Ja keby som umrel, tak by som vas nechcel pripravit o zapas. A hlavne tych co cestovali na stadion. Ludia zomieraju kazdy den, toto predsa nie je dovod na prelozenie.
Ja som si uz zvykol. Od 28 rokov mam problemy so srdcom a 10x do roka som na hrane ze neviem ci sa rano zobudim. Aj som sa registroval na stranke deadmansswitch.net aby to poslalo email rodine ked sa 2 dni neprihlasim. A neberiem to tragicky. Proste sa to stava, o nic hrozneho nejde.
RIP samozrejme aj úprimnú sústrasť rodine.
Mimo toho preloží sa zápas na neurčito, alebo zajtra. Dúfam, že nie zajtra, lebo v utorok je Benfica a to by boli len 2 dni.
upřímnou soustrast, vůbec se nedivím, že to odložili, přece jen to byl doktor prvního týmu, kluci s nim byli pravidelně a znali ho dlouho.. Nechť je mu země lehká
Ja som napriklad do dnesneho dna nepochopil kde bola spoluucast vsetkych zucasnenych na ME v nemecku. Miliony divakov sa zabavali na fotbale a na UK co je ozaj kusok sa vrazdili ludia...
Ano na UA (Ukrajina ) prebiehali boje počas ME v Nemecku, ale napriek tomu aj UA sa zúčastnila na ME a neodvolali svoju účasť,.... maros1 čo by mali robiť diváci ?
Kamo, pak zhasni
Mimo toho preloží sa zápas na neurčito, alebo zajtra. Dúfam, že nie zajtra, lebo v utorok je Benfica a to by boli len 2 dni.