla spolehlivost a bezproblémovost. Lístky by měli zadarmo, vstup dlouho před zápasem a zadarmo věci ve fanshopu. Dále by dostali prostory na stadionu a mimo pro skladování a výrobu choreií, u kterých bychom jim propláceli materiály… Do kotle by měli přístup pouze členové. Aby byla co nejlepší atmosféra, taky by chorály přenášela i 360ti stupňová obrazovka. Od každého bychom si vybrali údaje a všude by byli kamery, takže by případné dohledání a individuální potrestání nebylo problém. Ještě bych se pokusil domluvit s LL na povolení pyra při nahlášení dopředu, samozřejmě by se to muselo udržet na tribunách… Za mě bychom takhle mohli mít konečně zase skvělou atmosféru na zápasech…
2025-03-08 20:28:41
Pochybuju, že by si to vůbec přečetla🥲.
Klub, kdo jiný? Je tam 10.000... Tak předpokládám, že jim nenechám celý fanshop, ale od těch klasických věcí kus nebo nějaké kupóny aspoň. Pro klub to nic není. Nakupujou ty věci za drobné...
Přesně quentin.
Za mě by ty peníze za to stály. Pro klub by to nebyla taková pálka. Spousta nákupů by byla navíc jednorázová... Dokonce by to za mě zatraktivnilo i menší zápasy, takže by bylo víckrát vyprodáno, čímž by klub vydělal... Klub by to ještě víc zatraktivnilo a hráče by to neskutečně nakoplo. Zapomněl jsem taky, že konečně by hráči chodili pořádně děkovat fanouškům po zápase, ne jak teď...